mother_nature 08.01.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Mizianki dla Cholerki i Towarzysza! Cargo zajebiste, potwierdzam I te szufladki w schodach, aż żałuję, że nie będę mieć schodów Róbcie zabudowę i wrzucaj foty, normalnie skarbnica wiedzy tu jest A jeszcze patenty na zaoszczędzenie kasy, to już w ogóle pełnia szczęścia. Ciekawa jestem lustrzanych drzwi, mnie się marzą takie, ale kombinuję jak robić, żeby było tanio i dobrze. I jeszcze drzwi wewnętrzne z jednostronną lustrzycą bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 08.01.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 http://images77.fotosik.pl/216/4d47bd1ec399d671med.jpg Ha ha ha ale za to widać, jak szafeczkę prześwietla Cholercia Żeby nie powiedzieć "inwigiluje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 08.01.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Coś podobnego jak na tym zdjęciu: Tylko w drzwiach wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 08.01.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Takie drzwi chcę mieć w wiatrołapie i tylko jedne z trzech - od pomieszczenia gospodarczego po stronie wiatrołapu (zaznaczone na czerwono) Nie wiem czy to będzie zgodne z feng shui, ale z wiatrołapu zrobiła się mała piczka, żeby tylko buty zrzucić i kurtkę powiesić, tak więc pomyślałam, że może drzwi z lustrem byłyby dobrym rozwiązaniem. Z tego co zauważyłam, to mnóstwo ludzi wiesza w sypialniach nad łóżkami lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 No, Mały górą Musi przecież sprawdzić co się w domu dzieje i ocenić czy państwo nie robią jakiejś fuszerki. Pusiu, jak jeszcze coś znajdę szafowego. to oczywiście dostarczę do watku. U mnie lustro w wiatrołapie też wyląduje na drzwiach do kotłowni naprzeciw wejściowych. Chciałabym w ten sposób zamaskować te drzwi. Mother, ucz się i zbieraj informacje na temat, co można zrobić lepiej, a gdzie coś łatwo sp...yć. Jak zaczniecie budowę przyda się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Umywalka będzie leżeć krawędzią na blacie? Jeśli tak to blat 3 cm z powodu proporcji grubości – bo albo tej samej grubości, albo 2 razy grubszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Czyli nablatowa. To granit musi być 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Mamy prawie 10 cm śniegu, bezwietrznie jest, lecą duże płatki z nieba. Wiem, że nie lubisz, ale jest pięknie i o 16 jeszcze nie było ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.01.2016 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 o to ja!!! ja jęczę zimą, że jest zimno, latem kiedy jest gorąco. nie znoszę ekstremalnych temperatur, komfortowo się czuję od 21do24 stopni, zimą jestem w stanie wyjść na dwór jak jest 8 stopni. ale śnieg lubię, białe to gówno, ale jak tak na centymetr jak spadnie to jest bosko, zakrywa cały też zimowy bury syf. I moje puchatki uwielbiają śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.01.2016 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 na razie wszystkie są w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.01.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 +1,5 i lekki wiaterek. Śnieg ciągle obecny Właśnie ekran podjechał do belki, ale kominek ciągle buzuje. PUSIU, obejrzeliśmy Gwiezdne Wojny i najnowszego Sherlocka Holmesa. 2 razy się zawiodłam. Gwiezdne są kopią starych pomysłów, są przewidywalne i na dodatek znacznie mniej wyrafinowane technicznie. W każdym razie takie mi zostawiły wrażenie. To ciekawe, bo przecież technika poszła do przodu. Mimo to obejrzałam z dostateczną przyjemnością i żal mi, że Han Solo został uśmiercony. Sherlock był genialny ten odcinkowy, a tu jakoś nudnawo... prawie usnęłam Na jutro mamy zachowanego najnowszego Tarrantino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.01.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 hmmm jakie pyszności chętnie bym kawałeczek zjadła a do sosu czosnkowego i w ogóle ako jogurt polecam ten http://www.mlekovita.com.pl/img-upload/produkty/400/prod_091_400.jpg jest idealnie kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 09.01.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Zobaczyłam nick "pusia&kssawery" i pomyślałam... hmmm... ładny... poniekąd...Potem poczytałam o domku z całkiem niezłych styropianowych klocków i zajęło mi to tylko jeden dzień. Wyszło świetnie. Ukłon za pasję i zdrowy rozsądek : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 09.01.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Pizza wygląda świetnie ...ja płakałam jak zginął Solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 09.01.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ja tak samo. Zwykle płaczę na filmach (a w kinie to wstyd), więc kazałam mężowi sprawdzić, że nikt ważny nie umiera.... Ale jakoś nie było tego w spoilerach, które czytał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 09.01.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Niestety nie. Smoki nie do końca mnie przekonują. Ostatnio przypadkiem przekonałam się do Igrzysk Śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2016 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ja oglądam i przeczytane też jest Igrzyska też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 No to będziesz mieć ciekawe porównanie, bo film i im dalej w las tym więcej ma różnic w stosunku do książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 10.01.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Chyba będę musiała się przekonać do Gry o tron. Ale na razie obejrzałam Igrzyska, a na święta dostałam książki z tej serii, więc zaczynam czytać i porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith1976 10.01.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Witam. Czytam i czytam codziennie prawie ten dziennik. ☺ Ale myśl dojrzewa długo więc czytam i czytam. W kółko i od nowa .... Dziękuję za ten dziennik ,bo utwierdził mnie w przekonaniu,że warto. I próbujemy. Końcem stycznia wybieramy się do architekta i ocenimy swoje możliwości. ☺ Jednego jestem pewna. Jeżeli dom to tylko ten , a myśl o własnym domku prześladuje mnie już parę lat. To dobrze że tyle, bo nareszcie trafiłam na to ,czego chcę . Gratuluję pomysłów i życzę powodzenia w spełnianiu kolejnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts