marimag 27.07.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Mania ze 3 razy czytałam twojego posta bo kompletnie nie zrozumiałam o co pytasz, ale w końcu poluzowałam kucyki i zatrybiło.Nie pracuje w tej chwili nigdzie.Siedze w domu i nic nie robię, opieprzam sie całe dnie a robota sama sie robi.Cudnych obrazków pozmijowych naogladałam sie w necie po tym jak dowiedziałam sie od nowych sasiadów o pełzajacych po ich działce zmijach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.07.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 napisalas ze sie naogladalas martwic, opuchlizn itp to myslalam ze w pracy gdzies tez siedze w domu. Do emerytury powinnam jeszcze zapylac jakies 20-22 lata ale poki co nie musze. Niestety u mnie sama robota sie nie robi. wpadam i wypadam z domu bo +45 i sie leje a ja juz drugiego bza na kawalki scinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.07.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Mari twoj awatorek - to twoja fotka czy nie??? przypomina mi taka jedna polska aktorke ale nie pamietam jak sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 napisalas ze sie naogladalas martwic, opuchlizn itp to myslalam ze w pracy gdzies tez siedze w domu. Do emerytury powinnam jeszcze zapylac jakies 20-22 lata ale poki co nie musze. Niestety u mnie sama robota sie nie robi. wpadam i wypadam z domu bo +45 i sie leje a ja juz drugiego bza na kawalki scinam Ja.z.przekąsem napisałam o tej samorobiacej się robocie. Mam 4 dzieci z czego 3 autystyków także ten... Obecnie jestem na urlopie wychowawczym na dziecko niepełnosprawne. U nas taki "urlop" jest dużo dłuższy niż normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Mari twoj awatorek - to twoja fotka czy nie??? przypomina mi taka jedna polska aktorke ale nie pamietam jak sie nazywa Nie pogrążaj się!!! Toź to przenajświetsza Adel!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.07.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 napisalas ze sie naogladalas martwic, opuchlizn itp to myslalam ze w pracy gdzies myślę, że Mari się naogląda takich rzeczy niewiele mniej niż na ostrym dyżurze w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.07.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Mari jestes najlepszym przykladem na to co zawsze mowie - ze jak sie chce to nawet najbardziej zapracowany czlowiek potrafi znalezc czas na wszystko! Wiem ze mowilas z przekasem, a zadyme to musisz w domu miec. Ile maja lat? Kurna Adele?? prosze nie bic....ale jej nie cierpie dwie piosenki jak dla mnie osobiscie ma jeszcze ok ale ta ostatnia Hello dobila mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 myślę, że Mari się naogląda takich rzeczy niewiele mniej niż na ostrym dyżurze w szpitalu Wypluj te slowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Mania a czemu mam bić? Jeden lubi Adele a drugi Zenka. Zdarza się nawet najlepszym Cyrk to Ja mam non stop. Lecim : 13 13 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.07.2016 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 sama drobnica, ale 13tki juz dorastajace, kurna malo powiedziec cyrk. Wieczorem to juz pewno sie gadac nie chce tyle sie nagadasz mecze sie nad ta polska aktorka, blond wlosy, prawie w kazdym filmie ma je wlasnie tak na karku spiete, za chu nie widze Adele tylka ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2016 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Niby 13-tki ale chore wiec odejmij im kilka lat. Wychodzi ze 4 sztuki na poziomie pierwszej klasy. Ja gadac moge ciagle i bez przerwy W jakich filmach ( podaj chociaz jeden) ona grała to moze cos podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.07.2016 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 blizniaki?? scinajac krzaka molestowalam swoj mozg, niestety zaden film a dokladnie tytul nie wpadl mi do pamieci (skleroza wieku srednego ) Wiedzialam ze ma takie nietypowe nie-polskie nazwisko (zadna Kowalska itp znaczy), tyle sie znecalam ze przypomnialam sobie jej imie a nie ma az tak wiele aktorek z tym imionem i znalazlam - Agnieszka Wagner. wiem ze fotka Adele w orginale jest duza i widac ze to Adele, ale awatorek maciupki i ja ciagle ta Wagner widze. Oj to ona tysz stara dla ciebie? udalo sie! jestem mlodsza ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.07.2016 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Pozwolicie, że żmijowe tematy pominę. Pusia mam do Ciebie pytanie o kotkę. Mamy podobny problem z kotką main coon - dotyczy lizania. Jaki kupujesz rozmiar kaftaników i jak je przygotowujesz, pisałaś coś o gumce? Chcę sprawdzić może nasz kotka też przestanie się lizać. Pozdrawiam Meggi - a czy wiesz jaka jest przyczyna lizania?? Byłaś u weta?? Bo to niekoniecznie psychiczne musi być. Na miałkuna będzie większy rozmiar niż na dachówkę. Dla Wiksy kupuję body niemowlęce rozmiar 62, na miałkunke to będzie chyba 74 albo większy - metodą prób i błędów musisz. Body jest dłuższe od kaftanika i zasłania grzbiet (odpięte oczywiście). Gumkę w ciągam w dekolt - żeby kota góra nie wyłaziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 28.07.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Dziękuję za odpowiedź, mąż jest wetem i jego zdaniem u kocicy to jest psychiczne, liże się po brzuchu. Nie chcemy jej karmić lekami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.07.2016 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Dziękuję za odpowiedź, mąż jest wetem i jego zdaniem u kocicy to jest psychiczne, liże się po brzuchu. Nie chcemy jej karmić lekami. Pozdrawiam NO to tak jak u mnie, też jej nie chce ładować psychotropami, a kaftanik świetnie się sprawdza. Bo kołnierz weterynaryjny nie sprawdził się, przestawała sikać. Każdy kot jest inny. mam nadzieję że coś wymyślicie żeby jej pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.07.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 A może mainekunka czuje się samotna? Próbowaliście dać jej towarzystwo. Córka mojego J ma 2-letniego mainekuna. Nieco ponad pół roku temu kot zaczął hałasować w nocy. Wcześniej w ogóle nie miauczał. Teraz nie daje się uspokoić.Ja uważam, że to dlatego że mieszkanko malutkie (niecałe 40m2), ciasno, bo ich jest 3 (w tym 4letnia dziewczynka). Kot od rana do późnych godzin jest sam. Gdy wracają do domu nie mają czasu podopieszczać kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.07.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 A może mainekunka czuje się samotna? Próbowaliście dać jej towarzystwo. Ja bym uważała, moja właśnie po tym jak dostała towarzystwo zaczęła się wylizywać. Każdy kot jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.07.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Nie potrafią mówić, więc pozostaje metoda prób. Oby nie błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.07.2016 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 W ogóle to dzisiaj rano podróż z przygodami do pracy miałam.Jadę sobie spokojnie skoro świt po tych moich szalonych zakrętach, a tu nagle ryp w poprzek drogi radiowóz, nie przepuszczają, pomyślałam, że jakaś akcja ze strażą graniczną, no i że pewnie dmuchać mnie będą. Ale nie, jakiś zwariowany dzigit poszalał rano po zakrętasach i wpadł ryjem (przodem auta) do rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 I co zrobiłaś gdy się okazało ze NIE BĘDĄ CIE DMUCHAĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts