molikk 19.04.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Tylko meza w ten sposob nie zalatw...moze dzisiaj to sobie odpusccie co? zmykam sie szykowac na zebranie szkolne...psia kosc, kto wymyslil zeby o godz 20 je robic? pewnie Ci co, pracują na 10 na drugim końcu miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Mój Mąż dopiero wyjechał z Wrocławia, wróci więc o godzinie, o której już nie jestem zdolna do wielkich czynów, dzisiaj jest więc bezpieczny moj tez biezpieczny... jestem chora, ale mimo to musze popierdykac, bo Mamy nie biora zwolnienia, one nie choruja Make up zrobiony, wdzianko przebrane, wygladam ludzko adio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.04.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Matko jedyna co tu się dziś dzieje! Mało monitora nie zaplułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.04.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Któregoś dnia pewnych 4 znajomych i bliskich mi mężczyzn tańczyło na mieszkaniu Gangam Style... Uprzedzam, trzeźwi nie byli Żałuję, że nie mam nagrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie no sorki, nie to miałam na myśli, wyobraziłam sobie tylko jak próbujesz kręcić kółkiem o połowę mniejszym niż moje łatwo nie jest pewnie z większym będzie łatwiej, ale tak głupio jest sobie hula hop kupić, muszę poszukać, chyba gdzieś rurkę pcv giętką od CO mam więc może się nada Nic nadzwyczajnego, forumowe chłopaki uczą się kręcic hula hop A co, nauczę się i to bez zapuszczania brody i włosów i wciskania się w spodenki XS z lycry ... i nagram filmik jak się kręci hula hop jedną nogą, druga nogą ... każdą nogą, co kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Molik hula hop można w necie kupić. Mój własnie w ten sposób nabyłam chociaż taki z rurki będzie bardziej męski też kiedyś taki miałam, z takiej białej rurki plastikowej o grubych ściankach, było duże i ciężkie kręciło się bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Molik hula hop można w necie kupić. Mój własnie w ten sposób nabyłam chociaż taki z rurki będzie bardziej męski też kiedyś taki miałam, z takiej białej rurki plastikowej o grubych ściankach, było duże i ciężkie kręciło się bosko No to jeszcze tylko rozmiar muszę sobie wybrać, pewnie do wysokości brzucha czy pępka będzie dobre szkoda, tylko że takim dużym kółkiem chyba nigdzie nie dam rady pokręcić żeby w coś nie stuknąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Tak abstrahując trochę od tematu kółek, czy malował ktoś z was ściany pistoletem do malowania i mógłby się podzielić wrażeniami, spostrzeżeniami, opinią i modelem/rodzajem urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Mmelisa, ten model w niebieskim stroju to wypisz wymaluj ja, coś takiego muszę codziennie ogladać w lustrze, masakra jakaś . Do hula chłop ma jednak nieodpowiedni strój, w tym nie da się trenować profesjonalnie. Ciężko znaleźć jakąś inspirację, ale jak wszyscy wiemy, uniform musi być jednak obcisły, nie krępujący ruchów. Ten model prezentuje profesjonalny sprzęt do ćwiczeń. Wersja druga, zawodnik prezentuje styl swobodny i wygodny. Ja skłaniam się bardziej do pierwszej wersji, takiej opływowej, nic nie bedzie człowiekowi przeszkadzało w wykonywaniu przysiadów i innych ewolucji z kółkiem, niczego sobie człek też nie przydepnie. Bezpiecznie będzie ps. cały czas jesteśmy na FM? Już się całkiem pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 ratunku, czy ktoś wie jak wymazać z pamięci to co przed chwilą zobaczyłam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ale jesteście wstrętni Cały dzień zasuwałam w ogrodzie. Wszystko mnie boli i śmiech mnie zabija nie mogę nawet zachichotać, PASKUDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 jesuuu Pestko u Ciebie tak nie pizga jak u mnie??? ciężko mi było nawet koty nakarmić... brrrrrrrrrr okrutna zimnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie chcę wiedzieć artix1 skąd masz te fotki, ale dziewczyny chyba będą miały koszmary nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.04.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Artix LITOSCI!!!! ahahahaha aaaahahaha:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 19.04.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Molikk nie może być mowy o żadnych koszmarach. Do uprawiania każdej dyscypliny sportu trzeba się odpowiednio przygotować. Temat trzeba gruntownie przerobić, żeby szanowne grono przyszłych posiadaczy jak i już posiadających hula hopy, wiedziało z czym to się je . Dajemy radę, jeszcze chwila i wspólnie rozkminimy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Molikk nie może być mowy o żadnych koszmarach. Do uprawiania każdej dyscypliny sportu trzeba się odpowiednio przygotować. Temat trzeba gruntownie przerobić, żeby szanowne grono przyszłych posiadaczy jak i już posiadających hula hopy, wiedziało z czym to się je . Dajemy radę, jeszcze chwila i wspólnie rozkminimy temat ja już rozkminiłem, że posiadam hula hop wg specyfikacji olimpijskiej w wersji dziecięcej (i myślałem, że tylko takie jest), ale jak mi jutro starczy siły, to poszukam rury pcv do CO i zrobię hula-hop i sprawdzę, czy faktycznie rozmiar i w tym przypadku ma znaczenie. Testerka, która jeszcze nie wie że będzie testerką, sprawdzi, czy kółko spełnia kryteria hula-hop, czy działa i jednocześni potwierdzi zasadę, że kobiety rodzą się z umiejętnością kręcenia hula-hop (i prawdopodobnie odkrywają tą umiejętność ok 7 roku życia (niektóre wcześniej, niektóre później )) Później wezmę najmniejsze leginsy które znajdę w szafie żony i jakiś topik, wbiję się w strój, i będę kręcił (jako że strój daje +10 do umiejętności), do tego filmiki instruktażowe na YT (kolejne +10 do umiejętności) oraz odszukam w głębi siebie pierwiastek kobiecy i może będzie dodatkowe +5. I w ten sposób może pobiję swój rekord, czyli 4 obroty hula-hop. Oczywiście wszystko pod nadzorem komisji kontroli gier i zakładów oraz weryfikatorów z guinnessa, filmik prześlę do Oslo, może nobla dostanę w dziedzinie fizyki, medycyny albo biologi - bo to przecież wbrew fizyce i naturze jest, żeby facetowi udało się kręcić hula-hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.04.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 rajtuzy od córki na to jednoczęściowy kostium kąpielowy od żony (opcjonalnie odwrotnie) i to jest chyba recepta na strój idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Piździło jak diabli i 7 stopni , ale musiałam dokończyć sadzenia co wykopałam, inaczej trawy by zdechły. Jakiś masaż by chyba pomógł. Koszmarną to mieć będę noc, bo nie mogę się wyśmiać, a co chwilę sobie coś z Waszego gadania przypominam. Nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 19.04.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 rajtuzy od córki na to jednoczęściowy kostium kąpielowy od żony (opcjonalnie odwrotnie) i to jest chyba recepta na strój idealny No i widzisz, mówiłem wrodzona umiejętność, na to bym nie wpadł, pewnie efekty będą jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 19.04.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Artur Twoja żona jaki ma mikser do tortów? zadowolona z niego jest? Taki,ręczny Amica za stówkę.. zbiera na kenłuda dużego stołowego z hakiem i miską 6l ale ostatnio chyba to co uzbierała to wydała, więc wizja się oddala.. No i się doigrałyście dziewczyny, nauczę się tym dziadostwem kręcić i udowodnię, że facet z brzuszkiem tez może. D twardziel.. Właśnie leżę w wannie i oglądam film z gościem od kręcenia... Powiem tak... Gdybym była facetem, wolałabym mieć brzuszysko jak waleń ale wykonywać ruchy kopulacyjne z kimś żywym drugim niż wyglądać jak Jezus w legginsach, kopulujący w lokalu wyborczym z plastikowym kółkiem. Tak właśnie sobie uważam. ooo.. zgadzam się w zupełności, dlatego też nie zamierzam się w żadne kółka na brzuchu pakować... dwa kółka napędzane siłą nóg deptających po gejach to tak Puśka no masz!!! Ale ty musisz mieć pierdolniecie w miednicy!!!!! Tak abstrahując trochę od tematu kółek, czy malował ktoś z was ściany pistoletem do malowania i mógłby się podzielić wrażeniami, spostrzeżeniami, opinią i modelem/rodzajem urządzenia? szafki kuchenne - efekty w moim wątku.. trzeba trochę poćwiczyć.. wynalazk z biedronki czy innyxh marketów to chłam, bez kompresora się nie obejdzie.. ale skąd pytanie - wałkiem na pewno szybciej będzie.. ściana to nie mebel Mmelisa, ten model w niebieskim stroju to wypisz wymaluj ja, coś takiego muszę codziennie ogladać w lustrze, masakra jakaś . Do hula chłop ma jednak nieodpowiedni strój, w tym nie da się trenować profesjonalnie. Ciężko znaleźć jakąś inspirację, ale jak wszyscy wiemy, uniform musi być jednak obcisły, nie krępujący ruchów. Ten model prezentuje profesjonalny sprzęt do ćwiczeń. Wersja druga, zawodnik prezentuje styl swobodny i wygodny. Ja skłaniam się bardziej do pierwszej wersji, takiej opływowej, nic nie bedzie człowiekowi przeszkadzało w wykonywaniu przysiadów i innych ewolucji z kółkiem, niczego sobie człek też nie przydepnie. Bezpiecznie będzie ps. cały czas jesteśmy na FM? Już się całkiem pogubiłem brr.. dlatego nie mam lustra.. ratunku, czy ktoś wie jak wymazać z pamięci to co przed chwilą zobaczyłam????? nie, co raz zobaczone już się nie odzobaczy Molikk nie może być mowy o żadnych koszmarach. Do uprawiania każdej dyscypliny sportu trzeba się odpowiednio przygotować. Temat trzeba gruntownie przerobić, żeby szanowne grono przyszłych posiadaczy jak i już posiadających hula hopy, wiedziało z czym to się je . Dajemy radę, jeszcze chwila i wspólnie rozkminimy temat na mnie nie licz w tej kwestii wolę rower mimo źe kontuzji sporo mi wygenerował.. bo nie, będę tego ukrywał.. lubię z góry w lesie zapierdalać a efekty (zmiana pedałów w rowerze na takie przypinane, i zanim nauczyłem się automatycznie wypinać) http://imageshack.us/a/img923/999/Oi7Jou.jpg http://imageshack.us/a/img921/9476/uYQWzD.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts