PusiaKssawery 02.08.2016 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Ale ja nie chcę linii kroplującej.Ten zwijany miałam 10 m i świetnie się sprawdzał.Bejaro też napisała że ok. Wózki też są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie na wi dzę wózków! Mamy Gardena i stale coś mi się plącze, wąż spada bo za luźno się układa, rolka spada z widełek. Myślałam nad takim patentem sądząc OJ GŁUPIA!!! Ze to nie do kupienia. A na ile metrów maksymalnie to działa bo z moich wyliczeń wychodzi ze potrzebowałam na 100. Może odrazu zgłosze się do strażaków Ja myślę że z takim zwijaczem fajnie się wraca z robót w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie na wi dzę wózków! Mamy Gardena i stale coś mi się plącze, wąż spada bo za luźno się układa, rolka spada z widełek. Myślałam nad takim patentem sądząc OJ GŁUPIA!!! Ze to nie do kupienia. A na ile metrów maksymalnie to działa bo z moich wyliczeń wychodzi ze potrzebowałam na 100. Może odrazu zgłosze się do strażaków Ja myślę że z takim zwijaczem fajnie się wraca z robót w terenie. Nie musisz mieć jednym ciągiem 100 m. Robisz puszki poboru wody w przemyślanych miejscach i wtedy starczy krótszy wąż. 100 m to będzie ciężkie, Himen albo Spermen do tego w gratisie potrzebny. Lecę po borówkę, knedelki mężuniowi będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Ja tam mam niezla zagwozdke. Rynny są wpuszczone w ziemię. Jakieś pomysły na kiego czorta? Knedle z borowkami???? A mówiłaś ze nie lubisz pierdzielenia Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 A co dalej od tych rynien? Są rury odprowadzające wodę do jakichś zbiorników albo studni chłonnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Do czego? Nie znam się, temat mi obcy. Na chłopski rozumek... Powinnam chyba widzieć w ziemi jakieś dekielki, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Mari u mnie jest zrobione bez dekielków, rury idą w ziemię, dalej jest rura która prowadzi wodę z rynien do suchych strumieni przy ogrodzeniu. musisz obadać temat, może trochę rozkopać delikatnie i zerknąć co tam się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 uwielbiam dłuuugie węzę, u mnie chyba mają po 80 metrów, masakra jakaś. Puszeczki będziemy robić w ziemi chyba w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie spodziewam się żadnych super rozwiązań w ogródku po tym jak zobaczyłam ułańską wręcz kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 u mnie to nie jest super rozwiązanie, zrobione jest po chłopsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Knedle z borówkami moja droga Mari - bo mam urlop to po pierwsze, a po drugie to obiad na 3 dni na nas dwoje Borówki takie wielkie, że po 3 szt. do knedla weszły A ja chcę mieć zagospodarowaną wodę w ogrodzie profesjonalnie, bo lubię to raz, a dwa to dlatego, ze rachunki za wodę to u nas najwyższy z kosztów utrzymania domu. Marnotrawstwem jest w takim przypadku jest używanie wody z wodociągu gdy do określonych celów można z deszczówki czy studni - niemal za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 pod warunkiem, że jest deszczówka, w zeszłym roku ani kropelka nie spadła a czymś trzeba ogród podlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 pod warunkiem, że jest deszczówka, w zeszłym roku ani kropelka nie spadła a czymś trzeba ogród podlać No to mam jeszcze dwie studnie Poza tym deszczówka nie tylko latem jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Dlatego my podlewamy ogród z 3-go zbiornika oczyszczalni i będziemy studnię kopać w następnej kplejności po piwniczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Dlatego my podlewamy ogród z 3-go zbiornika oczyszczalni i będziemy studnię kopać w następnej kplejności po piwniczce. O właśnie No niestety do zużycia wody wodociągowej trzeba doliczyć koszt kanalizy - u nas, albo jakieś osobne wodomierze zakładać, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nic nie kumam z waszej rozmowy ale siedze sobie i popijam kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nic nie kumam z waszej rozmowy ale siedze sobie i popijam kawusię No to dobrze, grzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 My płacimy tylko za pobraną wodę, więc jest taniej. Oczyszczalnia to balsam dla kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 My płacimy tylko za pobraną wodę, więc jest taniej. Oczyszczalnia to balsam dla kieszeni Ale tylko dla kieszeni, sporo z nią kłopotów, tego nie można, tego nie trzeba a to się nie nadaje. Choćby zmiękczacz. A ja płacę i nic mnie nie obchodzi. Jak z każdym rozwiązaniem - do wyboru, do koloru, co kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Czy moge zadać głupie pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts