pestka56 02.09.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Pewnie, że nie wygonię ale najpierw Pasqal musi temat oswoić. Na razie startuje na Gangstera w pozycji półczołgającej z dzikim warkotem. Tamten okazuje uległość, mądrala. Na pewno musimy zrobić kocią budę-domek, bo co jak pan i władca nie wpuści nawet do garażu? Poza tym nie wiem co powie Spinoza ;( Opisz jak to było z Ramzesowym ogonem !!! Co zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.09.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ha ha ha uśmiałam się uwielbiam takie historie, kocie historie, które są najlepiej zrozumiane przez innych miłośników kotów pestko napisałaś, że ten gigant pomnik kota to kocur, a zdjęcia z przyrodzeniem brak buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 To wstrząsające Raz miałam 5 kociaczków od Szylkretowej Cizi przybłędy i wszystkie odchowałam, domy znalazłam, a kociczkę wysterylizowałam. Teraz zdecydowałam, że jeśli Gangster z nami zostanie to oczywiście go wykastruję. Pirat niestety już mocno za stary. Kjuta, jajeczność barcelońskiego kocura jest niestety bardzo słabo widoczna na tej fotce 3/4 od tyłu. Było ciemno, a ja tylko z iPhonem. Przypatrz się taki lekki poblask pod ogonem Żywa pochodnia w domu Możecie mieć świece co najwyżej w oszklonych latarenkach. Wyobrażam sobie tę gonitwę. Dobrze, że szybko złapaliście gamonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Pusia, a co z takimi latarenkami? albo takimi nasza ikea ma fajne propozycje owoce wygladaja super jak sie pala, widuje je czesto w jednym z domow w NO..a ta pierwsza kupilam sobie, bo jest na nie mega promocja zaluje ze wzielam tylko 1 szt i chyba na dniach podjade po wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.09.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Pusia niebawem podskoczę do Ikei to obmacam tę lampę i spróbuję przetestować bez wyrządzenia strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Te owoce jak najbardziej..nie raz mi spadly ze stolu latarenki sa zasilane bateria sloneczna i zakrecone...bym musiala pozniej zrobic dokladniejsze ogledziny jej..teraz musze ruszac w droge wiec nie mam jak... ale Kjuta widze, ze zrobi ogledziny swoim okiem wiec licze tez na jej pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 pestko napisałaś, że ten gigant pomnik kota to kocur, a zdjęcia z przyrodzeniem brak buziaki! to chyba kocur z tego co pamietam Przy najbliższej okazji przyjże sie temu pomnikowi w Barcelonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.09.2015 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 to chyba kocur z tego co pamietam Przy najbliższej okazji przyjże sie temu pomnikowi w Barcelonie To może i zdjęcie dokładniejsze pstrykniesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 To może i zdjęcie dokładniejsze pstrykniesz?? postaram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Super!!! Trzeba zrzucić noskiem na podłogę i będziesz oglądać jak spada, a potem skopiesz tylnymi łapkami i spróbujesz pogryźć Jakby ochrona miała do Ciebie jakieś żaluzje to powołuj się na nas zwalilam wielkie jablko...ono fajnie sie buja na boki jak stoi, wiec kotki moga miec przy tym niezla zabawe gruszka robi tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.09.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Meliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 tak sobie mysle, ze ten najmlodszy lokator to mialby niezla zabawke uwierz mi Pusia, ale moja kicia wyglada jak blizniaczka waszej tylko ciut wiecej u nas jest mordki bialej... alez tesknie za ta nasza mala cholera dobrze ze w sobote mam lot do PL, to przez pare dni naciesze sie jej obecnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Ja wiem, ze nasza Gadzina niezle rzadzi w domu rodzicow Ostatnio wskoczyla na krzeslo, lapki polozyla na stole, glowke oparla tez o blat i ogladala z zainteresowaniem tv Na dwor "zalatwic sie" isc nie chce, tylko do swojej kuwety..nawet jak bedzie kuweta na dwor wystawiona to ona placze i nie chce tam robic, tylko w korytarzu gdzie zawsze wieczorami jak przychodzi pora spania to placze zeby drzwi nie zamykali do pokoju, wiec tato po cichu otwiera a Kicia jaaazda do lozka mojej mamy i po jej glowie skacze moja mama ma z nia przerabane...ciagle nogi ma atakowane i musi wysluchiwac kaprysy tej cholery i jej dac to co ona chce ojj nie moge sie doczekac nie moge... codziennie dzwonie i pytam o nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.09.2015 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 A to jedynaczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Pusia z tego co wiem, to miala/ma wiecej rodzenstwa, ale w domu rodzicow jest jedna jedyna trafila do nas taka tyci jak ta wasza, wiec bardzo wczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Ojj ubaw to na pewno jest niesamowity na wiecej kotkow sie nie zdecyduje, bo nie sa pod moja opieka..mimo sprzeciwu mojego taty, ciesze sie, ze i on ulegl urokowi tej malej i tez sie z nia bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 No, właśnie Pusia pisałaś, że jeden kot w domu to nie kot Pasqal do 3 roku wpychał się pod kołdrę i podgryzał z lubością palce i pięty A w Barcelonie znalazłam takie miejsce http://www.barcelona-metropolitan.com/living/secret-sanctuary/ http://www.eljardinetdelsgats.org/en/ Bo jak inaczej, w końcu kociara jestem Dziwiłam się, że na ulicach nie wypatrzyłam ani jednego kota, ani w dzień ani w nocy. I nagle zobaczyłam wysoki płot od wewnątrz zabezpieczony siatką, a na murze wysoko naklejone karteczki z kocimi łapkami. Poszłam zobaczyć. A tam koty wszelkich maści, wypasione i leniwe. Budki, namiociki, dywaniki i zabawki. W sobotę zajrzałam ponownie i wtedy było tam z 10 osób zajmujących się zwierzyńcem. Nad tym kocim azylem latały pokrzykując zielone papugi. W całej Barcelonie latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Kiedys posiadalismy wiecej kotow, jak to na wsi bywa..ale teraz nie zrzuce calej odpowiedzialnosci za opieke na moich rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Taaa Magnat poszedl w gore bo go Wojciech Modest Amaro reklamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Nie mam pojęcia kto to ten Amaro ale farba ma dobre opinie. chyba zartujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts