PusiaKssawery 09.08.2016 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Nery piwko ładnie oczyszcza Mądrze prawisz Żeby był filmik, to Cholera musi mieć chęć, oni nie robią tego codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.08.2016 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Od rana leje, wiec znowu stoimy z robotą Wszystkie rynny wpięte, możemy popatrzeć jak "tyla deszczu" się marnuje i leci w dziurę w ziemi zamiast do zbiornika Zostało tylko wkopać zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.08.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Mądrze prawisz Żeby był filmik, to Cholera musi mieć chęć, oni nie robią tego codziennie Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz:D. Kota nie zmusi do niczego, ani groźbą, ani prośbą. Taka to ośla natura tych futrzaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 09.08.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Artix, Twoja rurka daje do myślenia. Zapisuję ku pamięci, jak będziemy robić instalacje, trzeba przewidzieć filtry. Nery piwko ładnie oczyszcza Napawdę warto zainwestować we wstępny filterek, kosztuje to to parę dyszek, sam wkład 5-10zł, a nawet taniej. Wkład wiskozowy czy polipropylenowy wyłapuje większość gratisów z wodociagu, jak widać sporo tego może być. Muszę się chyba poważnie zabrać za piwoterapię, bo mam skłonności do kamlotów, natomiast do piwka już niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.08.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Przestało padać do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.08.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Za to u nas zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jak u Ciebie przestaje, to u mnie zaczyna padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 u mnie za to leje od rana przed wczoraj przyjechał bus z przyczepką - pełniutki zielska wszelkiej maści i wszystko czeka na sadzenie. Na szczęście deszczyk roślinki lubią, ale wielkie donice stoją mi trawniku i długo tak nie pociagnie, zaraz zaczenie mi zdychać w tych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 10.08.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Poczęstujesz nalewkami ??? :) . Może po nalewce Mały Cholera będzie chętny na migdalenie??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 bomby giganty, wyglądają pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Teraz dla Iwonki - dokładnie 1,5 m rozstaw sadzonek, widać rząd "starych' a w pierwszym rzędzie rosną dosadzone trzylatki: http://images76.fotosik.pl/807/742c25568a05b3aemed.jpg : bardzo dziękuję a stare to ilu letnie, kiedy doczekam sie owoców w takiej ilości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.08.2016 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 bardzo dziękuję a stare to ilu letnie, kiedy doczekam sie owoców w takiej ilości ? Nasze stare mają ponad 10 lat (11 - 12). Spore owocowanie to tak od 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Nasze stare mają ponad 10 lat (11 - 12). Spore owocowanie to tak od 5 lat. o seee poczekam eheh:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.08.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jakie CUDOWNE nalewki... *.* Wyglądają obłędnie, aż ślinka cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.08.2016 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jakie CUDOWNE nalewki... *.* Wyglądają obłędnie, aż ślinka cieknie. Jaka ślinka, Tobie wkleiłam zdjęcia borówki i żurawiny o seee poczekam eheh:popcorn::popcorn: Iwonka, takie owocowanie wiadrami to ponad 5 lat, ale tak do pojedzenia to już 3 letnie sadzonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pusia, wyglada to jak wyprzedaz garazowa. Oczami wyobrażni widzę miejscowych meneli robiacych w nocy podkop pod trawnikiem A tak powaznie to uwazaj bo cie wsadza ze pedzisz bez akcyzy A ona sie skarzy ze ma problemy z cisnieniem Jak ja bym tyle wypiła to bym wogóle cisnienia nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.08.2016 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Nic nie pędzę bez akcyzy, wyrób nalewek jest legalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.08.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jaka ślinka, Tobie wkleiłam zdjęcia borówki i żurawiny Pomarzyć to chyba wolno, czo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 10.08.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Coż za piękny widok... Ja w mniej hurtowych ilościach posiadam podobny asortyment w piwnicy, tzn. na różnych etapach produkcji i przed wyprowadzka czekaja mnie podobne porządki. Ale u mnie mogą być tylko tylko: wiśniówka, czereśniówka, śliwówka, czarna porzeczka, malinówka i brzoskwiniówka; innych nie robiłam. Chyba do rozpoznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 10.08.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) A ja właśnie zaczęłam porządkować moje nalewki poprzez degustację. Nie mam ich w takiej ilości jak Pusia, więc może do przeprowadzki je "uporządkuję".Wprawdzie ja wolę winko, ale czego to się nie robi dla porządku. Ja mam nalewkę z kwiatów czarnego bzu zwaną u nas "bzianką" jest super, ale jeśli miałabym wybrać, to chyba malinówka. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez brasica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts