molikk 01.05.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 A może borsunio kręci z kuną No i się wydało Życie Ci niemiłe? U mnie był spis treści w temacie dworkowym. Możesz zerknąć. No i jakich człowiek się rzeczy dowiaduje ..., że dworek na mieszkanie się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 01.05.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Trzymajmy kciuki za obecność pana Borsuka, kunom "grzecznie" dziękujemy . Najlepiej tego szkodnika nie dokarmiać, bo będzie częściej zagladał na działkę. Ku przestrodze, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2016 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 ..... Dzisiaj tez podłączyliśmy kamerkę, ale jabłka nie ruszone, więc nie wiem czy coś się nagrało. Mąż na razie odsypia bo wstał ze mną o 5.00 żeby kamerkę wymontować. Wyczailo, to cos, ze jest w Big Brother i postanowilo nie wychodzic, dopoty kamerki nie beda odlaczone a co sie bedzie przed wszystkimi obnazac Dzien dobry :bye:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Wyczailo, to cos, ze jest w Big Brother i postanowilo nie wychodzic, dopoty kamerki nie beda odlaczone a co sie bedzie przed wszystkimi obnazac Dzien dobry :bye:" Ja dalej optuję za tym, że Borsuk poszedł na laski, a kuna, być może wegetarianin lub na diecie, była przelotem Z resztą daleko od tego kurnika do nory nie ma, więc może porcja warzyw i owoców mu się zamarzyła, a wieść gminna doniosła, że u was jabłka są? Kto ci tam wie, może kuny tez chcą być trendy, więc starają się być fit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Już się pogodziłam, że to nie borsuk Kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Karol, ale masz racje - to na 100000000% jest borsucza nora. Tylko, ze borsuka juz tam nie ma. Mieszkał pewnie całą zimę, ostatni ślad jego pobytu to rozwalony kompost z odciśniętą łapą - na pewno nie była to łapa kuny. A potem to wygląda na to, że kuna na krzywy ryj przychodziła codziennie po jabłuszko. Ona tam nie mieszka, bo nie ma takich objawów - nie śmierdzi, nie ma nowych śladów itp. Pewnie tylko przychodziła po jabłka. Ale wcześniej jabłka znikały, a teraz miałaś je tylko poobgryzane, więc coś się zmieniła - albo kuna mniej kulturalna przyszła, albo wcześniej jabłka zjadał ktoś inny? A żebyś wiedział Najpierw wpadłam w panikę - bo sam powiedz - kogo znasz kto ma borsuka w ogrodzie?? To nie są zwierzęta, które się ludziom tabunami pałetają po obejściu jak sarny, dziki czy zające. Ale potem przekonałam się do niego, przez te zżeranie węży i innych paskudztw. I teraz mi żal Odpowiem tak, ile osób znasz, które mają dolinę w ogrodzie i taką różnicę wysokości? Nie czarujmy się, znaczna część osób ma tutaj płaskie prostokątne działki, które z dziczą mają nie wiele wspólnego. Poza tym sporo osób nawet nie wie co u nich w nocy po ogrodzie się pałęta - dopóki jakiś spektakularnych dziur nie ma lub wręcz strat w ogrodzie. Ps. A co Ty tak skoro świt?? Tez w pracy jesteś?? Ano też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Ale mi mieszasz .... już straciłam nadzieję i nie chcę na nowo przeżywać ... I tak będziesz przeżywać Nie , no ja wiem, ze nasz ogród jest inny niż większość, no i że aż się prosi żeby się po nim popałętać No więc nie dziw się kunie, poza tym zapewne przychodziła od dawna i nie tylko na jabłka. Teraz macie dowód na kamerze, a wcześniej żyliście w błogiej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 boszzzzzzzzzzzzz .... a co wyżej napisałam??? ech , nie wymagasz zbyt wiele o 9 rano w poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Pewnia nie ta pora, albo za dużo wątków na FM , no i chyba zgubiłem wątek tutaj poza tym łączymy/identyfikujemy się w bulu a nie w bółu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Chcesz mi powiedzieć, że zrobiłam ortografa i pisze się "bul" a nie "ból"?? A może Tobie pomyliło się z bul bul??? :rotfl: Będziesz się z (byłym) Prezydentem kłócić? Piszę się Łączymy sie ... w bulu i nadzieji (link) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 (edytowane) W zasadzie wszystkie rośliny będziemy kupować ukorzenione w doniczkach, a jeśli prognozy na lato się sprawdzą (chłodne i mokre) to tylko wsadzać i przesadzać. . oooo wypraszam sobie! Nie chce cglodnego i mokrego lata takie mialam w ubieglym roku...a jak wrocilismy do NO to w PL byly upaly a tu zas deszcz taka piekna mam wiosne (dzisiaj) Edytowane 2 Maja 2016 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Też nie chce zimnego i mokrego - ale takie są prognozy Meliska, widzę, że Ty nie tylko hula hop ale i trampolina Czekaj niech Cie chłopaki namierzą Cholira jakie foto gigant! W domu zobie edycje bo az wstyd.. Taaa tylko czekac na chlopakow i mozna robic salta w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 To im pewno łatwiejsze niż kręcenie tyłkiem juz ja widze te esy floresy i inne piruety :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.05.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Taaa a niezłomny też nowe zasady ortografii wprowadził - np. BoCHater. nie mówiąc o Krystynie która propaguje usilnie pisownie wziąŚĆ. u mnie też trampolina w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 T u mnie też trampolina w ogrodzie. No i?? Bylam pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.05.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 No i?? Bylam pierwsza no właśnie nie wiem, myślałam, że to dość normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 ja mam na mysli, ze chlopaki najpierw do mnie na ta trampoline ze ja pierwsza bylam Pusia, nie ma co sie bac...najwyzej, jak za mocno podskoczysz, to przez siatke przelecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.05.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Moje koty uwielbiają skakać na trampolinie, mały choler byłby w 7 niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 02.05.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Taaa tylko czekac na chlopakow i mozna robic salta w powietrzu A później na YT filmiki jak ktoś wylatuje z takiej trampoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 A później na YT filmiki jak ktoś wylatuje z takiej trampoliny aaa to juz bedzie Pusia "wylatywac" a jej malzonek nagrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts