PusiaKssawery 26.04.2017 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Cudny sierściuszek ! Dzięki, mały pies o wielkim charakterze Co do bezmięsności, to brawo za konsekwencje!!! Bardzo dobrze nam w tym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 26.04.2017 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 a teraz będzie pierwszy grill bezmięsny a dżizas... brrrr A jak imprezowicze? Nie narzekali, że mięsa nie ma? Po grilu zaczną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.04.2017 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Artur .... niedobry chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.04.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Artur, chyba jakiejś komasacji postów dokonałeś, słowa Pusi jakiemuś Kamilowi przypisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.04.2017 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Artur, chyba jakiejś komasacji postów dokonałeś, słowa Pusi jakiemuś Kamilowi przypisałeś [ATTACH=CONFIG]387577[/ATTACH] Widziałam to, ale nie pisałam nic, żeby Artur nie powiedział, że od niejedzenia mięsa coś mnie się potentegowało A teraz jest nas dwie - w kupie siła Artur wytłumacz się : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.04.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Hihi dlatego zrobiłam zrzut ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.04.2017 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Hihi dlatego zrobiłam zrzut ekranu Mamy go się nie wywinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 26.04.2017 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 no przecież to jasne że od mięsa się we łbie pie... psuje tylko czy u mnie czy na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 26.04.2017 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 dosadzaliśmy jagodę kamczacką na nasze borówkowisko - i obiecane zdjęcia: Jakie odmiany kupiłaś/już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.04.2017 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Jakie odmiany kupiłaś/już masz? To na zdjęciu to nie borówki tylko clematisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 26.04.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 To na zdjęciu to nie borówki tylko clematisy. W zasadzie to pytałem o jagodę kamczacką Ale o odmianach borówki też chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.04.2017 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 W zasadzie to pytałem o jagodę kamczacką Ale o odmianach borówki też chętnie poczytam Jagody nie znam nazwy bo sadzonki dostałam od wujka. Ale to ta z długimi (jak pół palca) owocami, prawie bez goryczki. Borówkę dokupuję TORO - ma bardzo duże owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 26.04.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Podczytuje sobie, bo zawsze jakieś ciekawe wiadomości o zielenince się pojawiają, ale ten temat bezmięsnego grilla mnie zaintrygował. Kumam kumam i wykumać nie mogę, czyli co? zamiast pieczystego, podgotowany banan z marchewką, czy brukselka z porą, a na zagrychę podpieczona pietruszka? . Grillek bez mięska i kiełbaski, to jak pomidorówka bez pomidorów przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 26.04.2017 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Podczytuje sobie, bo zawsze jakieś ciekawe wiadomości o zielenince się pojawiają, ale ten temat bezmięsnego grilla mnie zaintrygował. Kumam kumam i wykumać nie mogę, czyli co? zamiast pieczystego, podgotowany banan z marchewką, czy brukselka z porą, a na zagrychę podpieczona pietruszka? . Grillek bez mięska i kiełbaski, to jak pomidorówka bez pomidorów przecież. No.. i pewnie jeszcze bez piwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.04.2017 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Grillek bez mięska i kiełbaski, to jak pomidorówka bez pomidorów przecież. I tak zawsze najbardziej smakowały mi pieczone kartofelki z masłem czosnkowo - koperkowym i grillowane oscypki No.. i pewnie jeszcze bez piwa.. Przecież piwo to nie mięso Ps. Dziś u nas minus 2 chyba coś mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.04.2017 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Grillować można też cukinię, bakłażana, pieczarki, paprykę, ser pleśniowy, cebulę. Pewnie jeszcze są inne możliwości, ale że nie uznaję grilla, to moja wyobraźnia jest ograniczona Minus dwa?? Miało już nie być przymrozków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.04.2017 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Minus dwa?? Miało już nie być przymrozków Pisałam wcześniej (chyba u Iwonki) ze u nas do końca kwietnia maja być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.04.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Pieczarki z grilla są pyszne Schodzą migiem nawet na mięsnym grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.04.2017 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Pieczarki z grilla są pyszne Schodzą migiem nawet na mięsnym grillu Tak U nas nigdy nie było tylko mięsnego grilla, zawsze królowały warzywka - przede wszystkim pieczarki, cukinia i papryka, ale przede wszystkim ziemniaki, które każdy wcinał ze smakiem, mnóstwo surówek, serów zapiekanych, moje ukochane bakłażany. Fajna jest też kukurydza z grilla pieczona w folii, długo ale warto czekać. No i ryby. Iskierko jak lubisz pieczarki to zapytam czy jadłaś portobelo faszerowane mozarelą, suszonymi pomidorami i oliwkami?? To dopiero jest pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.04.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Iskierko jak lubisz pieczarki to zapytam czy jadłaś portobelo faszerowane mozarelą, suszonymi pomidorami i oliwkami?? To dopiero jest pychota. O, nie jadłam. Masz jakiś dobry przepis? Z rybami mam ten problem, że nie znoszę ości. Ale cukinia, ziemniaki czy kukurydza na grillu to też super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts