SylwiaS 19.05.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 W przeciwieństwie do Ciebie Pusiu nie mogłam się doczekać kiedy w moim oczku zamieszka żaba. Uwielbiam ten ich wieczorny "śpiew". A taką kaskadkę już mam. Uciekam przed pająkami, więc rozumiem twój strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 19.05.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Taką bez oczka, w obiegu zamkniętym?? Własnoręczna? Pokażesz?? Niestety z oczkiem, ale dla Ciebie je "obcięłam". Kaskadka ma podwójny spływ i niesamowicie szumi. Planuję powiesić blisko hamak:cool:. Na zdjęciu wygląda jak rumowisko ale w rzeczywistości jest piękna i taka naturalna (jeśli można nazwać coś takiego naturalnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 19.05.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Sama kaskada cudna Ale oczko odpada, żadnej stojącej wody ze względów wymienionych wyżej, zaraz coś przypełznie, przykica, zadomowi się i będzie mieszkać http://emoty.blox.pl/resource/zaba2.gif I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Pusia :rotfl: Pocałuj żabkę w łapkę, cmok cmok cmok Jak to fajnie, że zerknełam tutaj , gębusia uhahana doczytałam imię Fifi.... kurde ja muszę wybrać jakieś na F dla naszej suczki.... :wiggle:i to tez jeden z typów jest...ale nadal nie wiem jakie..nie śpię po nocach od myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.05.2016 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Taaa ja i Artix.. Dzialke obok niego ogladalam Swieta do wtorku wlacznie byly wiec odpoczywalam sesese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.05.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 U mnie już pół słoika pierwszego miodu zostało xD znika w oczach Teściowi wyszedł bardzo delikatny A u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 19.05.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 miód? z pszczół? tak wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.05.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Pusia, pokaż zdjęcie całej glicynii, bo jak na kilkunastoletnią to ona cieniutke ma te pędy. Czy ona może u Ciebie co roku wymarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.05.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Aż mi ślinka pociekła na ten miodek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.05.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 miód? z pszczół? tak wcześnie? No a jak! Bierzesz pszczołę, wykręcasz i masz miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 19.05.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 jak się doi pszczoły to ja wiem tylko dziwię się że tak wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Może masz jakieś miejsce dobrze osłonięte od wiatru i z południową wystawą, bo szkoda glicynii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Miodek. mmmm ślinka mi pociekła, ale też poczułam ból zębów od tej słodyczy >D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.05.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Gratuluję urlopu, po ciężkiej pracy jak najbardziej wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Twoje wstawiennictwo dużo dla mnie znaczy, dam jej więc ostatnią szansę. Przesadzę ja gdzieś koło płotu - już nie wierzę, że mi siatkę zniszczy. Można się z nią dogadać sekatorem Spróbuj, a nóż będzie jak z moimi tamaryszkami, które 3 razy przesadzałam. Najlepiej byłoby jej przy ścianie domu, bo zawsze zimą jest trochę cieplej, a latem mur też się nagrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Ciekawe, ale tuż nad ziemią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 piątek - piątunio - piątunieczek weekend - weekendzik - weekendziniuniek urlop - urlopik - urlopiniunio Wow, jak dlugo i czemu tak krotko? my sie bedziemy urlopowac od 29maja do 1 czerwca grunt, ze w PL i moze sasiedzi przestana rozsiewac ploty ze dom sprzedajemy, jak sie tak tam pokazemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.05.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Jak czytam o wisterii jaka potrafi być groźna i niszczycielska, to ja bym się jej bała:lol2: Chyba róże lepsze jednak, piękne i nie takie agresywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Może ta twoja wisteria jest z siewu ??? Zakwitnie za 5 lat, albo wcale Mamik, po to mamy sekatory i rozum, żeby się z wisterią dogadywać. Grożne to są róże. Dziś zakładałam linki do podczepiania róż pnących i całe ramiona i dłonie mam jakbym się ze stadem tygrysów biła. Szczypie jak diabli. Wisteria nie ma kolców , nie choruje, a róże niestety tak. Przy różach jest kilka razy więcej pracy i doglądania niż przy wisterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 21.05.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) U mnie dzisiaj ŻAŁOBA. Koty wrąbały moją wiewiórę, a resztki przyniosły pod drzwihttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,028_z7_orig.gif Edytowane 21 Maja 2016 przez SylwiaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts