mother_nature 10.09.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Zaburzenia łaknienia - obżarstwo, tendencje do tycia, choroby tarczycy, dziedziczne PRA, zaćma, zwyrodnienia stawów. Pierwsze dwa dotyczą wszystkich i dlatego trzeba ściśle kontrolować wagę psa, choroby tarczy wg ostatnio poznanego weterynarza okulisty dotyczą około połowy populacji goldenów w starszym wieku, trochę mniej labradorów. Na nosicielstwo genów powodujących zanik siatkówki porządne hodowle robią badania lekarskie i wtedy można dostać certyfikat, że hodowla jest wolna od tych genów. Nie wiem niestety jak z tym w Polsce jest. Zwyrodnienia stawów przytrafić się mogą w każdej większej rasie. To tyle na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.09.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ooo dzięki ) a one szczekają w ogóle ? Pusia jak się organizujesz ze zwierzyńcem w trakcie wyjazdów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.09.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Szczekają Ale kiepsko stróżują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.09.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ja dopuszczam myśl o labradorze w momencie przeprowadzki do domu, jakieś minusy tej rasy ? Sypią się igiełki jak u mojej Dalmatynki i ciężko się sprząta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.09.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jednak raczej na pewno będzie suczka.Jeszcze wczoraj wahałam się,a może piiesek:rolleyes: Ale dzisiaj odwiedził mnie właśnie piesek 13-letni sznaucerek.I ta wizyta przekonała mnie do wyboru płci,chce suczkę:yes:Był godzinkę a zdążył podlać wszystkie moje krzaczki i nie tylko;) I jeszcze jedno zapach pieska różni się od zapachu suni,u swojej nic nie czułam:rolleyes:No i te klejnoty też nie wyglądają fajnie,po prostu chyba przyzwyczajona jestem do suni.Po pierwszej cieczce wysterylizuję i będzie dobrze:wiggle:Mąż odetchnął z ulga ,bo pieska nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ana, mam nadzieję, że dobrze sprysznicowałaś po tej wizycie roślinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.09.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ja nie ,ale spadł mały deszczyk,więc krzaczkom nic nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Mały deszczyk to mało, bo nie spłukał dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.09.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Wiecie może jak się nazywa rasa psów które powstały z połączenia labradorów i setera irlandzkiego? Widziałam ostatnio, przepiękne psy (zresztą obie rasy bardzo lubię a ich połączenie to już dla mnie bajka), pan mówił nazwę rasy a zapomniałam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Aniko, pierwsze, co mi przyszło do głowy do Flat Coated Retriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.09.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Mały kleptoman i dekorator wnętrz w jednym No to wesoło macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.09.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 ha ha ha! trafił Ci się w końcu "normalny" kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 17.09.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 możesz dać z bliska zdjęcie tego mebla/ścianki z telewizorem? jaką ciekawa konstrukcja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.09.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 No i nie patrzcie bo jeszcze nie zamontowane listwy przypodłogowe. Ooooo ja nie mogę, nie ma listew!!! A tak już na poważnie, to gratuluję zdolnego Męża Pomysł i wykonanie bardzo atrakcyjne. Ja wciąż nie wiem w jaki sposób wpasować kino domowe w wystrój salonu, bo ma nie gryźć się ze stylem typu angielski/prowansalski (czy jak ostatnio się dowiedziałam, może to jednak bardziej styl hamptons ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Świetne. A kot jest kotem i już. Każdy chodzi właśnymi drogami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Mother, po prostu schowaj to. U Waniliany wklejałam wczoraj link do takich pomysłów. Mam też tego trochę na moim kominkowym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.09.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Pusia czy ty gdzies pokzaywalas już coświecej bo widze coraz śmielsze kadry Ja wciąż nie wiem w jaki sposób wpasować kino domowe w wystrój salonu, bo ma nie gryźć się ze stylem typu angielski/prowansalski (czy jak ostatnio się dowiedziałam, może to jednak bardziej styl hamptons ) to jest problem , oststnio stwiedzilam ze bym głośniki wywalila w kosmos najchętniej, mimo ze mam styl bardziej nowoczesny ...moze jakies takie malenstwa np biale które graja jak te wielkie ?? Mother, po prostu schowaj to. U Waniliany wklejałam wczoraj link do takich pomysłów. Mam też tego trochę na moim kominkowym wątku. z głośnikami cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Eh, głośniki zawsze można upodobnić kolorem do otoczenia, postawić na półkach między książkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.09.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Ja wciąż nie wiem w jaki sposób wpasować kino domowe w wystrój salonu, bo ma nie gryźć się ze stylem typu angielski/prowansalski (czy jak ostatnio się dowiedziałam, może to jednak bardziej styl hamptons ) Gdzieś można zobaczyć fotki? Pusia, Twoje okrągłe ściany są niesamowite! A telewizyjne dzieło Męża wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.09.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Pusia, usmialam sie z Cholery jak ja bylam tydzien temu w PL to przed moja uciekalam! to dopiero czort! nie wiesz kiedy a ona juz na nogach wisi po czym ucieka i znowu atakuje.. wczoraj weszla na komode i po tv w sypialni mojej mamy skakala chyba szuka nowych atrakcji bo gdzie ona juz nie byla jest podla ale i bystra a najlepsza jej zabawka jest pileczka z kinder niespodzianki cos podobnego do tej http://img35.staticclassifieds.com/images_tablicapl/210877725_2_1000x700_kinder-niespodzianki-zabawki-serii-go-move-pileczki-zyroskopy-nowe-dodaj-zdjecia.jpg Bardzo interesujace ujecia wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts