PusiaKssawery 24.06.2016 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Kurcze mieliśmy w planach dzisiejszą czerwcową noc spędzić na łonie natury - czyli na jebadełku, a tu mi jakieś burze zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 No tak...Jana dzisiaj... moze te burze omina Was bokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2016 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 No tak...Jana dzisiaj... moze te burze omina Was bokiem? No właśnie jakieś kuźwa lokalne o 23.00 i o 5.00 prognozują Chciałam robaczki świętojańskie pooglądać - to jedyne "robaczki" które darzę sympatią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 aaa bo one świecą... takie to i ja lubie ale u mnie paskudnie za oknem:bash: nic tylko deprecha dzisiaj lapie...ale pocieszam sie ze lada dzien i wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2016 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Do Pl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Do Pl?? si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Pestka, jak to pestka ma skorópkę, a w środku pesteczkę Pusia, są u Was robaczki świętojańskie Ja ze 20 lat nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2016 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Pusia, są u Was robaczki świętojańskie Ja ze 20 lat nie widziałam Są Całe tabuny Problem jest w tym, że ich godzinach urzędowania ja już nie urzęduję Możemy się zobaczyć tylko w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Ja mam taka niesmiała propozycję..nie zebym sie wam w pożycie na jebadełku wpierniczała, ale mozna zaradzic całkiem sprytnie i ekonomicznie temu, ze z jednej strony burza, z drugiej swietliki a z trzeciej romantyzm sytuacji i takie tam... Konstrukcja pod jebadełko w postaci rozciagnietej na wysokosci liny jest Świetliki maja to do siebie, ze lataja wiec lina sie sprawdzi Dwoje spragnionych romantyzmu ludzi jest Szalona Mari na posterunku jest Więc proponuje, zeby szanownemu staremu Puskowi, zainstalowac przy odwłoku leda ogrodowego po czym przytwierdzic robala do linki i smigac nim od lewa do prawa, zgasić księżyc, Puske na jebadełko, kamere You tube na REC i jedziecie z tematem. Jestem pewna, ze film tutorial pt: jak zrobić domowym sposobem swietlika pobije nawet Biebera :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.06.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Ja mam taka niesmiała propozycję..nie zebym sie wam w pożycie na jebadełku wpierniczała, ale mozna zaradzic całkiem sprytnie i ekonomicznie temu, ze z jednej strony burza, z drugiej swietliki a z trzeciej romantyzm sytuacji i takie tam... Konstrukcja pod jebadełko w postaci rozciagnietej na wysokosci liny jest Świetliki maja to do siebie, ze lataja wiec lina sie sprawdzi Dwoje spragnionych romantyzmu ludzi jest Szalona Mari na posterunku jest Więc proponuje, zeby szanownemu staremu Puskowi, zainstalowac przy odwłoku leda ogrodowego po czym przytwierdzic robala do linki i smigac nim od lewa do prawa, zgasić księżyc, Puske na jebadełko, kamere You tube na REC i jedziecie z tematem. Jestem pewna, ze film tutorial pt: jak zrobić domowym sposobem swietlika pobije nawet Biebera :rotfl: Nic z tego zboczuchu jeden Żadnych nagrań z pozycją "na świetlika" nie będzie Matka dzieciom - szok normalnie co się w Twojej głowie wyprawia, a za taka porządną, skromna kobietę Cię miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 ja nie widze w tym nic sprosnego.On jexdzi na linie robiac za swietlika a ty lezysz na jebadełku zachwycajac sie tym jak wielka różnorodnośc gatunków masz w ogrodzie.Gdzie tu zboczuch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 24.06.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Moje oko zostało ucieszone; a nawet oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Moje oczka tez ucieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Podałabyś nazwy tych cudów, bo niektóre wydają mi się podobne do moich. 15 zdjęcie na ten przykład – podobna do Angeli, choć ona jaśniejsza i więcej płatków ma. Niebieską mam, ale inną, pełniejszą – Novalis. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.06.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 5 cudna to pomponella ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 25.06.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 jak ktoś nie ogląda meczu to polecam teraz wybrać się na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Mam tańszy prąd i pogoda znkomita, więc wielkie pranie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 A mnie sie podobuje 6, 10 i 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.06.2016 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Potem Wam podpiszę, teraz spadam bo burza nadciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.06.2016 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Oddali prąd.Podpisałam róże.Te niepodpisane, nie znam nazw, to stare sadzonki, ponad 20 lat mają, przyjechały z nami z poprzedniego ogrodu.Pestko, nie mam niebieskich róż.Jeszcze nie wszystkie rozkwitły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts