PusiaKssawery 16.06.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Bardzo niespokojna noc się szykuje. Uważajcie na siebie http://lowcyburz.pl/ http://krolowa-superstar.blog.pl/2016/06/16/czekaja-nas-burze-i-wichury-beda-olbrzymie-zniszczenia/ Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Pusia&Kssawery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 16.06.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Ekler, kot perski kremowy - oprócz innych posiadanych, największa schiza to darcie mordy "ludzkim" głosem, jodłuje, woła mamooooooooooo, alaaaaaaaaaaa, allllarm, hallooooooooooo itp. Wymiękłem po lekturze niezwyczajnych zwyczajów Pusiowej kociarni, niezłe agregaty . Zapodaję rozwiązanie tajemnicy kociej natury, jakby jeszcze ktoś tego nie rozkminił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 z tym, że otwieracz do konserw jest jednocześnie łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 16.06.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 No tak, otwieranie konserw jest tylko dodatkową funkcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Otwieracz do konserw mnie pokonał :rotfl: Przeżyliśmy dzisiejszą noc, ale na czuwaniu, więc jestem nieprzytomna. "żłe" przyszło ok. 21.00 i nawalało do północy a potem od 2.00 do 5.00. Na szczęście wichur i gradu nie było, za to ulewa taka, że jak żyję jeszcze nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Niezłe oberwanie musiało być. Otwieracz do konserw tez mnie rozłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 17.06.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Pusia ja na swoje zwierzaki co trafiam, od dzieciaka małego, tez mam "trzepnięte", a czytając o Jack Russell Terrier myśle, że może wyjść z tego niezła jazda Prawa posiadania obowiązujące w świecie Jack Russell Terrier`ów Jeżeli to lubię – to jest moje Jeżeli to jest w moim pysku – to jest moje Jeżeli miałem to przed chwilą – to jest moje Jeżeli jestem w stanie ci to zabrać – to jest moje Jeżeli to jest moje – to nigdy, przenigdy nie będzie twoje Jeżeli to wygląda jakby było moje – to jest moje Jeżeli zobaczyłem to pierwszy – to jest moje Jeżeli to jest jadalne – to jest moje Jeżeli masz coś i to odłożyłeś – to jest moje Jeżeli coś rozgryzłem – to wszystkie kawałki są moje Jeżeli coś mnie znudziło – to jest twoje Jeżeli chcę to z powrotem – to jest moje Nie przestrzeganie wyżej wymienionych praw grozi uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym i fizycznym. Ktoś mądry to pisał. Mój Lucek jest tego dowodem. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Tomasz P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ktoś mądry to pisał. Mój Lucek jest tego dowodem. Lucek jest jedynakiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ktoś mądry to pisał. Mój Lucek jest tego dowodem. znalazlam podobne zasady Święte prawa własności - według teriera 1. Jeśli coś lubię - to jest moje 2. Jeśli coś mam w pysku - to jest moje 3. Jeśli mogę coś zabrać - to jest moje 4. Jeśli miałem to przed chwilą - to jest moje 5. Jeśli coś jest moje, to w żadnym wypadku nie może być twoje 6. Jeśli coś upuszczę z pyska - to jest moje 7. Jeśli coś wygląda jak moje - to jest moje 8. Jeśli coś zobaczyłem pierwszy - to jest moje 9. Jeśli czymś się bawiłeś, i to wypadło Ci z rąk - to automatycznie staje się moje 10. Jeśli coś jest złamane lub zepsute - to jest twoje. Macie gladkowlosego na krotkich lapach czy szorstki i dlugie lapki? W naszej rodzinie teraz to chyba ja najbardziej czekam na nasza sunie a bylam najwiekszym przeciwnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Lucek jest jedynakiem?? obawiam sie wlasnie jedynaka... mojemu mowie, ze moze by tak dwa ale odpowiedz padla Nie w sumie nie dziwie sie...moze kiedys w PL..wtedy na pewno musi byc drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 obawiam sie wlasnie jedynaka... mojemu mowie, ze moze by tak dwa ale odpowiedz padla Nie w sumie nie dziwie sie...moze kiedys w PL..wtedy na pewno musi byc drugi Jeden pies to nie pies, jeden kot to nie kot Stado to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jeden pies to nie pies, jeden kot to nie kot Stado to jest to W NO nie przejdzie posiadanie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 A jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 :rotfl::rotfl:klimatyzację mi w pracy zakładają :rotfl::rotfl: od tygodnia 12- 15 stopni jest na dworze jak u artrixa na zesłaniu :rotfl::rotfl: dodatkowo leje, leje, leje, non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 :rotfl::rotfl:klimatyzację mi w pracy zakładają :rotfl::rotfl: od tygodnia 12- 15 stopni jest na dworze jak u artrixa na zesłaniu :rotfl::rotfl: dodatkowo leje, leje, leje, non stop Welcome Scandinavia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.06.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Nareszcie :D:D http://tatrogrod.pl/sites/default/files/styles/duze_foto/public/artykul/image/summer2.JPG?itok=PID8YqbT Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 17.06.2016 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 fetyszystka na punkcie męskiej bielizny????Piękny zestaw macie. Ja mam niestety już szlaban na zwierzaki, ale może mi się uda jakiegoś kota przemycić do domu, wiecie, tak niby niechcący, sam został, jak tu wyrzucić na burzę...Na razie mam wrażenie że wszystkie okoliczne koty nawalają się na moim podwórku, traktując go jako ring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 17.06.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie jest tak źle z tą pogodą tutaj, dzisiaj widzę na aktualnej prognozie pogody 9 kresek w sobotę i 8 w niedzielę. Już widziałem kąpiące się w rzece osoby, także woda już jest chyba dosyć ciepła . Za dwa, trzy tygodnie ulice zaczną pustoszeć, nie będzie porannych i popołudniowych korków, w mieście pustki. Ludziska biorą urlopy i szukają ciepełka po całym świecie. Ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.06.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nareszcie :D:D http://tatrogrod.pl/sites/default/files/styles/duze_foto/public/artykul/image/summer2.JPG?itok=PID8YqbT Rozumiem, że koniec roku szkolnego?? fetyszystka na punkcie męskiej bielizny???? Piękny zestaw macie. Piękny zestaw, żebyś wiedziała Nie jest tak źle z tą pogodą tutaj, dzisiaj widzę na aktualnej prognozie pogody 9 kresek w sobotę i 8 w niedzielę. Już widziałem kąpiące się w rzece osoby, także woda już jest chyba dosyć ciepła . Za dwa, trzy tygodnie ulice zaczną pustoszeć, nie będzie porannych i popołudniowych korków, w mieście pustki. Ludziska biorą urlopy i szukają ciepełka po całym świecie. Ciekawe dlaczego? Krótko mówiąc mam norweską pogodę, bez wyjeżdżania do Norwegii Jakąś godzinę temu przestało padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.06.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 U nas armagedon. Strach z domu wyjść. Drzewa kłada sie na boki, dotykajac konarami ulicy Strzelam focha...nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts