pestka56 05.09.2016 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Oby Ci się udało Mnie w wyglądzie współczesnych aut przeszkadza zbytnie podobieństwo. Trudno odróżnić często model od modelu, markę od marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 05.09.2016 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Sernik wygląda przepysznie! - pewnie powinnam napisać "wyglądał" aż bym coś upiekła, ale wszyscy na diecie.... a propos betonowania całego ogrodu, to ja akurat mam taką możliwość - wyjątek w planie, który pozwolił mi na stworzenie płaskiego dachu pozwalałby mi też na nietrzymanie się żadnych współczynników zieleni - może to niedopatrzenie urzędników? w każdym razie pamiętać należy, że jak ja piszę, że nie lubię przyrody (pod względem zajmowania się ogrodem czy robaków jak mam leżeć na kocyku - to nie tyczy się zwierząt ogólnie, bo je kocham wszystkie) to nie znaczy jeszcze, że dom buduję sama i sama będę w nim mieszkać. Na szczęście będzie tam trochę osób, które zajmowanie się ogrodem lubią, a ja będę mogła skupić się na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.09.2016 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Sernik wygląda przepysznie! - pewnie powinnam napisać "wyglądał" aż bym coś upiekła, ale wszyscy na diecie.... No tak, tylko wspomnienie zostało On na zimno był, bez pieczenia robaków jak mam leżeć na kocyku Dlatego dostałam od męża jebadełko w życiu nie położę się na kocyku na ziemi i numerek w krzaczkach to też nie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 A kto lubi robale ! Też za nic na kocyku nie zalegnę. Mam hamaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.09.2016 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 A kto lubi robale ! Asia lubi Nasza mother nature znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 To skaza zawodowa, jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.09.2016 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Teraz to u nas urwanie chmury - moje dynie się podlewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.09.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jestem! wróciłam i fotki dodałam :)Pozdrowionka zostawiam Pusiu U nas też ulewa od rana. :)Niech popada ,bo sucho na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.09.2016 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jestem! wróciłam i fotki dodałam :)Pozdrowionka zostawiam Pusiu U nas też ulewa od rana. :)Niech popada ,bo sucho na działce. Już byłam u Ciebie i widziałam. Tak myślałam, że jak wrócisz to będzie czym oko ucieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 05.09.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 hihi oj jest czym Mielismy jechać jeszcze do Białki Tatrzańskiejna termy ,ale ulewa była w poniedziałek i zalało coś , więc zrezygnowaliśmy. A w Szaflarach(też bralismy pod uwagę) znów, jakiś gość 2 dni wczesniej zaczepił 8letnią dziewczynkę(moja ma 9) przed zjeżdzalnią jak była sama i złapał ją za rękę , obnażył się i zaczął się masować :bash: Dziecko uciekło i powiadomiło rodziców, którzy na nią czekali na dole i złapali gnojka, facet 58 lat i powiedział, że "nie wie co mu strzeliło do głowy!" . Ludzie w głowie się nie mieści... Nawet dziecka na minutę nie zostawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.09.2016 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Pieprzony zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 05.09.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Cena jest zabójcza, ale tyle naszych marzeń się spełniło ....Gdybym miała na tyle kasy i wybór między porche, bentleyem, maserati, majbachem czy innymi mercedesami - wybrałabym Teslę Mi się podoba kształt tej furki, Tesli tu u nas (u nich) pod dostatkiem, wiekszość modele S. Jeździ tego cuda sporo, nawet taxi tym pomyka. Na elektryki jest spore wzięcie, ponieważ szczęśliwy jego posiadacz nie płaci podatku drogowego 3500NOK rocznie, nie płaci za przejazdy przez bramki, których tu sporo (buduje się drogę, most, tunel, stawia bramkę i kierowca płaci za korzystanie do momentu, aż inwestycja się nie spłaci), a to kolejne kilka-kilkanaście tysiaków rocznie, darmowe ładowanie przy marketach na przykład. W sumie rocznie można zaoszczedzić sporą sumkę, a i prąd jest tu tani. Ciekawe w jaki sposób nasz fiskus zacznie wspierać elektryki? Dopierdzieli opłatę recyclingową na akumulatory, podatek na prąd służący do ładowania auta, czyli prąd napędowy, podatek od nie smrodzenia itd. czyli... też warto pomysleć o zakupie elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 05.09.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Dziecko uciekło i powiadomiło rodziców, którzy na nią czekali na dole i złapali gnojka, facet 58 lat i powiedział, że "nie wie co mu strzeliło do głowy!" . Ludzie w głowie się nie mieści... Nawet dziecka na minutę nie zostawisz... Jako rodzic, po takim zdarzeniu, to coś na pewno wiedziałoby co mu strzeliło do głowy, a w zasadzie w głowę. Kut.s miałby migrenę przez następne kilka miesiecy. Gdzieś w okolicach Wawy szukają ostatnio wesołego rowerzysty, który pokazuje to i owo dzieciom. Są nawet zdjęcia z monitoringu. Oj jakby taki amant nawinął mi się przypadkowo pod rękę, to zaręczam, że wakacje na OIOMie miałby zapewione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.09.2016 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ciekawe w jaki sposób nasz fiskus zacznie wspierać elektryki? Pewnie tak jak się wspiera w naszym kochanym kraju OZE, ale mam ich w d.... To co kupuję to nie ze sknerusowego przeliczania co i kiedy mi się zwróci , tylko dla frajdy posiadania. Kut.s miałby migrenę przez następne kilka miesiecy. Migrenę powiadasz .... no cóż ... facet jesteś. Bo jakbym go walnęła z kopa z półobrotu to nie w głowę, tylko w nabiał, który miałby do końca życia w formie jajecznicy Jesień idzie nieubłaganie, kwitnie nawłoć i jest taka mgła, że świata nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.09.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Jesień idzie nieubłaganie, kwitnie nawłoć i jest taka mgła, że świata nie widać pierwszą myszkę wczoraj złapałam w spiżarce.... jesień może być, byle ciepła i słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.09.2016 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 jesień może być, byle ciepła i słoneczna No jasne, lepsza jesień niż zima. Weekend ma być cieplutki u nas, chwytając ostatnie podmuchy lata będę w ogrodzie wyrabiać nalewkę aroniowa a także suszyć warzywa do "wegety" i szykować warzywka do kostek "rosołowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Była taka kara w średniowieczu - przybijano gościowi fiuta gwoździem do desek na moście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.09.2016 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 :wiggle::wiggle::wiggle: Po niemal 2 latach od budowy, gdzie nadal ciągle jakieś wykopaliska i inne kurząco - brudzące rzeczy dzieją się dookoła, nasza bialutka elewacja znowu jest jak nowiusieńka, bialusieńka :wiggle::wiggle: a to za sprawą karchera ciśnieniowego, którego właśnie nabyliśmy i wypróbowaliśmy :wiggle::wiggle: A już mnie zaczynało serce boleć, bo wstrętne ślimaczyska tak uwaliły elewację, a teraz przy myciu dopiero zobaczyliśmy jaka była zakurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.09.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ekstra! Dużo pracy kosztowało Was mycie elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.09.2016 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ekstra! Dużo pracy kosztowało Was mycie elewacji? 15 minut wyrywania sobie lancy i wywrzaskiwania "teraz ja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts