Mmelisa 19.04.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 No następny Przybij sobie piątkę z Arturem i Karolem I jest to jak najbardziej dziennik budowy - krzepę trzeba mieć A pozniej sie dziwuja skad Kobiety w sobie tyle sily maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Hula hop jest fajne dla osób z wymiarami 90-60-90, czyli tylko kobiełki wchodzą w grę. Ja się pytam co z osobnikami o kształtach bardziej Rubensowskich, gdzie powiedzmy 100-120-100, wcięcia w talii brak, czteropak schowany, ogólnie brzucho zupełnie nie kompatybilne z tym kółkiem? . Tylko raz spróbowałem zakręcić tym czymś, dwa razy się obróciło siłą pędu i po zawodach, wiłem się przy tym jak węgorz i klops, nie zadziałało. Przytomność można stracić chcąc wprowadzić to kółko w ruch. Do bani to to Artix, nie trzeba się wić jak piskorz Bioderkami kręcić trzeba Skup się na prawidłowym ruchu bioder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 No, a my to przecież w dobrej wierze, żeby pożytek z nas był i jeszcze żeby było na czym oko zawiesić a ze wieczorem przy filmie zasypiamy, to tez w dobrej wierze...zeby drugiej polowki nie przemeczac i wstac wypoczeta rano-zwarta i gotowa do dzialania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Artix, nie trzeba się wić jak piskorz Bioderkami kręcić trzeba Skup się na prawidłowym ruchu bioder siiiikammmmm :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Atrix im bardziej będziesz sie wić tym bardziej kółko będzie spadać puść sobie kółko swobodnie i spróbuj wyczuć jego ruch. poruszać się trzeba delikatnie na początku tylko w jednej płaszczyźnie, np. tylko na boki. a później będzie już szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Mmelisa, jaaaa cały czas pracuje ciężko nad masą, wyniki już są przyznam się. Jak się człowiek zaweźmie, to i efekty muszą być. Teraz trzeba przejść do mniej przyjemnej części czyli rzeźby. Tym zajmę się...wkrótce, później znaczy . Tak w tym pokręconym NO, zdrowia aż za wiele. Jeszcze nie upadłem na głowę, żeby przed pracą lecieć na siłownię, potem 20 kilosów rowerkiem do roboty i tyle samo w druga stronę. Zamiast rowerka można po pracy przebrać się w obcisłe gaciochy i latać w te i we wte z wywieszonym ozorem... dla zdrowia . Zdrowych ludzi tu na pęczki, trzeba uważać prowadząc samochów, bo co zakręt, to biegacz, rowerzysta, koleś na łyżworolkach, znowu rowerzysta i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Artix...wiem doskonale co i jak, bo ja tez w NO i z ozorem nie biegam na wierzchu...wypraszam sobie jak juz, to nogi ledwo za soba ciagne wracajac do domu ale jak mnie ktos widzi to jestem pieknie wyprostowana i z powerem w du*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Te Rubens!!! A próbowałeś z kwadratowym? Przyznam sie że nie, ale jak będzie dostępne hula chłop w takim rozmiarze, żebym wlazł w środek, zaklinował się lekko i tylko przesuwał to ustrojstwo po schowanym czteropaku to biorę w ciemno. Bezpieczne to będzie w użytkowaniu, a i mózg nie będzie sie miksował podczas ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Przyznam sie że nie, ale jak będzie dostępne hula chłop w takim rozmiarze, żebym wlazł w środek, zaklinował się lekko i tylko przesuwał to ustrojstwo po schowanym czteropaku to biorę w ciemno. Bezpieczne to będzie w użytkowaniu, a i mózg nie będzie sie miksował podczas ćwiczeń chyba nie czytales instrukcji Tomkowej na zrobienie wlasnego hula Tomkowa!!!! wez wytlumacz koledze co z czym i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 100-120-100, wcięcia w talii brak, czteropak schowany, jaaaa cały czas pracuje ciężko nad masą, wyniki już są przyznam się. Jak się człowiek zaweźmie, to i efekty muszą być. Dobra robota!! Jak chłop się zaweźmie to i osięgnięcie 140 w pasie to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 chyba nie czytales instrukcji Tomkowej na zrobienie wlasnego hula Tomkowa!!!! wez wytlumacz koledze co z czym i jak Już tłumaczę: dla obwodu 120 cm należałoby mieć obręcz o obwodzie 314 cm Promień przekroju brzucha Artixa ma 19 cm, więc promień okręgu hula powinien być ok. 30 cm większy, żeby ładnie hulało Najlepiej więc kupić rurkę długości 320 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie wiem, co bierzecie, ale też chcę Artix, a może taką wersję hula hop spróbujesz? http://i1.ryjbuk.pl/bf1b270617ba9c56dc9e83f8a03eb08dc35ee459/twardziel-gif-gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Emila3000 toć ja z tym cholerstwem chciałem po dobroci, w jednej płaszczyźnie (chyba), takie "wyginam śmiało ciało" i nie osiągnęliśmy żadnej współpracy, może to wina sztywnych łydek, może to kółko miało jakis feler. Sterownik między uszami działał, analizował milion kombinacji na sekundę, dobierał w trybie auto rytm bioder, odcinał też trochę dopływ krwi do mózgu, nooo chcieliśmy ćwiczyć. Coś nie wyszło... Mmelisa, kobietki bardzo fajnie wygladają podczas biegania, nie mam nic przeciwko temu, a nawet jestem za, jeżeli powiedzmy pani domu zamiast zajać się rodzinką, wraca z pracy, wciąga na siebie ten obcisły pokrowiec i gna godzinami po górach i dolinach. Spotkać mamusię lub małżonkę, można tylko wieczorem w przerwie pomiędzy prysznicem, a spożywaniem koktajlu energetycznego . Trochę się nabijam, ale spotykam podobne przypadki. Umiar w aktywności fizycznej jest wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 19.04.2016 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Co to ma być, dziennik budowy czy aktywności fizycznej? . Hula hop jest fajne dla osób z wymiarami 90-60-90, czyli tylko kobiełki wchodzą w grę. Ja się pytam co z osobnikami o kształtach bardziej Rubensowskich, gdzie powiedzmy 100-120-100, wcięcia w talii brak, czteropak schowany, ogólnie brzucho zupełnie nie kompatybilne z tym kółkiem? . Tylko raz spróbowałem zakręcić tym czymś, dwa razy się obróciło siłą pędu i po zawodach, wiłem się przy tym jak węgorz i klops, nie zadziałało. Przytomność można stracić chcąc wprowadzić to kółko w ruch. Do bani to to ooo.. to to to.. No to chcę widzieć miny forumowych facetów gdy to przeczytają to to nic.. ale zgadnij jakie miny są jak się przeczyta to: Można też zdjąć siodełko i robi się przednia zabawa. Tylko po takiej jeździe trzeba koniecznie zapalić papierosa. Mmelisa, jaaaa cały czas pracuje ciężko nad masą, wyniki już są przyznam się. Jak się człowiek zaweźmie, to i efekty muszą być. Teraz trzeba przejść do mniej przyjemnej części czyli rzeźby. Tym zajmę się...wkrótce, później znaczy . I ja też.. Przyznam sie że nie, ale jak będzie dostępne hula chłop w takim rozmiarze, żebym wlazł w środek, zaklinował się lekko i tylko przesuwał to ustrojstwo po schowanym czteropaku to biorę w ciemno. Bezpieczne to będzie w użytkowaniu, a i mózg nie będzie sie miksował podczas ćwiczeń i do tego wtedy można uchwycik na piwko dorobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Artur Twoja żona jaki ma mikser do tortów? zadowolona z niego jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie noo nie mam aż 120 cm w pasie, mniej jest cholerka! . Dzięki za porady, teraz już wiem, że muszę w sklepie "rurowym" zakupić rurek max.320cm długi. Jak się pan zapyta na co mi ten rurek, to odpowiem szczerze, że na hulahop . Już mi się pod czaszką kręci od tego zagadnienia. Ten koleś z oponą zupełnie nie ma masy, nie moja liga, szczygiełek dosłownie, niech sobie kręci, niech się wygina. Też tak robiłem i nie działało, może muszę pożyczyć od jakiegoś rolnika łoponę od traktura to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie noo nie mam aż 120 cm w pasie, mniej jest cholerka! . Dzięki za porady, teraz już wiem, że muszę w sklepie "rurowym" zakupić rurek max.320cm długi. Poproszę o dokładne wymiary, to wyliczę długość rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Artix, to nic innego nie zostaje jak krecenie bioderkami z zonka.. Wiecej odp jak wroce do domu, bo z auta to nie balldzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Poproszę o dokładne wymiary, to wyliczę długość rurki To Artix nie zna swej dlugosci? lezeeee buhahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts