pestka56 23.04.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Borsunio A u mnie dziki łażą po nocy wokól ogrodu. Drogą łajzy chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.04.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Jakie tam fajne Pocieszasz mnie. A te świńtuchy ryją po nocach w drodze i na pustych działkach. Wygląda to paskudnie, a na dodatek można samochód uszkodzić. Na dodatek stuknięcie takiego samochodem to też tylko kłopoty Borsunio jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 24.04.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Pusia, te ślady, skoro duże, to może jakiś niedźwiedź był A śnieg:hug: już pewnie stopniał i po sprawie, słońce piękne świeci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.04.2016 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Pusia, może odczyń ten śnieżny urok wygląda jakby jakieś złe oko na ciebie patrzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.04.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Bosz... ile tu się działo przez weekend Pusia u Ciebie śnieg a moje karczycho i uszy tak spieczone, że w nocy się budzę. Krem 50 uruchomiony, ale to już jak to mówią "mądry Polak po szkodzie"... Zadziwiająca ta pogoda. Pocieszające, że borsuk wrócił Pytanie, czy sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 łapki na śniegu widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 25.04.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Pewnie rodzinę sprowadzi, bo tam spokojnie, karmią frykasami, wypasione koty w ramach zapasów na czarną godzinę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 małego dziczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 a no tak pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Pada śnieg .... nawet mi się gadać nie chce pokaralo Pania juz pisalam za co Ale ze co myślisz?? Jakiś taki pierwotny, barbarzyński rytuał?? Że np. goła na śnieg w jakimś kręgu magicznym mam się walnąć a Piotrek dookoła mnie też nago rytualne piosenki śpiewać?? Gdyby tylko to pomogło to czemu nie Choleraaa WIDZE TO!!!! znowu małego dziczka tjaa pewnie male guźce szkoda ze wystepuja w Afryce, to by byla dopiero frajda a ta jednym jakbluszkiem je raczy karmic Pusia masz caly wor, plus jablka od sasiada..daj im wiecej, bo jeszcze padna biedaki z glodu Dzien dobry w ten piekny sloneczny dzien foto sprzed kilku dni, ale dzisiaj mamy taka sama pogode Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 25.04.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Pusia, ale urozmaicaj dietę temu borsukowi, a nie tylko jabłka i jabłka... Bo weźmie i się rozchoruje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Pusia, ale urozmaicaj dietę temu borsukowi, a nie tylko jabłka i jabłka... Bo weźmie i się rozchoruje! tjaa albo zbiera te jablka i czeka az sfermentuja... bedzie winko...i pijany borsuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 oj tam jak mu się jabłka znudzą to sobie upoluje tłuste futro :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.04.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Paskudztwa przeniosły się w cieplejsze rejony kraju Przynajmniej taki plus z tej przedłużająąąąącej się zimy masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 a moze ten snieg tak u Ciebie sie pojawia, bo nie dostalas wszystkich prezentow pod choinke, ktorej nie mialas? i to jest znak dla meza Twego musisz jemu podpowiedziec co ma zrobic, to rozpocznie sie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.04.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 jaką radochę miały moje futrzaste z choinki, którą wyrzuciliśmy z domu po świętach całe dnie na niej przesiadywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Pusia, a saunę przewidujesz? X-dzieści lat temu po saunie orły na śniegu ćwiczyłam. Uwielbiam taki szok termiczny to jak orgazm. Może chociaż z gorącej kąpieli leć w ten śnieg i go postrasz. Moim zdaniem w norce mieszka borsukowa. Poszła poszukać partnera, a teraz wróciła i wzorem angielskich królowych w cichości i spokoju oczekuje potomstwa. Cholera rozrabia w domu. Ubieraj choinkę, albo insze drzewko na zewnątrz. Ja tak miałam kilka lat, bo dom mi nie pasował do takich eleganckich cudów jak choinka. Moje futrzaste, nawet Gangster, nie zwracają uwagi na choinkę. Mają drzewa w ogrodzie, to się przyzwyczaiły. Poza tym choinki kłują i ciężko się wspinać. Najlepsze są wierzby zdaniem moich kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Zamiast śniegu może być prysznic lub basen o temperaturze +4. Cudowny kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 W życiu nie dostane orgazmu na śniegu :jawdrop: W ogóle jeśli chodzi o "na łonie natury" to u mnie ogólnie słabo, moja robako/gado/płazo fobia przerasta mój temperament, w związku z czym ze mną "numerek w krzaczkach" nie przejdzie Powiedz.to jeszcze borsukowi bo widać ze.gosciu ewidentnie uzupełnia jabłkami moc w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 W życiu nie dostane orgazmu na śniegu :jawdrop: W ogóle jeśli chodzi o "na łonie natury" to u mnie ogólnie słabo, moja robako/gado/płazo fobia przerasta mój temperament, w związku z czym ze mną "numerek w krzaczkach" nie przejdzie Kjojewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts