Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Eureka!!! Tajemnica sukcesu są obcisłe gacie, koleś na filmie jakoś w nie wpełzł i włala, kocie ruchy. Trzeba się wybrać na zakupy do sportowego, w dziale aerobic zakupić trzy numery za małe gaciorki, po przesmarowaniu boskich ud jakimś smarowidłem, wpaować je na zadek, zapuścić włosy, brodę i wąsy a'la Conchita Wurst i jazda. Będę trenował za domem, niech się sąsiad uczy od "miszcza" :D
Eureka!!! Tajemnica sukcesu są obcisłe gacie, koleś na filmie jakoś w nie wpełzł i włala, kocie ruchy. Trzeba się wybrać na zakupy do sportowego, w dziale aerobic zakupić trzy numery za małe gaciorki, po przesmarowaniu boskich ud jakimś smarowidłem, wpaować je na zadek, zapuścić włosy, brodę i wąsy a'la Conchita Wurst i jazda. Będę trenował za domem, niech się sąsiad uczy od "miszcza" :D

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Pod koniec filmiku, jak on tak z hulahopem chodzi po ogrodzie to takie całkiem budowlane ujęcie jest :D
Taaa może kolo cieków wodnych szuka czy cóś :). Nie przejmuj się pęknięciem głównego bohatera ciekawej dyskusji, ludziom zdarzają się gorsze pękniecia :D

Mala Cholera pewnie wie dlaczego hula peklo, tylko sie nie wychyla i nic nie gada ;)

Artix :lol2: zapewniam ze bedxiesz wygladac bosko, tylko jak za male o 3rozm wybierzesz to obawialabym sie o rurke..zeby scisku za duzego nie bylo ;)

Uważaj żeby cię psy nie pogryzły.

Właśnie leżę w wannie i oglądam film z gościem od kręcenia...

Powiem tak... Gdybym była facetem, wolałabym mieć brzuszysko jak waleń ale wykonywać ruchy kopulacyjne z kimś żywym drugim niż wyglądać jak Jezus w legginsach, kopulujący w lokalu wyborczym z plastikowym kółkiem.

Tak właśnie sobie uważam.

Hula hop już wykończyliśmy, teraz pora na ciebie ;)

Spisałaś testament?

Jakby co to piszę się na tyrolkę zwaną jebadełkiem i borsuczą norę.

Dobra, musze się oderwać od mordowania i myć swoje Rubensowskie ciało a jest tego trochę.

Wypisz wymaluj rusałka w czerwonym wdzianku z postu wyżej.

Edytowane przez marimag
Artix :lol2: zapewniam ze bedxiesz wygladac bosko, tylko jak za male o 3rozm wybierzesz to obawialabym sie o rurke..zeby scisku za duzego nie bylo ;)
Już to sobie wyobrażam. Błękitne gaciory z trudem wciągnięte na boski zad sportowca czyli mła. Wylewające się poza majty boczki, można je też upchnąć pod gumę trzymającą ten zestaw ale obawiałbym się o szwy, także zostańmy przy swobodnie falujacych "fałdeczkach", o nadmiernym uścisku tam gdzie go być nie powinno nie wspomnę. Podejrzewam, że każdy ruch biodrami powodowałby potworny okrzyk czystym sopranem. Sąsiedzi byliby wniebowzięci :D. Aaa, jeszcze koszulka na ramiączkach, błekitna, obcisła, z połyskiem, sexy... :D
jesooooooooo miej litość człowieku :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: widzę to, normalnie to widzę :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

ooootaaaaaa

ja tez

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB17s7IIpXXXXc4XpXXq6xXFXXXs/Summer-style-font-b-Men-b-font-Surfing-sport-font-b-Tank-b-font-font-b.jpg

chyba ze o bardziej przyziemnie chodzi :cool:

http://csimg.choozen.pl/srv/PL/000042663991/T/300x300/C/FFFFFF/url/koszulka-treningowa-regata.jpg

oby bez takiego dolu :grin::rotfl:

Edytowane przez Mmelisa
O tak - Artrix miał na 10000% taki efekt na myśli :lol2:

czuje w kosciach, ze to chyba nie to mial na mysli :lol2:

ale ja tak :D

moze dolne wdzianko to jest to? :rolleyes:

Już zadzwoniłam do Męża, że natychmiast potrzebuję nowe

A nie da się naprawić?

Mala Cholera pewnie wie dlaczego hula peklo, tylko sie nie wychyla i nic nie gada ;)

Pewnie całą noc Mała Cholera sabotowała kółko, żeby na wypadek wyglądało, że niby samo się zepsuło!

Ach te oczekiwania vs rzeczywistość :p

http://3.bp.blogspot.com/-BgBI2wuiw3o/UXwjFa4zyHI/AAAAAAAABwg/fBI5JLsn3so/s1600/summer+fun.jpg

A i odkryłem, że kręcenie hula hop mojej córki to lvl PRO, sięga mi do kolana i prawie nie waży, a dla początkującego powinno ważyć ok 1kg, być trochę powyżej pasa i samo się kręcić :p

Edytowane przez molikk

Pewnie całą noc Mała Cholera sabotowała kółko, żeby na wypadek wyglądało, że niby samo się zepsuło!

Ach te oczekiwania vs rzeczywistość :p

http://3.bp.blogspot.com/-BgBI2wuiw3o/UXwjFa4zyHI/AAAAAAAABwg/fBI5JLsn3so/s1600/summer+fun.jpg

i wszystko pryslo jak za pociagnieciem magicznej rozdzki :(

ale w Artix jest nadzieja ;) :D

Pusia, pytalas Cholere?? wez jej pod nos podsun hula i zapytaj..jak zwieje to znaczy, ze mamy winowajce ;)

Ja tak zapytalam ostatnio moja corke.. znalazlam skarpetki pociete i schowane do kartonu z lego w jej szafie... pytam, spokojnie z usmiechem: "corciu co sie stalo ze skarpetkami?" A ta dzidaaaaaa :lol2:

nie dowiedzialam sie, dala dyla :p

Tylko meza w ten sposob nie zalatw...moze dzisiaj to sobie odpusccie co? :rolleyes:

zmykam sie szykowac na zebranie szkolne...psia kosc, kto wymyslil zeby o godz 20 je robic? :bash:

Wlazłeś w kółko, które sięga Ci do kolana?????????????? :rotfl::rotfl::rotfl:

by być bardziej precyzyjnym, to prawie nad kolano - chyba średnica kółka 55cm

więc bez przesady 140 w pasie to nie mam :p