Mmelisa 18.08.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Chcialabym napisac : "juppiiii szkola!! w koncu!!! " ale wole taka opcje: "buuuu czemu wakacje sa takie krotkie? " Witam sie Widze ze Cholira roczniak jak nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.08.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Cholera dziękuje.Nam się urlop pomalutku kończy, ale nie będziemy się źle nastawiać, póki co zarabiać trzeba i tak to zamierzamy traktować. Kawał roboty odwalony, można powiedzieć, że plan na ten rok wykonany, reszta to nadwyżki.Poczynione też plany na następne lato. Na nasze 25 lecie robiliśmy parapetówę, na 30 lecie planujemy otwarcie ukończonego ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.08.2016 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Czy ktoś może mi powiedzieć jak wyłączyć powiadomienia na @?Bo jeśli wejść w profil, odhaczyć "bez powiadomień" i zatwierdzić - to nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Wszystkie hurtem to nie wiem, ale pojedynczych wątków odłączasz na górze na każdej stronie – „narzędzia wątku” i „wyłącz subskrybcję” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.08.2016 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Wszystkie hurtem to nie wiem, ale pojedynczych wątków odłączasz na górze na każdej stronie – „narzędzia wątku” i „wyłącz subskrybcję” A subskrypcja wtedy zniknie, czy zostanie w ulubionych?? Bo tylko nie chcę @ a subskrypcje chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.08.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Pusiu chyba nie da sie tego zmienić. Musisz w każdym wątku zrezygnować z subskrypcji i od nowa ją ustawić, tylko, że bez powiadomienia na meila. albo może dodać muratora do spamu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.08.2016 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Pusiu chyba nie da sie tego zmienić. Szkoda, bo wkurza mnie ta ciągle załadowana skrzynka @ wiadomości istotne gubią się miedzy tymi powiadomieniami. Ale jest tez dobra strona - skoro twierdzicie że się nie da, to znaczy, że nie jestem gamoń, tylko faktycznie nie ma możliwości. Już nawet nie chce mi się pisać co od wczoraj znowu przechodziliśmy z tym kretyństwem pt. kredyt hipoteczny, całą noc nie spałam, dzisiaj pól dnia w banku, na szczęście wszystko wyjaśnione - pewnie do następnego razu - mam nadzieję Jakubie W. że będzie się pan smażył w piekle po wieki wieków. W każdym razie po wszystkim, mąż zabrał mnie w jedyne miejsce w którym potrafię się całkowicie zrelaksować - fryzjer - NIE, zakupy - NIE - do centrum ogrodniczego Kupiliśmy kasztana jadalnego do jutra pije, jutro wsadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 19.08.2016 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Wspólczuję... A propos kasztana jadalnego -mój ma w tym roku pierwszy owoc sztuk jeden No i teraz problem - jak go przyrządzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.08.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Gaja okrywasz tego kasztana na zimę??? kupiłam sobie taką pipkę malutką sadzonkę w biedrze na wiosnę, ale tam gdzie miał rosnąc, dopiero robił się trawnik i go w końcu nie posadziliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 19.08.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Nie, nic z nim nie robiłam; chyba był jednak kupiony trochę większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.08.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 to może też sobie zamówię jak bedę zamiawiać inne krzaczorki. Bałam się tego przemarzania. no i ta pipka - badylek 30 cm, mąż by skosił kosiarką na bank ale własnie te owocki mnie tak skusiły, że go w tej biedrze złapałam bez namysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.08.2016 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Nasz ma ok. 70 cm, ale przez pierwsze zimy młode sadzonki lepiej okryć. Ewa - a po ilu latach zaowocował?? Masz tylko jednego?? Nie pomyślałam, że może trzeba było kupić dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 19.08.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Nie bardzo pamiętam, kiedy go kupiliśmy - ale chyba około 5 lat temu. I miał tak jakoś około 1 metra, może nieco mniej; zresztą on dośc szybko urósł.Aha - mamy jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 19.08.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Pusia, ustaw sobie w skrzynce mailowej osobny folder z powiadomieniami tylko z muratora i tam skieruj powiadomienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.08.2016 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Pusia, ustaw sobie w skrzynce mailowej osobny folder z powiadomieniami tylko z muratora i tam skieruj powiadomienia.. No i tak zrobiłam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.08.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Pusia, bardzo pracowity ten Wasz urlop był , efekt jest, zdaje się, że instalację do deszczówki w ostatniej chwili zrobiliście, skoro głębinówka padła a ciasto wyglada niesamowicie apetycznie, z jakiego przepisu robisz? Chyba, że to kwestia wyrobienia ciasta i jakości produktów, a nie przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.08.2016 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Pusia, bardzo pracowity ten Wasz urlop był , efekt jest, zdaje się, że instalację do deszczówki w ostatniej chwili zrobiliście, skoro głębinówka padła a ciasto wyglada niesamowicie apetycznie, z jakiego przepisu robisz? Chyba, że to kwestia wyrobienia ciasta i jakości produktów, a nie przepisu W tym roku niemal nie trzeba było podlewać, więc padłą i tak w dobrym momencie Instalacja deszczówkowa odwlekła się w realizacji niemal dwa lata, jest jako instalacja w naszym projekcie budowlanym, jednak nie mogliśmy jej od razu robić, gdyż w tym miejscu leżały stosy kamieni po rozbiórce. Ciasto jest przepyszne - to ten przepis, o którym kiedyś była u mnie dyskusja - ciasto drożdżowe nocne, nie wyrabia się go wcale. Jajka, mleko, olej cukier i drożdże do miski na con, rano mąka, wymieszać łyżką, na blachę, na to owoce, kruszonka i do zimnego piekarnika. Połączenie papierówek z borówką jest rewelacyjne - robię z tego tez nasze deserki jogurtowe z chia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 20.08.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Dostałam ślinotoku na widok ciasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.08.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Znalazłam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?231059-Nasz-DOMU%C5%9A-czyli-prawie-st%C3%B3wka-z-M3System&p=6994208&viewfull=1#post6994208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.08.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 wyciagłam już ser na sernik, więc drożdżowe upiekę później, mam akurat drożdże żywe w domu mam nadzieję, że z mąką orkiszową pełnoziarnistą wyjdzie bo mam tylko taką. no oprócz żytniej pełnoziarnistej i owsianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts