PusiaKssawery 22.08.2016 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Właśnie Masz rację świnia do kwadratu. Czekałam aż ugotujesz na efekt, bo ja kupiłam na targu i chciałam niespodziankę gościom zrobić. Mało się nie rozpłakałam ze złości. Ciekawe czy fioletowy mamut Asi tez zielenieje w gotowaniu. Ta moja małpa wredna za to w smaku przepyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Masz rację, znacznie smaczniejsza ta fioletka od żółtej i zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.08.2016 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Masz rację, znacznie smaczniejsza ta fioletka od żółtej i zielonej. Żeby choć na opakowaniu z nasionami napisali - uwaga fioletowa tylko jak rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 a może jakoś utrwalić ten kolor, zakwasić wodę??? albo gotować w bardzo niskich temperaturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 A może nie gotować tradycyjnie, tylko w mikrofali.Nie lubię potraw z mikrofali, ale dla koloru można się poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 natychmiast po ugotowaniu wrzucam fasolke do miski z zimna woda i duza iloscia kostek lodu, tak na kilka sekund. kolorki wracaja ale na pewno czysto zielone czy fioletowe to nigdy nie bedzie. takie coś znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.08.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Malinki dla Ciebie wkleiłam Doceniam Przyjadę, wyzbieram i zrobię sok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 takie coś znalazłam Też to czytałam Co do fasolki. Mój mąż wczoraj tak lał ze śmiechu, ze nie mógł jeść tej fasoli, tak się nad nią trzęsłam, tak mu zapowiadałam co to na obiad dostanie ..... faceci .... cero zrozumienia Doceniam Przyjadę, wyzbieram i zrobię sok Przyjedź, wyzbieraj i zrób sok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.08.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Hehehe myślałam, że wiesz, że te fioletowe fasole zmieniają barwę podczas gotowania Woda robi się bura, a strąki zielenieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Hehehe myślałam, że wiesz, że te fioletowe fasole zmieniają barwę podczas gotowania Woda robi się bura, a strąki zielenieją Czyli wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.08.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pisałaś we wcześniejszych postach, że chcesz mieć fasolkę fioletową po ugotowaniu? Jeśli tak, to przepraszam, przeoczyłam Nie znam sposobu na zatrzymanie koloru, nie szukałam takowego, bo mi nie zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pisałaś we wcześniejszych postach, że chcesz mieć fasolkę fioletową po ugotowaniu? Jeśli tak, to przepraszam, przeoczyłam Nie znam sposobu na zatrzymanie koloru, nie szukałam takowego, bo mi nie zależało. Nie pisałam, bo nie wiedziałam że się odfioletowi do głowy mi nie przyszło, że się odfioletowi, żebyś wczoraj widziała moją minę nad garnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.08.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Wyobrażam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 23.08.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ale macie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ale macie problemy że fasola się odfioletowiła??????????? to mało????????? widać Tobie nigdy się nie odfioletowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.08.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam się w przelocie Kochana Zaniedbałam się okropnie z FM ! ! ! Wiksa ma niezłą sukienusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam się w przelocie Kochana Zaniedbałam się okropnie z FM ! ! ! Wiksa ma niezłą sukienusię No masz jak nie Melisa to Aniqa - jak diabeł z podełka Gdzie byłaś jak Cie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Puiu kup sobie koniecznie wkłady do gotowania na parze, zdrowiej będzie i smak lepszy będzie, nie wygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Szukam dobrego garnka indukcyjnego do gotowania na parze Emi TY zielskożerna jesteś masz jakiś sprawdzony przepis na jarmuż bo przytaszczyłam torbę tego specjału od wujka. Oczywiście zrobie zupe z mleczkiem kokosowym i groszkiem, ale co jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.08.2016 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pusiu ja mam te wkłady z Ikea co się je układa w wieże jedne na drugich, pasują na każdy garnek, od odpowiedniej średnicy. Garnek wykorzystasz już ten co masz w domu, u mnie najlepiej pasują do szybkowaru, mam taki niziutki a szeroki Nie wiem jaka może być różnica, między tymi wkładami a garnkiem do gotowania na parze, ważne żeby sie para robiła a robi się w garnku, a nie w wkładach mam w domu grymaszące niejadki, więc nie ma szans gotować różnych dziwnych warzyw, bo z zasady nie zjedzą, nie bo nie. ale zerknę do moich przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.