pestka56 13.04.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Posadziłam, co Sadowniczy przysłał. Jeszcze tylko paprocie na jutro zostały i mogę wrócić do rozpierdziuchy na rabacie miskantowej Ja w Sadowniczym kupuję od dawna i pierwszy raz się taki numer zdarzył. Borsuk moim zdaniem poszedł poszukać kobitki. Może wróci jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 13.04.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Pestka, a czy ty nie miałaś przypadkiem zakładać dzienniko-wątku m.in. o ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 A kiedy ja mam to zrobić Albo zarabiam jakieś pieniądze, albo wspomagam J w pracach na wysokości, albo zasuwam w ogrodzie. EH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 14.04.2016 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Coś się zaniedbałam i letko straciłam wątek...doczytałam, że borsuka nie ma ale rozumiem, że mieszkanko wolne i czeka na ewentualnego nowego lokatora Z oryginalnych zwierzątek miałam kiedyś u siebie chomika polskiego...zorientowałam się, kiedy upolowała go kotka i przyniosła w pysku! Nie miałam wtedy pojęcia, że coś takiego istnieje; w pierwszej chwili myślałam, że zwędziła domowego chomika jakiemuś sąsiadowi...no ale ten stwór był dużo większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 14.04.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Już widzę oczyma wyobraźni jak to będzie super wyglądało, na dokładkę co roku może wyglądać inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.04.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Dzięki Pusia za te zdjęcia domu, utwierdziły mnie w przekonaniu, że biały, czerwony i popielaty świetnie razem wyglądają Jaką planujesz balustradę i w jakim kolorze? Masz może inspiracje? Jak to chcesz borsukowi zasypywać norkę? Przyjdzie z panną a tu sodoma i gomora, jeszcze gotowa go zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.04.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Polecam żurawki od Igora - On je kocha! https://www.facebook.com/dzialkaigora on je sprzedaję ?? muszę popatrzeć co tam ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 14.04.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 u mnie kroi się antracytowy kolor, póki co jeszcze go nie zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.04.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Ojej, ile pracy włożyliście w budowę altany! bardzo mi sie podoba, nawet sobie zdjęcia skopiowałam do inspiracji. Nasiona słoneczników chyba w Czarnobylu zebrane Takich mutantów jeszcze nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Faktycznie sloneczniki do balustrady :lol2: kawal dobrej pracy...a otoczenia zazdraszczam, bo uwielbiam takie nierowne tereny, gorki dolki itp ps. jestem przywrocona (w koncu) do swiata netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Gdy kupowaliśmy stary dom, mąż jak mnie tam wiózł obejrzeć, powiedział, że jak zobaczę działkę to na dom nawet nie spojrzę - i tak było faktycznie. Te nasze górki, pagórki i kotlinki są niesamowite. Super tez bym na wszystko inne nie spogladala, teren ma swoj urok zakochalam sie Nie wiem czy super...bo net to straszny pochlaniacz czasu o ile mnie nie wciagnie, to bedzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 15.04.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Któreś pięknej wiosny, jeszcze przed budową, staliśmy sobie z mężulkiem w altanie, oparci o balustradę (słoneczników wtedy nie było ), patrzyliśmy na świeżo skoszone trawniki, kwitła czeremcha, jaśminy i bez, śpiewały ptaki - i doszliśmy do wniosku, że tak musi wyglądać niebo Pusia , to Ty nie tylko praktyczna, ale i romantyczna jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.04.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Pusia jaka piękna altana, ale się napracowaliście ! Szacunek WIELKI a te słoneczniki giganty :szczęka opada: czym Ty je kobieto podlewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 15.04.2016 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Pusia , to Ty nie tylko praktyczna, ale i romantyczna jesteś. też tak pomyślałam Ale podziwiam małża - taka altana, fiu, fiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.04.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Słoneczniki to balustradę z dachem pomyliły pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.04.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Pusia jaką odmianę kamczackiej polecasz???? je chyba trzeba sadzić parami?? borówkę też masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.04.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 o to podaj jakie masz odmiany borówki, bo też strasznie lubimy z Julką. przydadzą sie sprawdzone odmiany. muszę się zastanowić gdzie je posadzić i magnolie muszę sobie kupić kilka krzaczków. ide poczytać o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Nie chce krakac, ale powiadaja, ze Zoska jest zimna Patrzac na moja mame, powiedzialabym : goraca, wesola, towarzyska ale to nie o to chodzi, wiem wiem, o pogode Jebadelko..kora! Brawo Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.04.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Bardzo kwaśna musi ta ziemia być. I co roku trzeba zakwaszać. I nie jakiś tam mały dołek, tylko tak po metrze na boki i wgłąb też słusznie. To jedyne wymaganie borówek Też uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.04.2016 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 no dobra to już chyba wiem gdzie je posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts