Iscra 13.06.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Odpadają prace wykopaliskowe a zyskujemy: czas, miejsce w sadzie, dwie studnie wyłącznie do podlewania, kasę na PV. I bardzo dobrze - u Ciebie więcej miejsca w sadzie to zapowiedź samych dobrych rzeczy Też mi się marzą PV. Ale najpierw musi wymarzyć się dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 I bardzo dobrze - u Ciebie więcej miejsca w sadzie to zapowiedź samych dobrych rzeczy Tak już wiem, że jeśli tylko potwierdzi mi się dostęp do sadzonek to zakładamy wielki ogród-rabatę ziołową, z płynąca wodą i setką różnych ziół Też mi się marzą PV. Ale najpierw musi wymarzyć się dom Iscierko - co komu sądzone .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Iscro, dwór będzie!!!! Największy pechowiec tego forum Ci to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Największy pechowiec tego forum Ci to mówi No za głupek jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.06.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Ech wy Dom będzie. A czy dwór? Godzimy się z myślą, że dworu nie zbudujemy. Więc jeśli się jednak uda - to bardzo się ucieszymy, a jeśli nie, to nie będziemy czuć się rozczarowani Rabata ziołowa... *.* Ja wiem, że do Ciebie mam literalnie CAŁĄ Polskę do przejechania, ale chyba się któregoś dnia wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 No to awansowałam kuźwa!!! Z pechowca na głupka:sick: Ja tez Cie kocham Puśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Rabata ziołowa... *.* Ja wiem, że do Ciebie mam literalnie CAŁĄ Polskę do przejechania, ale chyba się któregoś dnia wproszę Daj mi się tylko wykończyć, żebym miała co pokazać i nie widzę problemu Ja tez Cie kocham Puśka!!! Mnie w ogóle tłumy pasjami uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 No to Kibicki szczęśliwe Kurcze, a ja nie wczytałam . no pewnie ze szczesliwe, tylko szkoda, ze Ukraina nie zremisowala z Niemcami, bo bysmy byli na prowadzeniu w grupie Widzisz Pusia, pierwsza zauwazylas, ale jednak nie dostrzeglas nic straconego, nie bylo na co patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Widzisz Pusia, pierwsza zauwazylas, ale jednak nie dostrzeglas nic straconego, nie bylo na co patrzec Dostrzegłam blondynkę w okularach, ale gdybym wiedziała, że to Ty zwróciłabym uwagę na więcej szczegółów Zawsze wyglądacie inaczej (wirtualni znajomi) niż sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.06.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 (edytowane) uważaj jak artixa ujżysz - ciemne okulary spawacza obowiązkowo - bo blask może porazić Edytowane 13 Czerwca 2016 przez _artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 uważaj jak artixa ujżysz - ciemne okulary spawacza obowiązkowo - bo blask może porazić A wiesz, że też o tym pomyślałam?? Ten jego mityczny opływowy kształt daje pole do popisu wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.06.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 (edytowane) żeby nie było że się nabijam.. użyłem magicznego skrótu - o którym pisałem w poprzednich swoich postach, co było przyczyną powstania sporego focha w niektórych częściach galaktyki .. ale.. po wpisaniu tam hasła "artix1 profil" naszym oczom ukazuje się m.in. link do strony: http://joemonster.org/bojownik/artix1 gdzie można powiększyć zdjęcie obywatela artix1 gdzie widać że chłop ćwiczy żeby nie dać plamy z hulahopem ale też polecam zajrzeć w punkt: "WAŻNE INFORMACJE O MNIE" i podpunkt: W przyszłości chcę zostać: to co tam się pokazuje jednoznacznie stwierdza że to "nasz" artix1... artix, sorry.. ale nie mogłem się powstrzymać jak to zobaczyłem hahahahaha Edytowane 13 Czerwca 2016 przez _artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 żeby nie było że się nabijam.. użyłem magicznego skrótu - o którym pisałem w poprzednich swoich postach, co było przyczyną powstania sporego focha w niektórych częściach galaktyki .. ale.. po wpisaniu tam hasła "artix1 profil" naszym oczom ukazuje się m.in. link do strony: http://joemonster.org/bojownik/artix1 gdzie można powiększyć zdjęcie obywatela artix1 gdzie widać że chłop ćwiczy żeby nie dać plamy z hulahopem ale też polecam zajrzeć w punkt: "WAŻNE INFORMACJE O MNIE" i podpunkt: W przyszłości chcę zostać: to co tam się pokazuje jednoznacznie stwierdza że to "nasz" artix1... [ATTACH=CONFIG]358376[/ATTACH] artix, sorry.. ale nie mogłem się powstrzymać jak to zobaczyłem hahahahaha Zacytuję szybko, gdyby artrix miał na Ciebie haka i wymusił usunięcie posta :lol2: Artrix - jeśli to faktycznie Ty... no no .... myślę, że rzesza fanek urośnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 _artur_ moj monitor zalany :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::lol2::lol2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Artix, noooo nie mogem sie powstrzymac... wybacz :lol2::lol2: WAZNE INFORMACJE O MNIE...... :rotfl::rotfl::lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Artur, ale Ty świnia jesteś swoją drogą :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Zacytuję szybko, gdyby artrix miał na Ciebie haka i wymusił usunięcie posta :lol2: Artrix - jeśli to faktycznie Ty... no no .... myślę, że rzesza fanek urośnie.. Cffaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Artur, ale Ty świnia jesteś swoją drogą :rotfl: a juz myslalam, ze to bedzie zwykly, nudny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 a juz myslalam, ze to bedzie zwykly, nudny dzien ja teszzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 ja teszzzzzzzzzzzzzz Tekst Artura lepsiejszy od wczorajszego gola Faaaaala!!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts