pestka56 25.06.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) 7 nie jest niebieska ? Novalis – jest zaliczana do niebieskich. Ta Twoja podobna Cubana Cubana i Novalis Rhapsody in Blue Edytowane 25 Czerwca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Sympathie Alchymist Angela jest podobna do twojej Lupo Solero Gloria Dei dostałam w prezencie. Ma olbrzymie kwiaty, ale niezbyt mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 25.06.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Jakie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 26.06.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Ile macie???? 13? czy 33? Ja mam 40 w cholernym cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.06.2016 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Ile macie???? 13? czy 33? Ja mam 40 w cholernym cieniu TRZYNAŚCIE Wyłącznie w cieniu bo innej opcji nie ma Teraz już 17 (siedemnaście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 26.06.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Nie rozmawiam z Tobą, zabrałaś mi mój chłodek:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 26.06.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Masz poziomki w ogrodzie? też chcę mieć, mam w planach gwizdnąć z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.06.2016 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Masz poziomki w ogrodzie? też chcę mieć, mam w planach gwizdnąć z lasu Np właśnie w ogrodzie mamy te "dzikie" leśne poziomki i prawdziwe leśne jagody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.06.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Oczy ucieszyłam różami, z tych wszystkich to mam tylko Sympathie i jeszcze połowę mi grzyb zeżarł. Podziwiam za całokształt prac ogrodowych, kiedyś budowałam skalniak, to wiem ile trzeba się namęczyć z takimi wielkimi kamieniorami. Natomiast wierzyć się nie chce w te 17 stopni, bo u mnie 2 x tyle, choć teraz po burzy jakiś wiaterek jest lekki. Generalnie to nic mi się nie chce, idę leżeć i jeść lody, może jakiś film odpalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.06.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Natomiast wierzyć się nie chce w te 17 stopni, bo u mnie 2 x tyle, choć teraz po burzy jakiś wiaterek jest lekki. Generalnie to nic mi się nie chce, idę leżeć i jeść lody, może jakiś film odpalę Asiu dzisiaj nasz dziwny kraj podzielony temperaturowo: https://burze.dzis.net/?page=mapa_ostrzezen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 26.06.2016 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 u mnie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.06.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Teraz mamy od płd-wsch 23, ale powiewa wietrzyk. Wcześniej zaliczyłam horror jazdy w burzy. Opisałam u Mari. Róże złomotało strasznie. Solero i Cubany prawie wgniotło w ziemię. Genialne są te Twoje kamieniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2016 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Pusia, nie macie dośc kamieni ? Krajobraz zupełnie taki jakbyscie w górach mieszkali Pogratuluj sexy głosowi powera. Sie chłop nadźwigał ! U nas było przyjemne 35 stopni, potem przyszło tsunami, potem był konkurs, potem tsunami i tsunami, schłodziło się do 21 a teraz jest chłodno Stawiam, ze jest góra 14 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Genialne są te Twoje kamieniska Też mnie się tak wydaje Pusia, nie macie dośc kamieni ? Krajobraz zupełnie taki jakbyscie w górach mieszkali Pogratuluj sexy głosowi powera. Sie chłop nadźwigał ! U nas było przyjemne 35 stopni, potem przyszło tsunami, potem był konkurs, potem tsunami i tsunami, schłodziło się do 21 a teraz jest chłodno Stawiam, ze jest góra 14 stopni. Istnieje duże ryzyko, że braknie nam kamieni. Ciągle i nieustannie padam na twarz z podziwu, przed moim mężem gdy dźwiga te kamienie lub w większości toczy, bo tych wielkich nie da się podnieść. Na zdjęciach nie widać jakie to wielkie, ale odwiedzający nas na żywo zwykle maja oczy jak spodki i ich podziw jest nagrodą za włożony wysiłek. Mam nadzieje, że efekt końcowy przejdzie nawet nasze oczekiwania. Co narzekacie na pogodę - chciałyście deszczu, chciałyście ochłodzenia to macie A ja z Wami nie ponarzekam, bo narzekam na pogodę wyłącznie gdy jest mróz i białe gówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 27.06.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Imponujące, ile ty tam czasu spędzasz ? chyba pełen etat? A ja na temperaturę nie narzekam, szczęście wróciło, białe gówno kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Imponujące, ile ty tam czasu spędzasz ? chyba pełen etat? W ogrodzie?? Staram się każdą wolną chwilę, ogród mnie wycisza i relaksuje, nauczyłam się resetować mózg i myśleć "o niczym" Ale niestety tych chwil jest za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Zwiedziłam warzywnik i nie widze niczego o czym pisałas. Dziwie sie tylko ze przy takim metrazu, kolezanka sie tak powstrzymuje Mam podobnie. Mysle o niczym, totalny reset a misją jest doczołganie sie do kolejnego chwasta i zwycięskie wyrwanie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Dziwie sie tylko ze przy takim metrazu, kolezanka sie tak powstrzymuje Podejście masz jak nasi sąsiedzi gdy się wprowadziliśmy : "Tu se i ziemnioków posadzicie i świnkę wykarmicie" :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 27.06.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 no i gdzie ta świnka? Koty dla borsuka trzymacie a Wy? chlewik trzeba stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.06.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 już sobie wyobraziłam wyfiokowaną i wypudrowaną świnkę Pusi :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts