PusiaKssawery 13.06.2016 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Artur już nigdy nie będę miała na Ciebie focha :wave::wave::wave: za to artrix będzie miał i oby na fochu się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Ciii Pusia, nigdy nie mow nigdy Juz ja widze Artix'a po odpaleniu tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.06.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Artur, ale Ty świnia jesteś swoją drogą :rotfl: no wiesz co? ja tu chcę spełnić marzenie chłopaka - dodatkowo go reklamując, a Ty że świnia.. :P:P Artur już nigdy nie będę miała na Ciebie focha no to teraz dopiero się rozkręcę - też zacytowałem dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Ale masz zapłon Arturze!!! Ja mam mokro odkąd przeczytałam wątek Artixa. Kilkakrotnie pokazuje tam swoje boskie inwestorskie ciało. CIACHO!!! A to kim chce zostać...hmmm a Ty byś tak nie chciał???? W jednym się z nim zgadzam: seks - boli mnie.glowa Tylko jak pogodzić jedno z.drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Słuchajcie ja nie mogę tak rżeć sama do siebie bo mnie zamkną w psychiatryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 cholera jasna... doczytalam profil gostka [h=3]Moje miejsce na świecie: Slupsk[/h] moje okolice Artix, mam Cie blizej niz myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 cholera jasna... doczytalam profil gostka [h=3]Moje miejsce na świecie: Slupsk[/h] moje okolice Artix, mam Cie blizej niz myslalam Artix jest żonaty.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Hmmmmmmmmmmmm właśnie sobie uświadomiłam, że mój mąż też ma konto na Joe Monsterze ..... niby wiem jak wygląda, ale co sobie w "o mnie" powypisywał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Artix jest żonaty.!!! i??? nie napisalam nic zlego poza tym my faktycznie od siebie daleko nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Artix jest żonaty.!!! Jak my wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Jak my wszyscy wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.06.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Ja mam mokro odkąd przeczytałam wątek Artixa. Kilkakrotnie pokazuje tam swoje boskie inwestorskie ciało. CIACHO!!! o jaaa.. teraz jak został zdemaskowany ma chłop większe szanse na pracę w ulubionym zawodzie.. niech się pakuje i wraca z NO na tournee po Polsce.. cholera jasna... doczytalam profil gostka [h=3]Moje miejsce na świecie: Slupsk[/h] moje okolice Artix, mam Cie blizej niz myslalam no popatrz, a na forum muratora niejaki artix1 ma wpisane "kujawsko-pomorskie" - przypadek Hmmmmmmmmmmmm właśnie sobie uświadomiłam, że mój mąż też ma konto na Joe Monsterze ..... niby wiem jak wygląda, ale co sobie w "o mnie" powypisywał..... hmmmmmmmm... coś czuję że może być ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 no popatrz, a na forum muratora niejaki artix1 ma wpisane "kujawsko-pomorskie" - przypadek Slupsk to woj pomorskie, ale kujawsko-pomorskie tuz po sasiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Jakby co, to wszystko zaczęło się od zdjęcia Meliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Jakby co, to wszystko zaczęło się od zdjęcia Meliski jak to? no sorki ale to Artix sie pokazuje, z tego co pisze Marimag, u siebie w dzienniku... Najlepiej narobic balaganu i zgonic na Melise...No strzelam focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.06.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 jNo strzelam focha bo ja nic zlego nie zrobilam No pewnie, że nic złego. Zwyczajnie związek przyczynowo - skutkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.06.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 No pewnie, że nic złego. Zwyczajnie związek przyczynowo - skutkowy Ty nam lepiej opisz jak tam wczorajsze lezakowanie na jebadelku? czy bylo przyczynowo-skutkowo? w sensie czy komary pupy nie pociely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Pytanie Arturze czy Artix prosił Cię o taką "reklamę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.06.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Pytanie Arturze czy Artix prosił Cię o taką "reklamę" nie, ja z dobrego serca tak, pomóc chłopakowi trzeba - coś jak "mam marzenie" bo wiadomo, jak mówi staropolskie przysłowie: "Artury są dobre z natury" A że Artix też Artur (sądząc po dacie imienin) to podwójnie a zaczęło się owszem - od zmienionego zdjęcia Mmelisy i komentarza Pusi że wyobraża sobie to i owo - trzeba było nie kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts