Emila3000 04.08.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 jak Sid, leniwiec z Epoki Lodowcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 No, tak Pani krzywdę robi. Moja Spinoza ma zwyczaj wychodzić z domu tuż przed deszczczem. Potem wraca mokra jak ścierka. Pomiałkuje i każe się wycierać do sucha. Czy Mały Cholera też będzie kąpany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 04.08.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Ja też byłam wczoraj u fryzjera, a raczej to on przyszedł do mnie - zawołałam męża, żeby zszedł do łazienki i podciął mi włosy Nie chciało mu się, ale argument, że w ten sposób zaoszczędzę 50 zł zdziałał cuda od kilku lat próbuję żonę przekonać do tego wariantu ale nie wiedzieć czemu nie chce.. chodzi do fryzjerki.. mówię, tłumaczę, że oszczędność.. nawet "Aferę fryzjera" i "Ostre cięcie" obejrzałem i już umiem obcinać może dlatego, że pamięta jak w 1 klasie (czyli jakieś 10 lat temu) obcinałem córce grzywkę.. za każdym razem krzywo.. i coraz krótsza wychodziła.. efekt był taki, że albo mogła zostać lekko krzywa (bo doszedłem juz prawie do perfekcji ale paru cm brakło ) albo by zniknęła.. została krzywa.. ale nie, kobiety chyba tak długo nie pamiętają a zdjęcie kota - rewelacja.. nie drapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 04.08.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Zdjęcie z lewitującym kotem Mój Tobi kąpie się grzecznie, ale potem zapindala po całym domu próbując wysuszyć się wiatrem zamiast dać się wytrzeć ręcznikiem jak "człowiek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Persy są uczone kąpania od małego. Zwykle mioty wystawia się po ukończeniu 3 miesięcy przez kocięta, więc ta pierwsza kąpiel odbywa się w bardzo młodym wieku. Kąpiel nie jest problemem, tylko oswojenie kota z suszarką. Ale taki 6 miesięczny wystawowiec zwykle stoi jak drut i pozwala sobie wszystko robić. Mam gdzieś filmik jak na wystawie szykuję Eklera do prezentacji. Ps. Artur, w życiu bym się w Twoje ręce nie oddała, jakkolwiek to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Wersja "po" ubrana w kubrak z psa chow-chow Arturze, nie mam pojęcia jak jest z pamięcią u kobiet. Moja pamięć jest krótka, ale z drugiej strony nie miałam takiego doświadczenia ze znikającą grzywką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Wersja "po" ubrana w kubrak z psa chow-chow Hihihi że niby ja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 znajdź różnice http://static.giantbomb.com/uploads/scale_small/13/135472/2251498-sid_ice_age_22617668_500_500.jpg http://images68.fotosik.pl/1098/0d17e76cdd7dc422med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 http://danielpio.com/blog/images/MISFOTOS/GREMLINS1.jpg ewentualnie http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/02/08/article-1139168-03584758000005DC-990_224x368.jpg Nie no, Pusia kubraczek z chow chow że na Lordozie jest, nie na Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Jesteście okropne :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 jak wypiore mojego psa wyglada tak samo jak ten kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Tak Pusiu, są bardzo okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Piękne kwiaty Pszczółka też. Pstryknę Ci dzisiaj mojego mamuta fioletowego. W ogóle 1 piramida mamuta wyłożyła się po deszczach, takie było obciążenie strąkami i łodygami. Zielone wyszły z korzeniami, za to fioletowy ocalał. Całe szczęście, bo pozostałe piramidy są wyłącznie z zielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Piękne kwiaty Pszczółka też. Pstryknę Ci dzisiaj mojego mamuta fioletowego. W ogóle 1 piramida mamuta wyłożyła się po deszczach, takie było obciążenie strąkami i łodygami. Zielone wyszły z korzeniami, za to fioletowy ocalał. Całe szczęście, bo pozostałe piramidy są wyłącznie z zielonego. Pstryknij koniecznie bo chcę tego mamuta na drugi rok posadzić (jak dostanę nasiona). A robisz ze strąkami jak szparagówkę czy łuskasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Robię jak szparagówkę. Część mrożę.Suche strąki natomiast łuskam, trochę zostawiam do posadzenia a resztę gotuję jak fasolę Jaś.Spróbuję w tym roku porobić jeszcze słoiki, znalazłam przepis w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 A jak mrozisz to najpierw blanszujesz czy takie całkiem surowe??I czekaj tego samego mamuta i jak szparagówke i jak Jaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Mrożę całkiem surowe.Tak, mamut jest wszechstronny. Z tym że jak szparagówkę to młode zielone strąki, a jak Jasia to tylko ziarenka wyłuszczone z suchego strąka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Mrożę całkiem surowe. Tak, mamut jest wszechstronny. Z tym że jak szparagówkę to młode zielone strąki, a jak Jasia to tylko ziarenka wyłuszczone z suchego strąka. No to chcę Dawaj te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Właśnie dostałam 2 wiadra najlepszych pomidorów na świecie - czyli od mojego wujka - no to od jutra suszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 A po co suszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts