immoral 22.06.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 A widzisz pamiętałam w razie czego na GOT też będę płakać dopisuję na listę "do obejrzenia po budowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 to ja juz wole ogladac pilke nozna i reczna alee wciagnal mnie np Sherlock tutaj to sa takie zagadki zbrodni do wyjasnienia..to lubie o też uwielbiam detektywistyczne fox robi ekstra seriale takie, a przynajmniej robił kilka lat temu, Lecą tam też 2 mega zryte seriale "American horror story" zryty do kwadratu, sama esencja z horrorów klasycznych, tak zryty, że aż śmieszny, mój maż nie dał rady tego oglądać a drugi to Walking death - też mega zryty serial o zoombi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.06.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 ja też ryczę na filmach. Moja córcia jak tylko jest wzruszający moment to od raz pyta czy już płaczę?! hue hue hue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 22.06.2016 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 A ja to Wam powiem, że teraz jestem tak do tyłu z filmami, że aż wstyd...GoT obejrzałam pierwszą serię i z grubsza tyleż przeczytałam i nawet było nieźle - chociaz też jestem z tych, co nie lubią elfów, smoków i innych takich - ale coś mi przerwało....Chyba muszę zacząc od nowa.Aaa, nawet wiem, co mi przerwało - mój męż zaanektował aktualnie jedyny telewizor (widać ma większe potrzeby...), a gusty telewizyjno-filmowe ma "typowo męskie": sport i polityka. próbowałam go zainteresować GoT, ale stwierdził, ze to dla niego zbyt okrutne, no taki wrażliwy:lol2:Nawet mamy drugi - znaczy telewizor - ale na czas mieszkania na walizkach został sobie w pudle, a ja się całkowicie oduczyłam oglądać cokolwiek...Niby można na komputerze, ale ja mam swój taki malutki i trochę niewygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.06.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 a gusty telewizyjno-filmowe ma "typowo męskie": sport i polityka. próbowałam go zainteresować GoT, ale stwierdził, ze to dla niego zbyt okrutne, no taki wrażliwy:lol2: Politykę ogląda, a na GoT zbyt wrażliwy? Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 22.06.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Politykę ogląda, a na GoT zbyt wrażliwy? Serio? no bo jak tu by Ci powiedzieć...ta jego męska wrażliwość lokuje się w dziwnych rejestrach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2016 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 No to mój, na szczęście, za wrażliwy na politykę i sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.06.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 GoT przestałam oglądać na początku 2 czy 3 sezonu, bo co odcinek, to szli i szli i nic się nie działo Teraz jednak jak czytam o tych flakach i innych sensacjach, to trochę żałuję Smoki uwielbiam, natomiast trolle, elfy, krasnoludy a także gry MUD to nie moja bajka. Mój połówek nie może oglądać wyflaczania, zaraz coś mu się robi, Dextera tylko lubił, aczkolwiek w "tych" momentach zamykał oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 No to mój, na szczęście, za wrażliwy na politykę i sport kurcze, moj tak samo gorzej ze mna... sport taki jaki teraz trwa-MUSZE ogladac...biedna moja polowka polityki nie trawie i lepiej mi sie ddycha, gdy myslec o niej nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.06.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Smoki uwielbiam To jest problem, bo w GoT są... wiwerny Tak tak, wiwerny. Smoki mają 4 łapy, wiwerny 2. Na smoki zabrakło budżetu czy co? W Hobbicie to samo - wiwerna zamiast smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 To jest problem, bo w GoT są... wiwerny Tak tak, wiwerny. Smoki mają 4 łapy, wiwerny 2. Na smoki zabrakło budżetu czy co? W Hobbicie to samo - wiwerna zamiast smoka aż się musiałam wyguglać jak dla mnie takie stworzonko jest bardziej naturalne, bo zbudowane na takiej zasadzie jak ptaki czy nietoperze no i oczywiście latające gady prehistoryczne - 4 kończyny jak u wszystkich zwierzaków, bo kto słyszał, żeby zwierze miało 6 kończyn ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.06.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Że what? wiwerna?nawet nie widziałam, że takie też są. W sensie nie ma ,ale wiecie o co mi chodzi. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.06.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 kto słyszał, żeby zwierze miało 6 kończyn ????? no a taka mucha? kończyn 6 chrząszczyk? 6 http://3.bp.blogspot.com/-m9s3bBbVf2Y/UNksO9lLLNI/AAAAAAAAABQ/cdMbAJyBkw8/s1600/kecoak.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.06.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 buhahaha no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 chrząszcz to nie kręgowiec a o takich zwierzach mówiłam smok to gad a nie robal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.06.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Robal też zwierzę, sporo nawet jest mięsożerna O wiwernach nie słyszałam do tej pory, nie wiem nawet czy zdołam zapamiętać tą dziwną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Ja lubię wszystko co dobrze napisane, nakręcone, zagrane Pusiu, bardzo proszę Małego Cholerę wymiziać ode mnie w szczególny sposób. Należy mu się też podwójny smakołyk. Masz cudownego kiciusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2016 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Isrkra jesteś nienormalna Resztę Krejzolek też pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2016 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Pusiu, bardzo proszę Małego Cholerę wymiziać ode mnie w szczególny sposób. Należy mu się też podwójny smakołyk. Masz cudownego kiciusia Ale że co??? Czemu akurat dziś?? On roczek ma 15 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts