PusiaKssawery 02.08.2016 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Przecież kazałam najpierw do sanepidu do badania iść!!! Mari!! Gadzie!! Czytać nie umiesz??? Trzeba zbadać wodę w kierunku czystości biologicznej - to w sanepidzie, tam też powinnaś uzyskać informację jakie jeszcze badania trzeba zrobić np. mangan, żelazo, twardość. I w większości przypadków wystarcza dobre filtry pozakładane w odpowiednich miejscach, niekoniecznie to musi być stacja uzdatniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Wiem ze najpierw zbadać a potem...kupić stacje, filtry, filie NASA Gad umie czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Własnie Nie taki diabeł....... Pompki, które pompująwodę z kotła do instalacji to takie małe najczęściej okrągłe bzdety zainstalowane na ruzkach wychodzących z kotła do rozdzielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 wyglądaja jak gazowa kuchenka turystyczna, takie pękate, nie duże, zazwyczaj w jakimś oczojebnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie kuchenka, tylko butla gazowa, bo palnika nie dołączyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Dla mnie to wygląda jak pływak albo duża grucha do lewatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie mam pojęcia o czym mówicie. Mari pojedź tam z jakimś specjalistą. A u nas pierwsza rynna wpięta w system puszczaliśmy wodę i leci ale trójniki, złączki, i inne rury w nocy będą mi się śniły i zmarzłam okropnie, polar musiałam założyć. To ma być środek lata????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.08.2016 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Zmarzłaś? U nas było gorąco jak cholera, jeszcze busem do domu wracać musiałam, ale siedziałam pod oknem dachowym i mi wiało. Z tymi starymi domami i ich mieszkańcami to różnie jest. To, że stoi pobudowany dom, nie znaczy, że wszystko było zgodnie z przepisami i bezpiecznie, bo wtedy nie było takich obostrzeń i każdy robił, jak chciał. Nikt wody w studni nie badał, pili i uważali, że jest najlepsza (w ogóle to mój mąż do dziś ma taką mentalność, że jak ze studni, to musi być ok). A i przykład z mojej wsi: gmina dotuje wymianę pokrycia dachowego, żeby pozbywać się azbestu. Sąsiad ściągnął eternit z dachu, a drugi sąsiad go sobie zabrał i wybudował z niego... ogrodzenie kurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Asiu, ale dom Mari nie jest stary - jeśli o nim piszesz . To nowy dom, jeszcze nie wykończony całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.08.2016 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 A, to przepraszam, coś mi się pokićkało To dlaczego Mari nie ma pojęcia, co zostało zamontowane w domu i na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 To dlaczego Mari nie ma pojęcia, co zostało zamontowane w domu i na działce? To baaaaaaaaaaardzo długa historia, ale już wkrótce będzie wszystko wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 A czemu o Mari się mówi w 3 osobie? Zalatwiliscie mi zielone papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 A czemu o Mari się mówi w 3 osobie? Zalatwiliscie mi zielone papiery? A w której osobie sobie życzysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 No jakoś kuźwa normalnie!Ty! Mari! O co kaman z domem bo Ja nie kaman.Podpisano: Matka natura i smurfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.08.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Sama sobie chętnie bym załatwiła To a propos zielonych papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Myślę że masz duże szanse... Zobacz jak wystroilas psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.08.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Wezmą trochę zdjęć z kompa, zrobią odsłuch podsłuchu i tadam! http://www.ultramadonna.com/forum/public/style_emoticons/default/stretcher.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Strach się bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 03.08.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 a to nie były żółte papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 a to nie były żółte papiery? :rotfl::rotfl: no przecież :rotfl::rotfl: Wreszcie głos rozsądku się objawił Wpadłam tylko na chwilę bo przytaszczyłam wiadro borówki i muszę się tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts