PusiaKssawery 04.08.2016 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Nie lubisz suszonych pomidorów??My uwielbiamy i zjadamy tego straszne ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pusia w olej później wsadzasz czy takie suche przechowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Nie.cierpie tego Jecie suche jak kowboj wołowinę na prerii czy wsadzasz jeszcze w olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 I suche i w olej. Suche do sosów i zup - pachną jak żywe, oszaleć można z zachwytu.A te w oleju robię z czosnkiem i ziołami, pomidorki np. do kanapek na biały ser, a na oliwie zupa albo sos.Pomidorów nie da się niestety zamrozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 No to fajno ze dzięki wujkowi macie co szamac w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pusia mam fajny przepis na bułeczki z suszonymi pomidorami są zajebiste, muszę go poszukać, dawno nie piekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 O!Coś takiego jeszcze jakoś bym wepchnela ale samotne nie.Jest jeszcze sporo innych rzeczy których nie znoszę i do dzioba nie włożę. Taka schiza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 czy mi cos umklo? Pusia masz suszarnie albo cos takiego?? suszylas plasterki jablek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pralnie i suszarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Tadam, takie mamuty mam: Urwałam dla siebie, kumpla, szwagra, brata i babci, a jeszcze mnóstwo zostało. Wylazł nawet na ogrodzenie Na przyszły rok muszę mu wymyślić solidniejsze konstrukcje. PS. Jak suszysz pomidory? Suszarka, piekarnik? One mają mnóstwo wody. Lubię, choć dopiero zaczynam z nimi swoją przygodę. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez mother_nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 i prasowalnie ale jakas machina czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Podejrzewam ze zelaskiem lub na pergamin w piekarniku. Lekko uchylone drzwiczki żeby para nie moczyła tego.co juz obeschlo i niezbyt wysoka temperatura żeby się nie spalily. Nie robiłam nigdy ale tak się domyślam. Pusia zweryfikuje. Piękne mamuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 kiedys mialam kuchenke i w piekarniku mialam opcje na suszenie ale sie skopcila. ciekawa jestem, bo M chce kupic wedzarke 9taka co sie stawia na ogrodzie metalowa) czy da sie w tym suszyc czy tylko mozna wedzic hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 w piekarniku pewnie suszy, mój nowy ma nawet taki program do suszenia nigdy nic nie suszyłam w piekarniku, nie licząc bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Emi ja mialam i nawet sobie kratki kupilam do suszenia chcialam te plasterki jablek zrobic, nie zdazylam - kuchenka mi padla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Mania w wedzarni ciepło daje drewno, a drewno daje dym takze raczej watpie zebys mogła ususzyć. Spróbuj uwedzić To moze byc całkiem ciekawe doswiadczenie...kulinarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 wedzone jablka nawet nie wiem na co ta wedzarka wedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Mania w każdym piekarniku ususzysz, tylko nastawiasz niską temperaturę, nie trzeba mieć jakieś tam funkcji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Możesz edzic sporo rzeczy.Na przykład owoce na kompot wigilijny (gruszki, sliwki, jabłka), sery, sery białe, ryby, mieso, wedliny.Widziałam dziwne patenty gdzie tylko wiórki sie dosypywało zeby dymiło ale najlepsze sa najprostsze a co za tym idzie najzdrowsze wędzarnie na prawdziwe drewno.Podrąz temat bo moze szkoda kasy a taniej wyjdzie ci zrobienie porzadnej wedzarni.Jak chcesz to moge poszukac u siebie bo miałam kiedys link do projektu takiej wedzarni zrobionego przez faceta totalnie zakreconego na punkcie wedzenia.wiem tez ze sa fora tych co zajmuja się domowym wyrobem wedli i tam na bank bedzie cos o wedzarniach.Dany naszej forumowej mąz też sie tym zajmuje wiec moze ona cos podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Emi zabieram sie juz kilka lat za to i nie moge, moze teraz na jesieni jak duzo jablek bedzie? uwielbiam je, lepsze niz chipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.