Emila3000 23.06.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Iscra znasz tego producenta???? http://www.nimue.fr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&Itemid=2&lang=en w korytarzu będę mieć cała galerię z magicznymi istotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 A cóż to za filozoficzne rozważania nad...robalami hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Ale że co??? Czemu akurat dziś?? On roczek ma 15 sierpnia Nie dziw się, dopiero poczytałam wątek Należy mu się za inteligencję, rozrabiactwo i nową sprawność, czyli otwieranie drzwi Znałam kiedyś kota, ktory wskakiwał na komódkę stojącą na bocznej ścianie przy drzwiach. Robił wyrzut przędnimi łapami do klamki. Zawisał na niej i ciężarem spuszczał zamek. Drzwi się lekko uchylały w kierunku pokoju i kotek wychodził. Z drugiej strony dotąd podskakiwał, aż uwiesił się na klamce. Potem powoli przesuwał łapki do końca klamki. Zazwyczaj po 2-3 próbach zamek się otwierał, a kot spadał na podłogę tak, że uderzał ciałkiem w skrzydło drzwi i wchodził do pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 A cóż to za filozoficzne rozważania nad...robalami hahahahaha Mnie dziś, (tam gdzie pisałam Ci, że jestem), powiedzieli, że fobie można leczyć. Zrobili mi analizę i zaproponowali terapię. Wysłałam ich na drzewo Pesteczko - Cholera wymiziany i wycałowany, szczególnie w różowe poduszeczki na łapuchach U nas tak drzwi otwierał Whiskas, jeszcze jak u mamusi mieszkaliśmy. Ale to nie koniec nienormalnych zwierząt w moim domu. Przed chwilą wróciliśmy z ogrodu, mężulek turlał sobie kamyki, a ja szalałam pomidorowo - obrywanie liści, wiązanie do palików, pryskanie p/zarazie. Podlewanie mnie ominęło bo ziem ia jest mokra mimo cudownego ciepełka. Posiałam fasole na miejsce po sałacie. No i słyszę, że coś mlaska. No tak nasza Fifi wpierdziela poziomki prosto z krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 mój pies wcinał porzeczki z krzaczka i chrupał orzechy włoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Emi, moj potrafil po drabinie na dach wchodzic i schodzic na komende "czolgaj sie" robil to tak superancko, ze tylko jego usmiech w oczach widzialam, bo wiedzial ze pochwale dostanie za to a jak fajnie dupa krecil po wypiciu browara z miseczki szkoda ze juz go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Pusiu pozwolisz że się pięknie przywitam:welcome: Podczytuję od jakiegoś czasu bo i technologia domu świetna i sentyment lokalny bo ja wrocławianka z urodzenia a Ty mieszkasz w moich ukochanych wakacyjnych miejscach no i łączy nas miłość do zwierzaków. Tylko ja ostatnio jakoś w większych gustuję A co by wejść do tego klubu to wymienię skład osobowy mojego zwierzyńca: koń, kucyk, 3 kozy, 4 psy i 2 koty . To co przyjmiecie mnie do swojego klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Haniu ja jasne ze tak!!! Pusia pewnie tez lapki rozchyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 jakie cudne zoo!! dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 jakie cudne zoo!! dawaj fotki swoja glowa gwarantuje ze cudne ale ta wyliczanka jest superasna az mi sie papa cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Emila zamieszczę tylko dziecko musi mi pomóc bo ja bardziej analogowa i niedawno zmieniałam kompa i zdjęć tu brak. Ale od jutra ma wakacje to i mamusi musi pomóc:D bo wykrętu będzie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 A wiecie że jak to napisałam to do mnie dopiero dotarło że faktycznie jak mini zoo to wygląda:DA i kury będą, kurnik się buduje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Haniu, jeśli to Twoje imię, to jesteśmy imienniczkami To moje pierwsze imię, ale używam od zarania dziejów drugiego. Nie często się Hanki spotyka i to z Mazowsza Pusiu, tylko kociarze wiedzą jakie to inteligentne zwierzaki. Oczywiście gdy muszą zrobić coś dla siebie Edytowane 23 Czerwca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Pesteczko przecież my się znamy:DPisałam kiedyś u Marimag. A my mieszkamy blisko siebie tzn. po tej samej stronie wisły:DA dziś to taki trochę mój powrót na forum chyba po 2 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Moja córcia tez Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Tak mi się wydawało, że nick znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2016 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 szkoda ze juz go nie ma No szkoda, stanowczo za szybko odchodzą Pusiu, tylko kociarze wiedzą jakie to inteligentne zwierzaki. O tak. koń, kucyk, 3 kozy, 4 psy i 2 koty .To co przyjmiecie mnie do swojego klubu? Trochę mało .... ale czekaj, doczytałam, że kury maja być - no to zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.06.2016 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 No i masz Ci los, Kasia Hanią się okazała Haniu od koników, wrzuć proszę zdjęcia zwierzyńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2016 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 No i masz Ci los, Kasia Hanią się okazała Cały czas mówię, że nikt do końca nie wie co w Pestce siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts