marimag 27.06.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Podejście masz jak nasi sąsiedzi gdy się wprowadziliśmy : "Tu se i ziemnioków posadzicie i świnkę wykarmicie" :rotfl: Pozwolisz, ze uznam to za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Pusiu i Mari, obie macie pięknie zadbane warzywniki Aż mnie leciutko zazdrością piknęło. Idę zrywać porzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 no i gdzie ta świnka? Koty dla borsuka trzymacie a Wy? chlewik trzeba stawiać Nie będzie świnki, z tego samego powodu co nie będzie kóz, królików, kurek - nikt tego nie zabije, ani na śmierć nie sprzeda. Po pewnym czasie miałabym zwierzęcy geriatryk już sobie wyobraziłam wyfiokowaną i wypudrowaną świnkę Pusi :rotfl::rotfl: No ... pewnie starałabym się, żeby była czyściutka Pozwolisz, ze uznam to za komplement Bingo! To był komplement Pusiu i Mari, obie macie pięknie zadbane warzywniki Aż mnie leciutko zazdrością piknęło. Idę zrywać porzeczki To teraz mnie piknęło, bo moje jeszcze niezjadliwe. Ale mogę zdradzić fajny patent z porzeczką. Zamrażam całą kiść z listkiem i potem używam do dekoracji drinków zamiast kostek lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.06.2016 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 ja też kurki króliczk śwnikii i kózki tylko w celu miziania i całowania po dzióbku/ryjku/nosku mogłabym mieć Julka byłaby w siódmym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 ja też kurki króliczk śwnikii i kózki tylko w celu miziania i całowania po dzióbku/ryjku/nosku mogłabym mieć Julka byłaby w siódmym niebie Żeby tak się dało, a to szybko się starzeje, poumiera i tylko rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Dobrze, że wpadłam na chwilę, bo zaraz byłoby wszystko zerwane. Lecę po piękne gałązki i spróbuję tego zamrażania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Ufffffffffffffff cała jestem w gęsiej skórze, właśnie obejrzałam finał 10 sezonu GOT :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 27.06.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 tia, mój syn właśnie ogląda drugi raz, wcześniej padł net, co oznaczało, że nie mógł obejrzeć o trzeciej w nocy, piekło, jakie wybuchło, było godne co najmniej zmuszania go do zrobienia lekcji, przed sekundą próbował zmusić do oglądania również mnie. Nie rozumie, że od sławetnej sceny z rozpruwaniem brzucha ciężarnej, którą mi na zachętę pokazał, nie obejrzę tego nawet za klejnoty koronne. Nie przepadam specjalnie za dziećmi, ale to już była przesada.Mąż nie rozumie, dlaczego GOT nie chcę oglądać, przecież "kochasz psychopatów". Nie skarbie, nie kocham psychopatów, kocham oglądać, jak ich łapią.Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 No ja oglądałam ten nagrany o 3.00 bo nie mogłam się doczekać do 20.00. No tak, krwawe gody były jedną z ostrzejszych scen filmu.Jednak ten sezon był wg mnie najlepszy, a już ostatnie dwa odcinki to mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Chcę następne, już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.06.2016 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Chcę następne, już! No niestęty znowu rok czekania. A tak się przyzwyczaiłam do tych "grotronowych" poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.06.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Dzieczyny wtrącę się . Powiedzcie gdzie oglądacie GOT ???????chciałabym od początku obejrzec wszystko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.06.2016 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 dzieczyny wtrącę się . Powiedzcie gdzie oglądacie got ???????chciałabym od początku obejrzec wszystko .... hbo, hbo go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.06.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Jeszcze chciałam pokazać ciekawą roślinę, którą mam od samego początku, czyli ma obecnie 16 lat, a na FM o niej nie czytałam. To unikat, jedyny przedstawiciel gatunku i żywa skamielina. Nazywa się metasekwoja chińska i jest cudna. Znam Koleżanka w biurze obok ma w doniczce a gigantyczne drzewo rośnie w ogrodzie botanicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Dzieczyny wtrącę się . Powiedzcie gdzie oglądacie GOT ???????chciałabym od początku obejrzec wszystko .... Mam wszystkie odcinki od początku, ale musiałabyś mieć jakiśserwer FTP, żebym Ci przesłała. Tylko ostatnie 10 odcinków to prawie 4 Gb, w jakości na 2-metrowy ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Metasekwoja jest cudna, ale nie wszędzie urośnie. U mnie nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.06.2016 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Metasekwoja jest cudna, ale nie wszędzie urośnie. U mnie nie chciała Możliwe, bo u nikogo oprócz nas jej nie widziałam. Aniqa z GOTem spokojnie, za darmo wszystkie odcinki są na HBO i HBO GO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 chyba nie do końca za darmo, ja za HBO płacę coś ekstra przy n-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Mój śwagier ma metasekwoje gigant.Lekką ręką ma naście metrów i przyznam że jest ciekawa.Ostatnio w centrumie ogrodniczym w drodze na Nieporęt je widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Na HBO nic za darmo, co najwyżej wybiórczo albo sygnalne odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts