Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Znalazłam zdjęcia małego kociaka. Jest fantastyczny.

Uwielbiam takie biało czarne łatki. Moja mama mówi na takie "krówki" :)

Do mnie obecnie na posiłki przychodzą cztery koty. Jeden z nich to właśnie taka krówka.

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Pusia :hug:

Odnalazlam zdjecia kuchni :wave::wave:

zycze owocnych wypiekow i milego spedzania czasu w niej... jest taka jak lubie :D (chociaz ja z tych, co wszystko sie im podoba :lol2: )

Tomkowa jest niezastąpiona w wielu sprawach :yes:

Drimeth ma zdaje się kocicę

Ale jaką?? Ciężko rozpoznać z tak małego zdjęcia - norweska, syberyjska czy miałkunia??

To w awatarze to moja starsza "córcia". To Heavenly Hannah. W kwietniu stuknęło jej 10 lat. Maine coon - miałkun jak najbardziej zasłużony. Wygadana za nas wszystkich w rodzinie.

Hania ma przejścia zdrowotne (anemia, transfuzja krwi, sterydy). Ale póki co jest dobrze. Przykładowo wczoraj znalazła sobie mała zabawkę z jajka niespodzianki i ganiała ją po całym salonie :)

Uwielbiam wielkie koty - maja prezencję :)

Dziękuję bardzo za powitanie.

Hanuś nie należy do tych największych miałkunów. Waży jedynie 6 kg. Ale to całe 6 kg miłości i przytulania. Co wieczór przychodzi mnie uśpić do snu. Mruczy jak mały traktorek. Wychodzi ze mną do ogródka i co ciekawe trzyma się w obrębie naszej działki. Natomiast jak idę coś dłubać w rabatkach, to zazwyczaj do mnie podchodzi trochę pogadać :) Straszna przylepa z niej. Ale właśnie za to ją uwielbiam.

Dziękuję serdecznie. Kota na pewno zostanie wymiziana :)

A powiedz proszę, czy Twoje koty doceniają mieszkanie na większej powierzchni?

Moja bardzo polubiła schody, szczególnie jeden z nich, z którego ma bardzo dobry punkt obserwacyjny na dom :)

Duże okna - kocia radość :)

U nas okna standardowe i faktycznie Hanka sporo czasu spędza siedząc w drzwiach tarasowych i wyglądając za innymi kotami.

Już sobie wyobrażam galopady Twoich kotów. Dwie pędzące duże kule futra gonią małą czarno-białą krówkę, a po chwili zmiana :D