gaja2 16.07.2016 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 No właśnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.07.2016 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 No Puśka w końcu się pojawiłaś. Rewelacyjny kolor ma ten drapaczek my wczoraj byliśmy w casto po drewno i też będę moim futerkom drapaka robić. Miały takiego małego ze sklepu, ale po 3 deszczach sie rozleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2016 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 No Puśka w końcu się pojawiłaś. Rewelacyjny kolor ma ten drapaczek my wczoraj byliśmy w casto po drewno i też będę moim futerkom drapaka robić. Miały takiego małego ze sklepu, ale po 3 deszczach sie rozleciał. Ta piłka u góry się obraca, a na dole w otworach są piłeczki z dzwonkami, szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 20.07.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 O ja, ale borówa! Gigant normalnie Dobrze Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.07.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Ta piłka u góry się obraca, a na dole w otworach są piłeczki z dzwonkami, szaleństwo Cholera musi być zachwycony. Nasz drapak będzie raczej do relaksowania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.07.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Pusia ale borówki goganty Torf taki zwykły czy jakis tajemniczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 20.07.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witam Zdradź przepis na sadzenie borówek, proszę :) . A przy okazji jakie odmiany borówek polecasz? Pamiętam, pisałaś, że im późniejsze jagody kamczackie tym słodsze i tak jest faktycznie . Na jesieni chcę posadzić 5 krzaków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2016 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Pusia ale borówki goganty Torf taki zwykły czy jakis tajemniczy ? Kwaśny Witam Zdradź przepis na sadzenie borówek, proszę :) . A przy okazji jakie odmiany borówek polecasz? Pamiętam, pisałaś, że im późniejsze jagody kamczackie tym słodsze i tak jest faktycznie . Na jesieni chcę posadzić 5 krzaków. Pozdrawiam Meggi, jesienią będę dosadzać krzaki to zrobię fotorelację O ja, ale borówa! Gigant normalnie Dobrze Cię widzieć Moje Biedactwo, zachciewajki masz?? Wpadłam na chwilę, ale nie wiem na ile, moge znowu zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 20.07.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Moje Biedactwo, zachciewajki masz?? Wpadłam na chwilę, ale nie wiem na ile, moge znowu zniknąć Tym razem tylko się zachwycam Nie lubimy kiedy Pusia znika bez słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2016 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Nie lubimy kiedy Pusia znika bez słowa... Kochanie, ale pisałam kilka tygodni temu, że zapowiada mi się ciężki maraton w pracy i raczej zniknę na "ileśtam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Żeby nie było, że nic budowlanego się u nas nie dzieje - za 2 tygodnie ruszamy z przedostatnią dużą robotą wykopaliskową. Zwały kamieni zamieniły się w mury i teraz wreszcie koparka może tam wjechać - zabieramy się za instalację deszczówki Wreszcie ten wielki Nautilus zniknie z ogrodu i będę mogła przygotować ziemię pod kolejne rośliny Potem z dużych wykopalisk zostanie piwniczka i wiata - i koniec, możemy robić nawierzchnię Wyjaśniam, że pisząc "duże" wykopaliska mam na myśli takie z użyciem kopary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 21.07.2016 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pusia, istne szaleństwo ogrodowe, mam nadzieję, że wrzucisz nam jakieś fotki Nie mogę doczekać się efektów końcowych Waszej działalności. Borówy piękne! Jadłabym! Drapaczek śliczny, Cholera wygląda, jakby kontemplował działanie ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.07.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Kochanie, ale pisałam kilka tygodni temu, że zapowiada mi się ciężki maraton w pracy i raczej zniknę na "ileśtam" Ale że tak długo, no! Bo już się martwić zaczęłam, że to jeszcze coś więcej niż praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pusia, istne szaleństwo ogrodowe, mam nadzieję, że wrzucisz nam jakieś fotki Nie mogę doczekać się efektów końcowych Waszej działalności. Borówy piękne! Jadłabym! Drapaczek śliczny, Cholera wygląda, jakby kontemplował działanie ustrojstwa Wrzucę fotki, obiecuję. I tak, uwierz mi na słowo Cholera bardzo kontempluje drapaczek, z naciskiem na "bardzo" Ale że tak długo, no! Bo już się martwić zaczęłam, że to jeszcze coś więcej niż praca E... chyba niedługo, coś ok. 3 tygodni mogło mnie nie być Ale się ciesze, że ktoś tęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pusia czym ty podlewasz te swoje borówki ??? Ale masz okazy !!! Drapaczek chyba ciut za mało skomplikowany dla kota z ADHD. Rozkmini go w pół godziny po czym rozłozy na czynniki pierwsze i gdy bedziecie w pracy zmajstruje sobie lepszy model Wszyscy tesknili i płakali. Ja osobiscie, wiadrami łzy wylewałam i rwałam prześcieradło na chusteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pusia czym ty podlewasz te swoje borówki ??? Ale masz okazy !!! Czysta żywa woda prosto ze studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 21.07.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pusia, a co Ty masz takie szpary w tych panelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.07.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pusia, a co Ty masz takie szpary w tych panelach? to są płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pusia, a co Ty masz takie szpary w tych panelach? Co mam w czym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 21.07.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 aaa fakt no to bardzo dobrze udają panele podśmiewam się tak tylko, bo na zdjęciu wygląda jakby ze dwie odstawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts