marimag 29.04.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Skoro w temacie dziwnego zwierza... Czy mozecie do mnie zajrzeć i pomóc mi ustalic co to za sznurówa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 29.04.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Bo mówił, że nie chce zapeszać No bo nie chciałem, wczoraj dostałem info z banku, że mogą dać kredyt, czekam już na ostatni Bank. I na dodatek ma zakaz użycia w nazwie sformułowania "mały domek" Mam zakaz użycia sformułowania domek 1 ha = 100 a = 10 000 m² = 1 hm² = 0,01 km² Najbardziej mi się ten hektometr kwadratowy podoba Mamy 47 arów czyli 0,47 ha czyli 4700 m. Najpierw namieszał Karol, teraz Mel i jak człowiek ma pojąć tę matematykę?? to nie matematyka tylko fizyka, bo tam były przeliczenia jednostek:P A ja nie mieszałem, tylko zażartowałem że mam hektary, bo to tak teraz wygląda, że jest tak dużo miejsca, ale później będę jeszcze pisał jak Pusia, że miejsca brak Uprzedzam, że jak chcesz ogród japoński to ja nie pomogę Kompletnie się na tym nie znam ni;) moje klimaty Ja też się nie znam, podobają mi się tylko ich mostki i ogólny ład i porządek w ogrodzie, a tak poza tym te ich kamyczkowe ścieżki ładnie wyglądają, ale jak dla mnie są nieużyteczne. Poza tym nie mam ochoty sadzić drzewek i krzywić ich przez 40 lat, żeby bonsai było w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.04.2016 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Pusia, jak się nowy zwierz domowy miewa? kolacjo-śniadanie zjadł? sloneczka na cały długi weekend życzę i czekam z niecierpliwością na film z jabłkożercą w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 30.04.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 No właśnie, ja też liczę na doniesienia w sprawie stanu zwierzyny. A propos - u mnie oprócz sąsiedzkich kur - pojawił się kilka dni temu mały zajączek! I chyba nas polubił W każdym razie kica sobie i pasie się trawką przed kuchennym oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 30.04.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Pusia i jak zostawiłaś kamerkę???? strasznie jestem ciekawa co to za zwierz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 :popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Chyba Pusia wpadla do norki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 30.04.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 No i gdzie ten filmik?Ojej, oby nie pomylił Pusi z jabłuszkiem i nie wciągnął do norkihttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,006_jb_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2016 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 http://www.emoty-gg.eu/mini/556.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 30.04.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Ło matko, kilka chwil malowania w chałupie i tyle mnie ominęło, musiałam się kilkanaście stron cofać :jawdrop: Doczekałam się zdjęć jebadełka PUSIA wymiatasz ! No takiego nigdzie nie widziałam. I co ja tu widzę, że borsuk jednak comeback ?? Molikk, czy ty nie maczałeś paluchów w Modzie na sukces ? I gratuluję decyzji kredytowej i czekam na Twój dziennik bez nazwy "mały domek" a gdzie masz tą działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 30.04.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Ło matko, kilka chwil malowania w chałupie i tyle mnie ominęło, musiałam się kilkanaście stron cofać :jawdrop: No czasami to jest masakra, dzień Cię nie ma a tu 5 stron komentarzy przybyło Molikk, czy ty nie maczałeś paluchów w Modzie na sukces ? Niestety nie I gratuluję decyzji kredytowej i czekam na Twój dziennik bez nazwy "mały domek" a gdzie masz tą działkę? Gratulacje to chyba bankowi się należą Działka jest pod Wrocławiem a nad nazwą myślę i pewnie ostatecznie będzie mały niebiały domek pod Wrockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Eeeeeee...., skróć to domek pod Wm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 30.04.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 http://www.emoty-gg.eu/mini/556.gif No właśnie. Pusia, gdzie jesteś http://emoty.blox.pl/resource/th_holeinwall.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 30.04.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Eeeeeee...., skróć to domek pod Wm mam zakaz użycia domek w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 http://www.archdaily.com/786522/family-villa-in-benesov-atelier-k2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 mam zakaz użycia domek w nazwie Domeczek, Chałupka, Chatka, Pielesze, Gniazdko, Dach nad głową, Przystań, Sadyba, Wslowniku synonimów jest masa odniesień http://synonim.net/synonim/dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 30.04.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 mam zakaz użycia domek w nazwie Cyt. "...a nad nazwą myślę i pewnie ostatecznie będzie mały niebiały domek pod Wrockiem" Jest domek jak byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 30.04.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Cyt. "...a nad nazwą myślę i pewnie ostatecznie będzie mały niebiały domek pod Wrockiem" Jest domek jak byk a to tak, żeby kogoś trochę podrażnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 30.04.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 No czasami to jest masakra, dzień Cię nie ma a tu 5 stron komentarzy przybyło Niestety nie Gratulacje to chyba bankowi się należą Działka jest pod Wrocławiem a nad nazwą myślę i pewnie ostatecznie będzie mały niebiały domek pod Wrockiem DOBRE... może MAŁY CZARNY DOMEK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 30.04.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 DOBRE... może MAŁY CZARNY DOMEK ? mały szary domek pod Wrocławiem - czyli indywidualne 126m2 z m3system właśnie odkryłem, że nie ma problemu żeby ludziom odpisywać w wątku z dziennikiem - myślałem, że jest to blokowane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts