marimag 19.04.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Poproszę o dokładne wymiary, to wyliczę długość rurki Ta! Już widzę jak ci poda te właściwe. Pytając chłopa o wymiar trzeba się liczyć z jedyną słuszną odpowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Poproszę o dokładne wymiary, to wyliczę długość rurki Jessuu, chyba nie chcę, żeby kobitka wyliczała mi długość rurki . Wezmę z cztery metry i dotnę na właściwą długość metodą prób i błędów, tak będzie dla mnie mniej stresujaco . Czytam sobie ten cały sportowy wątek i już piszę co następuje (nastąpiło): wymiana pieluchomajtek-raz, prysznic-raz, ponowna wymiana pieluchomajtek-raz, kilkukrotne wydmuchanie zasmarkanego kinola, bo człowiek płakał czytając posty. Padłem dosłownie na glebę, a przecież temat poważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ta!Już widzę jak ci poda te właściwe.Pytając chłopa o wymiar trzeba się liczyć z jedyną słuszną odpowiedzią. Zapytaj wędkarza jaką ostatnio rybę złowił. Panie ooo taaaką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Jessuu, chyba nie chcę, żeby kobitka wyliczała mi długość rurki . Wezmę z cztery metry i dotnę na właściwą długość metodą prób i błędów, tak będzie dla mnie mniej stresujaco . Pamiętaj, 2 x Pi x r Taka ta rurka długa być musi Sprawdź, jakie masz "r" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Załaz załaz, moje Ełłłł jest moją słodką tajemnicą . Sam se wyliczę ten rurek ze wzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 R jak rozporek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 No i się doigrałyście dziewczyny, nauczę się tym dziadostwem kręcić i udowodnię, że facet z brzuszkiem tez może. ... w sumie to logiczne, że hula-hop powinno być dostosowane do obwodu w brzuchu , to może nie je lewy jestem, tylko hula-hop było za małe (bo próbowałem na mojej córki takim małym), ale to pewnie musi mieć trochę luzu w brzuchu żeby się lepiej kręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Proszę Was .... chłopaki ... dziewczyny ... proszę Was w sumie jestem już w domu, mogę rżeć bezkarnie, najwyżej koty na mnie dziwnie patrzą Nie, no trzeba się zmobilizować i uczyć kręcić w drugą stronę Emilka mi poprzeczkę podniosła Boże jak mnie wszystko boli od śmiechu Pusia a na wysokosci powyzej kolan potrafisz? wtedy kicanie jest w druga strone..do przodu do tylu do przodu do tylu i podnosisz je (hula) do gory na pupe i w dol do kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Dżisas a gdzie Ty masz brzuszek?? no zaczyna się pod mostkiem a kończy "trochę" niżej Tak na marginesie: tak to chyba za ciasno? Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez molikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ha ha Molikk o czymś takim myślałem, tylko z takim luzem, żeby krew swobodnie krążyła po ciele ćwiczącego . Zobacz miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Delikatnie bioderkami, kocie ruchy i takie tam, a tu zaczyna się wersja PRO i dochodzą kolana, pupa, w górę i wdół. Co to kurna jest? Kung Fu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Panowie cos dla Was Lekcja dla poczatkujacych https://www.youtube.com/watch?v=EAZ9Q4PqlKs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ale tym sadystycznym?? sadystycznym nie mozesz bo bedziesz miala siniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 W Karol, żeby nie było, AŻ TAK to się Tobie nie przyglądałam, ale brzuszka to nie miałeś.. no chyba, że wyhodowałeś przez ten rok?? wciagal powietrze i luzna koszulke mial albo w domu zaopatrzyl sie w pas sciskajacy..albo gorset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ha ha Molikk o czymś takim myślałem, tylko z takim luzem, żeby krew swobodnie krążyła po ciele ćwiczącego . Zobacz miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Delikatnie bioderkami, kocie ruchy i takie tam, a tu zaczyna się wersja PRO i dochodzą kolana, pupa, w górę i wdół. Co to kurna jest? Kung Fu?! No mały luz musi być, bo przecież hula hop nam spada na ziemie, inaczej bym napisał, że mogę kręcić hula-hop cały dzień i to nawet na siedząco i bez kręcenia Sądzę, (to chyba jest nawet udowodnione), że żaden normalny facet nie umie kręcić hula-hop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pusia..Ty sie nie nabijaj z Meliski i filmika, bo to jest bardzo powazna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 wciagal powietrze i luzna koszulke mial albo w domu zaopatrzyl sie w pas sciskajacy..albo gorset damn ... wydało się :/ a patent mam t-shirt i koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Panowie cos dla Was Lekcja dla poczatkujacych https://www.youtube.com/watch?v=EAZ9Q4PqlKs No i tak jak mówiłem, żaden normalny facet nie umie kręcić hula-hop - może trzeba jakiś kurs zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 pewnie kobiety rodzą się z umiejętnością kręcenia hula-hop, a faceci muszą się tego dopiero nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pusia..minuta 8:40 tego filmiku zerknij... to sa triki Molikk zawsze mozna brzuch wciagnac, wypiac klate w gore ido przodu i pupe (w przypadku mezczyzn lekko) do tylu... jednak trzeba uwazac, zeby z tej pozycji nie wyszedl jakis dziobak, kaczuch itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 pewnie kobiety rodzą się z umiejętnością kręcenia hula-hop, a faceci muszą się tego dopiero nauczyć krecic to my nie tylko hula hop potrafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts