PusiaKssawery 28.06.2016 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 chyba nie do końca za darmo, ja za HBO płacę coś ekstra przy n-ce. Na HBO nic za darmo, co najwyżej wybiórczo albo sygnalne odcinki A my w abonamencie cyfra plus mamy HBO HBO2, HBO3dodatkowo HBO GO i wszystko w pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Pusia "przelecialam Cie " z wywieszonym ozorem, ciezka harowka byla ale dobrnelam do konca UFF... strasznie mi sie to drzewko podoba co wkleilas ostatnie, lubie takie wymyslne. Skojarzylo mi sie - liscie tylko z moim co sadzilam rok temu, sie po polsku nazywa zdaje sie Glediczja trójcierniowa - musialam copy & paste ehhh napisac nie moglam nie mowiac o wymowie (u mnie Honey Loctus). A masz fotke zima, tej kory?? i o jakim serialy mowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 28.06.2016 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 seriale na kinomaniak i cda są , multum, wszystkie odcinki. Tu akurat mowa o grze o tron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.06.2016 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Uważam, że muzyka, jaką skomponowali do wydarzeń w Królewskiej Przystani w ostatnim odcinku, to było absolutne mistrzostwo świata. Lady Mormont ma cudownie niewyparzony język Więcej nic nie powiem, żeby nikomu nie puścić niechcący żadnego spoilera Jak zazwyczaj nie oglądam drugi raz odcinków GoT, tak tutaj się skuszę! P.S. Durna sprawa z powiadomieniami, bo od tygodnia nic mi nie powiedziałyście na temat łazienki A wizki są w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.06.2016 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Pusia "przelecialam Cie " z wywieszonym ozorem, ciezka harowka byla ale dobrnelam do konca UFF... Dzielna dziewczynka A masz fotke zima, tej kory?? Nie mam, ale w wolnej chwili pstryknę Uważam, że muzyka, jaką skomponowali do wydarzeń w Królewskiej Przystani w ostatnim odcinku, to było absolutne mistrzostwo świata. Tez tak uważam Jak zazwyczaj nie oglądam drugi raz odcinków GoT, tak tutaj się skuszę! Przed rozpoczęciem 6 sezonu obejrzałam wszystkie pozostałe sezony Będę wracać do tego filmu. P.S. Durna sprawa z powiadomieniami, bo od tygodnia nic mi nie powiedziałyście na temat łazienki A wizki są w temacie Od wczoraj zaczęły przychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Pusia "przelecialam Cie " z wywieszonym ozorem, ciezka harowka byla ale dobrnelam do konca UFF... strasznie mi sie to drzewko podoba co wkleilas ostatnie, lubie takie wymyslne. Skojarzylo mi sie - liscie tylko z moim co sadzilam rok temu, sie po polsku nazywa zdaje sie Glediczja trójcierniowa - musialam copy & paste ehhh napisac nie moglam nie mowiac o wymowie (u mnie Honey Loctus). A masz fotke zima, tej kory?? i o jakim serialy mowa???? Moda na sukces takze ten...dupy nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.06.2016 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Moda na sukces takze ten...dupy nie urywa Nie wciskaj ludziom kitów zła kobieto Maniu oglądam namiętnie Grę o Tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 W twarz ????? W twarz ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.06.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 W twarz ????? W twarz ???!!! Się ciesz, że tylko w twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 A tak cie lubiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.06.2016 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Oj tam oj tam Bosz jestem tak zajechana, że pomyliłam dziś śmieci... Przyjeżdżam z pracy, patrzę że worków z segregowanymi nie zabrali Jeszcze raz w kalendarz a tam bio, których my nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 To to pikuś.Moja babka słynaca ze sknerostwa, ciułajaca wszystko co sie da, upychajaca co sie da w skarpetki, torebeczki, pudełeczka, pod materac , pod klepkę, pod dupę, postanowiła zaoszczedzic na wywozie smieci.Zbierała wiec jakies obierki, torebki po cukrze, skorupki jajek do małej reklamówki.Żeby jej wiecej wlazło, opracowała Noblowska technike upychania jednego w drugie, takze torba niby mała objetościowo to swoje wazyła.Wychodzac z domu wzieła ze soba torbe ze złotem i bizuteria KIJ WIE PO CHOLERĘ, i druga z misternie upchanymi smieciami.Spryt lisa i zwinność kuny, podpowiedziały jej, zeby pozbyła się smieci w smietniku osiedlowym.Wywaliła co miała wywalic i poszła dalej.W miejscu do którego dotarła, otworzyła torebkę a tam...skorupki, obierki i inne pieknie poskładane smieci.W miedzy czasie, smietnik oprózniono i majatek jej zycia wsparł charytatywnie smietnikowych poszukiwaczy złomu lub nawet samo MPO.Moja babcia stała się mecenasem ubogich i wykluczonych co spowodowało nagły pobyt na SOR-ze celem podania soli trzeźwiacych i zrobienia EKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 :rotfl::rotfl::rotfl: Tego było mi dziś potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Na zdrowie. Ja tych czubów mam na codzień i jak nie jedna jazda to druga. ale zobacz jaka ironia losu, co ? Taka była chytra i sprytna, ze az przechytrzyła sama siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.06.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ahahaha, biedna babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ale jakze bogata przez nowe doswiadczenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.06.2016 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ale jakze bogata przez nowe doswiadczenie !!! Always look on the bright side of life... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Oł jeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.06.2016 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Babcia dała czadu Chytry dwa razy traci, jakoś tak to leciało Pusia, Ty masz glediczię? Czy to faktycznie jest bardzo kruche drzewo? Miałam zaplanowaną do nasadzenia, ale się rozmyśliłam po tym, jak przeczytałam, że ma bardzo kruche konary i przy silniejszym wietrze się obłamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.06.2016 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Pusia, Ty masz glediczię? Nie mam Asiu. Boże jaki koszmarny dzień, w pracy pi ..........pi .............pi ..................... dodatkowo od rana przechodzą nad nami takie ulewy jedna za drugą jakby niebo zwariowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts