PusiaKssawery 12.06.2016 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Zdecydowanie wole ogladać szachy. Cisza, spokój, nie ma jakiejś dzikiej akcji a jak film mi sie urwie to w zasadzie nic nie tracę. Przez 30 minut i tak niewiele się wydarza Zastrzeliłaś mnie SZACHY??????? :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Pusia typów wiesz ile jest. Cała lista imion, ale z tego kilka wybranych, a im dłużej sie wczytuje człowiek, tym więcej trafia na listę, dlatego od dwóch tygodni juz nie zaglądam do niej Fia Fami Fusia Funia Była jeszcze Fergie Figa Fibi Fifi ja typuje na dwa pierwsze, a moj na dwa kolejne z tego pierwszego rzędu. Jak sie wkurzę to bedzie Frytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 FuriaFuzjaFamaFopa FloraFkrętka Femina Franca Fuksja Fatma Finezja Foruma Frekwencja Fonia na drugie Wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Mari, Furiatka i Franca to zaczne na nia wolac jak bedzie mi dokuczac, a raczej mieszkanie roznosic na czesci pierwsze Dzieci musza tez miec lekkosc w wymowie te dwa wyzej to na pewno do takich naleza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 12.06.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Pusia typów wiesz ile jest. Cała lista imion, ale z tego kilka wybranych, a im dłużej sie wczytuje człowiek, tym więcej trafia na listę, dlatego od dwóch tygodni juz nie zaglądam do niej Nasza futrzasta wabi się Frida, skandynawka, to i imię musiało pasować do miejsca urodzenia. Pieszczotliwie i jak coś nawywija nazywamy ją właśnie Frytka . ps. Jak można ogladać facetów biegajacych za piłką? Niech ta szopka jak najszybciej się kończy . Fasynujace są natomiast walki angoli z ruskimi poza stadionami. Wynik jak na razie 97 - 96,5 dla angoli. Ciekawsze to to niż walki MMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.06.2016 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Artrix tęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Mari, Furiatka i Franca to zaczne na nia wolac jak bedzie mi dokuczac, a raczej mieszkanie roznosic na czesci pierwsze Dzieci musza tez miec lekkosc w wymowie te dwa wyzej to na pewno do takich naleza To może MADA FAKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Artrix tęskniłam Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Artix tez tesknilam Frida piekne imie, ale po przejsciach z katarkami u dzieci i nosa-frida mam jedno skojarzenie Mari, Ty jak juz cos.... trzeba zamienic slowka bo od F sie zaczynac musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.06.2016 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Melisa znowu zmieniłaś avatar, testy na spostrzegawczość robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Melisa znowu zmieniłaś avatar, testy na spostrzegawczość robisz?? W życiu! Pusia, jakie testy? Ale faktycznie masz to oko Pisałam, ze dopóki nie zmienię zdania to bedzie moje foto, poza tym, małe porządki robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Ja juz siedzę i wyczekuje kiedy nasi zaczną grać. Oby była transmisja puszczana, bo wczoraj na ZDF oglądać musiałam nieeee no, nie ma jak blokowanie meczy i dorabianie sie na ludziach. Sa jednak Ci "cffani" jeszcze i kasy nie beda wydawać Naszych pewnie pokażą. Artix nie bądź wiśnia, pokibicuj naszym co by do końca meczu siły na bieganie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 12.06.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Tez tęskniłem za moim ulubionym forum i forumowiczkami . Nic tak nie poprawia zmeczonemu robotą człowiekowi, jak szybki przegląd tutejszej wylęgarni pomysłów i tematów. Przed spaniem zaglądałem na chwilkę ale nie miałem już siły i w związku z tym ochoty na dodatkowy wysiłek intelektualny. Gdybym zaczął myśleć czy cóś, mógłbym dostać zawrotów głowy, zemdleć czy jeszcze coś gorszego . Mmelisa jak to było Twoje foto w awatarku, to Ci powiem, to Ci powiem, żeee?! Miło było widzieć sympatyczną forumowiczkę . Kibicuje kopaczom, a jak?! Sprawdzę nawet wynik meczu w necie, żeby nie było. Za taką kasę, jaką dostają za ganianie za kolorową piłeczką i za reklamy, nie mają prawa być zmęczeni. Mają przebierać nóżkami jak strusie pędziwiatry i jeszcze do tego strzelać bramki, łaski nie robią. Do roboty i koniec. Nie chcę jak zwykle wysłuchiwać obowiązkowej piosenki kibiców "Nic się nie stałłooo, Polacy nic się nie stałłłoooo! " . ps. Widzę, że prowadzimy 1:0, ok przyjąłem do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 12.06.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 i wygraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Tak tak, avatarek to ja byłam we własnej osobie co do meczu, jestem pod wrażeniem dzisiejszej gry. Było napięcie, prowadzenie i bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 i wygraliśmy No to Kibicki szczęśliwe Tak tak, avatarek to ja byłam we własnej osobie Kurcze, a ja nie wczytałam Tez tęskniłem za moim ulubionym forum i forumowiczkami . Nic tak nie poprawia zmeczonemu robotą człowiekowi, jak szybki przegląd tutejszej wylęgarni pomysłów i tematów. No właśnie, w kwestii tematów, pomysłów i przemyśleń. Wygląda na to, że całkowicie odpuścimy sobie temat GWC. Zima pokazała, że nie potrzebujemy do do wspomagania ogrzewania, tegoroczne lato pokazuje, że nie potrzebujemy go do chłodzenia. Przy takich temperaturach jak mamy w tym roku, czyli w takie lata jakich u nas większość (do 30C), sterowanie roletami dale efekt na tyle zadawalający, że inwestycja pt. GWC przestaje mieć uzasadnienie. Takie lato jak zeszłoroczne jest raz kiedyś. Może za radą Renaty rozważymy jakiś moduł - klimatyzator do WM albo do PC. Mąż twierdził na początku, że to nie eco, a dom w zamyśle mia być eco. Ale ... przecież skoro planujemy PV to ten klimatyzator ewentualnie będzie zasilany eco?? To nawet nie o koszt GWC chodzi, tylko o zakres prac, głównie wykopaliskowych, które wstrzymują nam przejście do następnego etapu wykończeniówki, czyli do nawierzchni. Co do nawierzchni, to nie wiem czy pisałam, ale sąsiadka właśnie kładzie z łupka granitowego i się zwyczajnie zakochałam, jak idiot wiszę jej ciągle na płocie i podziwiam, wygląda to jeszcze bardziej naturalnie niż kostka granitowa. I znowu bardzo myślimy. Poczekamy na efekt końcowy u niej i na to jak kostka będzie wyglądała po zimie, bo dość dużo aut do sąsiadki wjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 13.06.2016 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Zaraz poleciałam obejrzeć ten łupek...no piękny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Zaraz poleciałam obejrzeć ten łupek...no piękny jest! Prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.06.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 No patrz Pusia, nie ma to jak domek ze styropianu i rolety Biorąc też pod uwagę koszt Waszego ogrzewania w sezonie... faktycznie GWC nie ma sensu Dobrze, trochę prac wykopaliskowych Ci odpada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 No patrz Pusia, nie ma to jak domek ze styropianu i rolety Biorąc też pod uwagę koszt Waszego ogrzewania w sezonie... faktycznie GWC nie ma sensu Dobrze, trochę prac wykopaliskowych Ci odpada! Odpadają prace wykopaliskowe a zyskujemy: czas, miejsce w sadzie, dwie studnie wyłącznie do podlewania, kasę na PV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts