pestka56 17.09.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 U mnie dziś były kocie szachy pod wejmutką Ten po lewej to 14-letni senior na włościach Pasqal. Z prawej bursztynowooki młodzian Gangster. Najpierw były krzyki, syczenie. Potem galopy przełajowe. Wreszcie Gangster wycofał się strategicznie pod wejmutkę. Pasqal chwilę go postraszył. Gangster zaczął się układać na boku i przez chwilę pokazał brzuszek. Teraz Pasqal zmiękł nieco i przysiadł. Po czym obaj umościli się wygodnie na wybranych miejscach. Wreszcie Pasqal uznawszy sytuację za opanowaną wyniósł się z godnością jak przystało na starszego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.09.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 U nas Mała Cholera do zabawy używa głównie innych kotów i biedną Fifkę. Wszystkie koty maja "dygi", są wymusztrowane jak Kowalski podczas ćwiczeń. Bo u Was jest wiecej kotow a u nas ich brak..dlatego Nasza skacze na ludzkie nogi firany, krzesla, kanapy, wszystko jej...a spac chodzi na fotel w ciagniku w kabinie ma swoja cisze Co do wielkosci domu.. mysle, ze wiekszosc nich, co z zewnatrz wydaja sie byc male, okazuja sie w srodku niespodzianka dla odwiedzajacego...u nas jest tak samo Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.09.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Mother, po prostu schowaj to. U Waniliany wklejałam wczoraj link do takich pomysłów. Mam też tego trochę na moim kominkowym wątku. Pestka, dzięki za info, poszukam oststnio stwiedzilam ze bym głośniki wywalila w kosmos najchętniej, mimo ze mam styl bardziej nowoczesny ...moze jakies takie malenstwa np biale które graja jak te wielkie ?? z głośnikami cieżko Głośniki od biedy można pomalować, ale telewizor? Kolory w salonie będą piaskowo-beżowe. No kiszka, Pani, kiszka Gdzieś można zobaczyć fotki? Pytasz ogólnie o styl hamptons czy o mój dom? Bo jeśli chodzi o dom, to ja jeszcze nawet pozwolenia na budowę nie mam - taka mi się trafiła niegramotna pani architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 fiu fiu! masz zdolnego męża zapodaj płytki z fugą proszę chyba że już to zrobiłaś, a ja mam sklerozę pestko fajna fotorelacja z kocich relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.09.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Pestka, dzięki za info, poszukam Głośniki od biedy można pomalować, ale telewizor? Kolory w salonie będą piaskowo-beżowe. No kiszka, Pani, kiszka to może białe głośniki i biały telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 18.09.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Pusia Kochana dziękuję a gdybym mogła jeszcze prosić fotkę więcej płytek, jak to na większej powierzchni sie prezentuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.09.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Dziewczynki Moje Kochane, a nie wpadły Wam czasem w oczęta płytki imitujące beton architektoniczny, takie wiecie co nie kosztują wpierdylion zł za sztukę, tylko normalną cenę za metr?? Na ściany chcesz czy na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.09.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Nie widziałam argenty, więc nie wiem czego dokładnie szukasz. Natomiast przeżywam ostatnio fascynację hiszpańską firmą Baldocer i widziałam u nich jakieś betonopodobne, np. takie: Ale jakbyś pokazała płytkę od Tomkowej, to bym wiedziała czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.09.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Chodziło mi o zdjęcie Baldocer ma więcej serii z płytkami, które mogłyby Ci się spodobać, najlepiej ściągnąć katalogi z ich strony i przejrzeć. Czytałam, że jakościowo są bardzo dobre, a na żywo mnie zachwyciły barwami, wzorami i strukturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.09.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 To ja się chyba zamotałam Chodzi o heksagony w mozaice? To się nazywa beton architektoniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Beton – gres a'la beton miała kłaść u siebie na kominku Julianna16. Pytaj, by był bardzo ładny.Szocik z mężem kładli na ścianie tynk strukturalny a'la beton.W sklepie Decomania, mają shoroom w Warszawie na Ursynowie, oglądałam kilka różnych betonów. Są takie, które są gładkie, inne mają dziurki albo fakturki jak betony surowe. Podobał mi się wygląd i w dotyku Loft Design, ale one tylko imitują beton. To gips. Chociaż gips też można zabezpieczyć antywilgociowo.Artis Visio ma ładne betony. Mój faworyt to http://www.decomania.pl/pl/p/Dekoracje-scian_Plyty-i-dekory-betonowe_Plyty-i-plytki-betonowe-Artis-Visio_Plytka-ozdobna-3D-Artis-Visio-La-Rambla/33125 ale w przeciwieństwie do oryginału pomysłu Gaudiego, na którym jest wzorowany, ma malutkie dziureczki. Masz Linka, bo tu wyszukasz sobie co jest na rynku. Decomania ma niestety wyższe ceny niż gdzie indziej. http://www.decomania.pl/pl/c/Dekoracje-scian_Plyty-i-dekory-betonowe/1025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.09.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ha ha, no to przynajmniej pośmiałyśmy się przy piąteczku Heksagony bardzo ale to bardzo mi się podobają, mam nadzieję, że jak u mnie nastanie czas wykańczania wnętrz, to na rynku polskim będzie większa i cenowo przystępniejsza oferta takich płytek. Mozaiki arabeski też piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ja się prawie zdecydowałam na te hexagony z Arti Visio. Choruję na nie już pół roku. Tylko muszę jeszcze J przekonać do wymiany legarków pod podłogą salonu, bo mi się próg 1 cm zrobi. Te płytki mają 2 cm grubości. Te betony, które Ci się podobają Pusiu, macałam. Ładne i są miłe w dotyku. Podobno można też woskować, co w łazience byłoby dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Wróciliśmy z kotem Piratem od wetki. Prawdopodobnie kot ma FIP :bash::bash::bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Pusia, ja miałam problem z czarną argentą Problem był wyłącznie taki, że firma dostawcza potłukła całą dostawę. W tych potłuczonych dostrzegłam odłamki, ale one najpewniej powstały podczas transportu. To dlatego sama po nie jeździłam, żeby nie zniszczyli kolejnej przesyłki i żeby być pewną, że nie będzie żadnych braków. Inka zaś dostała felerną dostawę jasnej, tej, co Ty byś chciała. Z tego, co wiem, z wymianą nie będzie miała najmniejszego problemu. Nie wiem czemu twierdzisz, że ta płytka jest problematyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Aha, z tego, co pamiętam czarne miała też mieć w swojej łazience Casuall, z tego samego źródła, co ja. Nie wiem, czy już kupiła i czy już są położone. Płytki czarne i białe były kupowane w różnych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.09.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 I nieuleczalne Nie wiem . Liczę na cud. Jutro będą wyniki pozostałych badań. Potem przebadamy inne koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Pirat już po drugiej stronie tęczy wczoraj po zastrzykach i kroplówce poczuł się lepiej. Obżarł filetem z indyka, ale po raz pierwszy nasikał mi w domu. Miał trudności z chodzeniem. Rano kota w domu nie było. przeszukałam ogród i znalazłam go pod krzakiem krzewuszki cudownej. Gdyby nie niebieska opaska na łapce z wenflonem, to bym go przegapiła. Był tak słabiutki, że nie mógł łebka podnieść. Jak wzięłam na ręce, cichutko popmiałkiwał. Pojechaliśmy do wetki. Ma swoje miejsce w ogrodzie Od poniedziałku robimy badania Spinozie, Pasqalowi i kolejnej czarnej znajdzie - Gangsterowi. Oby były zdrowe. Zarażenie się koronawirusem, który powoduje FIP nie jest takie 100% pewne u dorosłych kotów. I tylko u nielicznych rozwija się forma wysiękowa lub bezwysiękowa FIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.09.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Pesteczko Oby pozostałe były zdrowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.09.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Masz widzę inspektora od wszytkiego w domu Jeśli chodzi o Pirata, oczywiście bardzo przykro, ale był nie do uratowania. Szkoda mi bardzo, że znalazłam, go dopiero w tak złym stanie, ale mam nadzieję, że czuł dotyk mojej ręki i nie czuł się opuszczony, samotny. Przeżył z nami 3 lata w spokoju, w ciepłym przyjaznym domu i to też pocieszające, bo prawdopodobnie, gdy się u nas pojawił był już chory. Ciekawa jestem Twojej kuchni ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts