Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz DOMUŚ czyli prawie stówka z M3System

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam taka niesmiała propozycję..nie zebym sie wam w pożycie na jebadełku wpierniczała, ale mozna zaradzic całkiem sprytnie i ekonomicznie temu, ze z jednej strony burza, z drugiej swietliki a z trzeciej romantyzm sytuacji i takie tam...

Konstrukcja pod jebadełko w postaci rozciagnietej na wysokosci liny jest

Świetliki maja to do siebie, ze lataja wiec lina sie sprawdzi

Dwoje spragnionych romantyzmu ludzi jest

Szalona Mari na posterunku jest ;)

Więc proponuje, zeby szanownemu staremu Puskowi, zainstalowac przy odwłoku leda ogrodowego po czym przytwierdzic robala do linki i smigac nim od lewa do prawa, zgasić księżyc, Puske na jebadełko, kamere You tube na REC i jedziecie z tematem.

Jestem pewna, ze film tutorial pt: jak zrobić domowym sposobem swietlika pobije nawet Biebera :)

:rotfl::rotfl::rotfl:

Ja mam taka niesmiała propozycję..nie zebym sie wam w pożycie na jebadełku wpierniczała, ale mozna zaradzic całkiem sprytnie i ekonomicznie temu, ze z jednej strony burza, z drugiej swietliki a z trzeciej romantyzm sytuacji i takie tam...

Konstrukcja pod jebadełko w postaci rozciagnietej na wysokosci liny jest

Świetliki maja to do siebie, ze lataja wiec lina sie sprawdzi

Dwoje spragnionych romantyzmu ludzi jest

Szalona Mari na posterunku jest ;)

Więc proponuje, zeby szanownemu staremu Puskowi, zainstalowac przy odwłoku leda ogrodowego po czym przytwierdzic robala do linki i smigac nim od lewa do prawa, zgasić księżyc, Puske na jebadełko, kamere You tube na REC i jedziecie z tematem.

Jestem pewna, ze film tutorial pt: jak zrobić domowym sposobem swietlika pobije nawet Biebera :)

:rotfl::rotfl::rotfl:

Nic z tego zboczuchu jeden :lol2:

Żadnych nagrań z pozycją "na świetlika" nie będzie :lol2:

Matka dzieciom - szok normalnie co się w Twojej głowie wyprawia, a za taka porządną, skromna kobietę Cię miałam :lol2:

Podałabyś nazwy tych cudów, bo niektóre wydają mi się podobne do moich. 15 zdjęcie na ten przykład – podobna do Angeli, choć ona jaśniejsza i więcej płatków ma. Niebieską mam, ale inną, pełniejszą – Novalis. Edytowane przez pestka56