Mmelisa 21.06.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 No dobry, dobry. Po wczorajszym odcinku GOT spać nie mogłam i jeszcze go trawię, ale ogólnie jest ok Nie znam serialu... jestem w temacie Euro2016...szkoda, ze o tej samej godz robia dwa mecze, no ale chodzi o to by kalkulacji nie bylo, wiec jest ok. Walia niezle dokopala Ruskim, morda mi sie usmiechala od ucha do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie znam serialu... jestem w temacie Euro2016...szkoda, ze o tej samej godz robia dwa mecze, no ale chodzi o to by kalkulacji nie bylo, wiec jest ok. Walia niezle dokopala Ruskim, morda mi sie usmiechala od ucha do ucha Dżisas o czym Ty Kochanie nadajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Dżisas o czym Ty Kochanie nadajesz??? Pusia, ja zyje obecnie w realnym swiecie, pisze o tym co sie dzieje na Euro W sumie jestesmy kwita, ja nie wiem o czym Ty a Ty o czym ja loveee:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 W sumie jestesmy kwita, ja nie wiem o czym Ty a Ty o czym ja loveee:rotfl: Ważne, że się dogadałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Ważne, że się dogadałyśmy taa konwersacja zadowalająca obie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 taa konwersacja zadowalająca obie strony Widziałaś normalnie boskie jesteśmy A żeby przejść do tematów bardziej wspólnych ..... Mały Cholera, odkąd przewrócił mi o 2.00 w nocy "szafę" do łóżka, ma szlaban na wchodzenie do sypialni. Zamykamy drzwi dopóki nie będzie sypialnia wykończona. Wczoraj wracam z pracy, wchodzę do domu, a Cholera cały dumny z siebie wychodzi z sypialni Mam nadzieję, że zapomnieliśmy zamknąć drzwi, a nie że on nauczył się je otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 juz widze oczami wyobrazni jak idzie krokiem przypominajacym litere S i sie oczyskami swoimi usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 21.06.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Przebrnęłam przez zaległości!! I brakło mi sił na jakiś sensowny komentarz Tak że tego, witajcie po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Przebrnęłam przez zaległości!! I brakło mi sił na jakiś sensowny komentarz Tak że tego, witajcie po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.06.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Walia rozgromiła Rosję 3:0 na Euro I też się cieszę A ostatni odcinek GoT był kawałkiem naprawdę niezłej kinematografii. Chyba jedna z najlepszych bitew jakie widziałam. Zamiast poskładanych pojedynków 1 na 1 - bohater w każdej chwili mógł dostać z każdej strony nie spodziewając się tego Na smoki też całkiem sporo budżetu pewnie poszło, bo naprawdę klawo wyglądały. Widzicie? Łączę dwa światy, ogarniam jedno i drugie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Iscra brawo dla Ciebie za laczenie dwoch swiatow Ja po meczu mialam insze zajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 A ostatni odcinek GoT był kawałkiem naprawdę niezłej kinematografii. Chyba jedna z najlepszych bitew jakie widziałam. Zamiast poskładanych pojedynków 1 na 1 - bohater w każdej chwili mógł dostać z każdej strony nie spodziewając się tego Na smoki też całkiem sporo budżetu pewnie poszło, bo naprawdę klawo wyglądały. Bitwa jak bitwa, ale omłot jaki dostał Ramsey od Jona a potem dobitka od Sansy i ten jej uśmiech jak odchodziła, gdy własne psy go pożerały Denerys i jej "drakaris" również powalające Iskierko czy Ty powinnaś takie film y oglądać?? Ja po meczu mialam insze zajecie Mel Ty Świntuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Mel Ty Świntuchu no ale ze co?? nic zlego nie napisalam To Ty Pusia masz sprosne mysli :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Iskro, ty jakiegoś kibola sadystę z siebie wyplujesz:sick:Muminki i lulu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.06.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Iskierko czy Ty powinnaś takie film y oglądać?? Jak Jon się dusił to przewinęłam Reszta spoko, po tylu sezonach GoT już nie robi takiego wrażenia Iskro, ty jakiegoś kibola sadystę z siebie wyplujesz:sick: Muminki i lulu !!! Odreagowuję po Przygodach Kota Filemona z małym Zresztą, przy poprzednim skrzacie był 5 sezon Gry... Jak na razie nie widzę żadnych złych oznak Jeśli cokolwiek zbiesi mi obecnego dzieciaczka, to raczej atmosfera w domu Dlatego wyprowadzka jest niezbędna. Ale Ty Aniu znasz to równie dobrze jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Pamietam, ze gdy byłam w ciąży z bliźniaczkami to całe noce nie spałam i oglądałam horrory.Urodziły mi się dwa koszmary senne:sick: dlatego ostrzegam.Znam to znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Jak Jon się dusił to przewinęłam umarłam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: czyli z TEGO odcinak, najbardziej dla Ciebie drastyczna scena jak Jon się dusił :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: a reszta spoko :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie turlam się bo nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.06.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie turlam się bo nie wiem o co chodzi W skrócie urywają sobie łby, krew i trupy wszędzie, odcinane głowy, psy zjadające twarz itp. A dla Iskry zipiący Jon był drastyczny, reszta spoko Jesoo idę spać nie wstanę rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.06.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 brrrr nie znoszę takich filmów, jak możecie to oglądać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts