Emila3000 19.04.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pusia :jawdrop::jawdrop: co Ty z nim wyprawiałaś????? :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Eureka!!! Tajemnica sukcesu są obcisłe gacie, koleś na filmie jakoś w nie wpełzł i włala, kocie ruchy. Trzeba się wybrać na zakupy do sportowego, w dziale aerobic zakupić trzy numery za małe gaciorki, po przesmarowaniu boskich ud jakimś smarowidłem, wpaować je na zadek, zapuścić włosy, brodę i wąsy a'la Conchita Wurst i jazda. Będę trenował za domem, niech się sąsiad uczy od "miszcza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Eureka!!! Tajemnica sukcesu są obcisłe gacie, koleś na filmie jakoś w nie wpełzł i włala, kocie ruchy. Trzeba się wybrać na zakupy do sportowego, w dziale aerobic zakupić trzy numery za małe gaciorki, po przesmarowaniu boskich ud jakimś smarowidłem, wpaować je na zadek, zapuścić włosy, brodę i wąsy a'la Conchita Wurst i jazda. Będę trenował za domem, niech się sąsiad uczy od "miszcza" :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pod koniec filmiku, jak on tak z hulahopem chodzi po ogrodzie to takie całkiem budowlane ujęcie jest Taaa może kolo cieków wodnych szuka czy cóś . Nie przejmuj się pęknięciem głównego bohatera ciekawej dyskusji, ludziom zdarzają się gorsze pękniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 No kręciłam i pękło Zawsze kręcę przy serialu, dzisiaj przy FM (wszystko przez Was) i pękło O masz ci los.. To przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Mala Cholera pewnie wie dlaczego hula peklo, tylko sie nie wychyla i nic nie gada Artix zapewniam ze bedxiesz wygladac bosko, tylko jak za male o 3rozm wybierzesz to obawialabym sie o rurke..zeby scisku za duzego nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Eureka!!! Tajemnica sukcesu są obcisłe gacie, koleś na filmie jakoś w nie wpełzł i włala, kocie ruchy. Trzeba się wybrać na zakupy do sportowego, w dziale aerobic zakupić trzy numery za małe gaciorki, po przesmarowaniu boskich ud jakimś smarowidłem, wpaować je na zadek, zapuścić włosy, brodę i wąsy a'la Conchita Wurst i jazda. Będę trenował za domem, niech się sąsiad uczy od "miszcza" Uważaj żeby cię psy nie pogryzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Właśnie leżę w wannie i oglądam film z gościem od kręcenia...Powiem tak... Gdybym była facetem, wolałabym mieć brzuszysko jak waleń ale wykonywać ruchy kopulacyjne z kimś żywym drugim niż wyglądać jak Jezus w legginsach, kopulujący w lokalu wyborczym z plastikowym kółkiem.Tak właśnie sobie uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Puśka no masz!!!Ale ty musisz mieć pierdolniecie w miednicy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Hula hop już wykończyliśmy, teraz pora na ciebie Spisałaś testament? Jakby co to piszę się na tyrolkę zwaną jebadełkiem i borsuczą norę. Dobra, musze się oderwać od mordowania i myć swoje Rubensowskie ciało a jest tego trochę. Wypisz wymaluj rusałka w czerwonym wdzianku z postu wyżej. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Artix zapewniam ze bedxiesz wygladac bosko, tylko jak za male o 3rozm wybierzesz to obawialabym sie o rurke..zeby scisku za duzego nie bylo Już to sobie wyobrażam. Błękitne gaciory z trudem wciągnięte na boski zad sportowca czyli mła. Wylewające się poza majty boczki, można je też upchnąć pod gumę trzymającą ten zestaw ale obawiałbym się o szwy, także zostańmy przy swobodnie falujacych "fałdeczkach", o nadmiernym uścisku tam gdzie go być nie powinno nie wspomnę. Podejrzewam, że każdy ruch biodrami powodowałby potworny okrzyk czystym sopranem. Sąsiedzi byliby wniebowzięci . Aaa, jeszcze koszulka na ramiączkach, błekitna, obcisła, z połyskiem, sexy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) jesooooooooo miej litość człowieku :rotfl::rotfl: widzę to, normalnie to widzę :rotfl::rotfl: ooootaaaaaa ja tez http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB17s7IIpXXXXc4XpXXq6xXFXXXs/Summer-style-font-b-Men-b-font-Surfing-sport-font-b-Tank-b-font-font-b.jpg chyba ze o bardziej przyziemnie chodzi http://csimg.choozen.pl/srv/PL/000042663991/T/300x300/C/FFFFFF/url/koszulka-treningowa-regata.jpg oby bez takiego dolu Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 O tak - Artrix miał na 10000% taki efekt na myśli czuje w kosciach, ze to chyba nie to mial na mysli ale ja tak moze dolne wdzianko to jest to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 atrix zapodaj koniecznie fotki jak się już przebierzesz w to wdzianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 atrix zapodaj koniecznie fotki jak się już przebierzesz w to wdzianko tez sobie popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Już zadzwoniłam do Męża, że natychmiast potrzebuję nowe A nie da się naprawić? Mala Cholera pewnie wie dlaczego hula peklo, tylko sie nie wychyla i nic nie gada Pewnie całą noc Mała Cholera sabotowała kółko, żeby na wypadek wyglądało, że niby samo się zepsuło! Ach te oczekiwania vs rzeczywistość http://3.bp.blogspot.com/-BgBI2wuiw3o/UXwjFa4zyHI/AAAAAAAABwg/fBI5JLsn3so/s1600/summer+fun.jpg A i odkryłem, że kręcenie hula hop mojej córki to lvl PRO, sięga mi do kolana i prawie nie waży, a dla początkującego powinno ważyć ok 1kg, być trochę powyżej pasa i samo się kręcić Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez molikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Pewnie całą noc Mała Cholera sabotowała kółko, żeby na wypadek wyglądało, że niby samo się zepsuło! Ach te oczekiwania vs rzeczywistość http://3.bp.blogspot.com/-BgBI2wuiw3o/UXwjFa4zyHI/AAAAAAAABwg/fBI5JLsn3so/s1600/summer+fun.jpg i wszystko pryslo jak za pociagnieciem magicznej rozdzki ale w Artix jest nadzieja Pusia, pytalas Cholere?? wez jej pod nos podsun hula i zapytaj..jak zwieje to znaczy, ze mamy winowajce Ja tak zapytalam ostatnio moja corke.. znalazlam skarpetki pociete i schowane do kartonu z lego w jej szafie... pytam, spokojnie z usmiechem: "corciu co sie stalo ze skarpetkami?" A ta dzidaaaaaa nie dowiedzialam sie, dala dyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Tylko meza w ten sposob nie zalatw...moze dzisiaj to sobie odpusccie co? zmykam sie szykowac na zebranie szkolne...psia kosc, kto wymyslil zeby o godz 20 je robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Wlazłeś w kółko, które sięga Ci do kolana?????????????? :rotfl: by być bardziej precyzyjnym, to prawie nad kolano - chyba średnica kółka 55cm więc bez przesady 140 w pasie to nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts