pestka56 05.07.2016 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Moje ściereczki w dotyku są jakby leciutko mechate, coś jak szrstka ircha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.07.2016 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Jak mi Ciebie brakowało Właśnie z powodu tego pudła z rurą u mnie odpada Niech se ssie ile chce, ale rurę ma za długą Mnie siebie tez tutaj brakuje , ale nie mam nawet ani minutki by zerknac na fm z pracy bede nadrabiac wieczorami albo z ranca jak mi czasu i sily wystarczy z kobietami.. Wygląda na to, że mojeniemieckie (białe) magiczne ściereczki do szyb są identyczne jak TE Kolezanka dala namiary na inny sklep ..cenowo wyzsze ale warte sa wydania tych zlotowek . Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Mel, a mnie się wydaje, że to te same ściereczki Znasz dowcip o dwóch Nowojorczykach, którzy spotkali się i okazało się, że obaj mają identyczne krawaty? Pierwszy – gdzie kupiłeś? Drugi – Tu za rogiem, dałem 10 dolarów. Pierwszy – Ty idioto, ja kupiłem w Macy's za 200 dolarów! Moje kosztowały po kilka złotych, a używam ich już od co najmniej 20 lat. Ciągle piorę. Zrobiły się mięciutkie jak zamsz i nic nie straciły ze skuteczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasmina1978 06.07.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Mel, a mnie się wydaje, że to te same ściereczki Znasz dowcip o dwóch Nowojorczykach, którzy spotkali się i okazało się, że obaj mają identyczne krawaty? Pierwszy – gdzie kupiłeś? Drugi – Tu za rogiem, dałem 10 dolarów. Pierwszy – Ty idioto, ja kupiłem w Macy's za 200 dolarów! Moje kosztowały po kilka złotych, a używam ich już od co najmniej 20 lat. Ciągle piorę. Zrobiły się mięciutkie jak zamsz i nic nie straciły ze skuteczności To są dokładnie te same ścierki tylko, że ta http://econaturals.pl/srodki-czystosci/560-scierki-do-mycia-wszystkich-powierzchni-w-tym-okien-i-luster.html jest 10 razy tańsza. Edytowane 6 Lipca 2016 przez Jasmina1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.07.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 No widzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Powiedz koleżance, że przepłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.07.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Ojoj co za cisza. Dzien dobry Kto ogladal wczorajszy mecz? Tego bym sie nie spodziewala, ze Francja zrobi Niemcom Out chociaz kibicowalam Francji jakas zmiana musi byc Teraz niech Griezmann dokopie Ronaldo, to bede happy Powiedz koleżance, że przepłaca przekazalam info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 08.07.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) mother_nature radzi żeby tutaj zapytać wiec pytam. Czy ktoś posiada robot kuchenny kenwood titanium major ? żona chce kupić cały zestaw, taki: http://www.kenwoodworld.com/pl-pl/produkty/kenwood-roboty-kuchenne/roboty-kuchenne-kenwood-chef-major/robot-kuchenny-titanium-major-kmm063 parę złotych kosztuje, i szukam opinii od tych co mają Edytowane 8 Lipca 2016 przez _artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) ja mam chefa - identyczny model tylko mniejszy - jest REWELACYJNY. używam go od 5-6 lat. marzy mi się mikser gotujący z tej serii i na bank kiedyś go sobie kupię Edytowane 8 Lipca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 08.07.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 żona gotującego nie chce.. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Artur, link prowadzi donikąd. Jakby nie było takiego robota na stronie. podaj pełną nazwę tego sprzętu.Jestem fanką Kenwooda z racji posiadania wspaniałego blendera i rozważam robota. Ten Emilii jest super, bo mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 OK, już znalazłam. To co przemawia za Tytanium Major, to wielkość misy, bo moc tylko o 100 większa. Muszę dopaść tych robotów w jakimś Saturnie. Ostatnio jak byłam widziałam je, ale nie oglądałam, bo jeszcze nie myślałam o zakupie. Mój staruszek ciągle jeszcze działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 08.07.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Artur, link prowadzi donikąd. Jakby nie było takiego robota na stronie. podaj pełną nazwę tego sprzętu. Jestem fanką Kenwooda z racji posiadania wspaniałego blendera i rozważam robota. Ten Emilii jest super, bo mocny. http://www.kenwoodworld.com/pl-pl/produkty/kenwood-roboty-kuchenne/roboty-kuchenne-kenwood-chef-major/robot-kuchenny-titanium-major-kmm063 poprawiłem, powinien być już dobrze właśnie misę żona chce dużą, bo jak ma duży tort do roboty to się przydaje, no i całą resztę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 pestko zależy jak duże porcje pieczesz - w tym dużym mikserze ciężko ubić np, jedno białko, bo się rozmaśli po misce i tyle będzie z ubijania. W moim mikserze spokojnie ubijam malutkie porcje, ale miska jest nadal bardzo pojemna. spokojnie ukręcam w niej podwójną porcje ciasta. Problem do tej pory miałam tylko z sernikiem, do którego szła duza ilość białek + bita śmietana, objętościowo zrobiło się tego bardzo dużo i mieszać musiałam już ręcznie w garze - rosołowym zresztą dlatego dokupię sobie drugi większy mikser - przy okazji gotujący rewelacyjna sprawa przy cieście parzonym, przy robieniu lodów, do kremów budyniowych. krówek. przyda się drugi mikser, żeby np. ubić tą pianę do sernika, który miksuję się w drugim mikserze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 08.07.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Emi, czy Ty cukiernię otwierasz? zapraszasz? Mi się marzy KitchenAid, ale na dobry będzie szkoda kasy, a kupować KA ale słaby, tylko po to, żeby był KA to bezsensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 własna cukiernia bardzo mi sie marzy... może kiedyś. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Do małych porcji to mam ręczny blender Kenwooda. Mnie zależy na dużej misce do ciasta i chleba. Ten KA jest okropnie przereklamowany. U Mani ostatnio było o uszczelkach. Jak to możliwe, że uszczelki tak szlag trafia. Na dodatek on chyba znacznie słabszy od Kenwooda Tytanium, albo tego Twojego, Emi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 miksery planetarna KA mają podobną moc do Twojego blendera..... no chyba, że są jakieś mega profesjonale, o których nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 guma to guma, nie ma opcji po latach musi sparcieć, mika kupiła używany blender. Ważne żeby taką uszczelkę dało się tanio i łatwo kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Patrzyłam na wszystkie. Do niektórych nie podają nawet mocy, a inne mają tylko 500. To 1/3 tego co ma Twój Kenwood. nawet mój blender ma więcej, bo 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts