pestka56 06.09.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Zawsze można zaprosić strażaków z pompą do mycia elewacji Raz widziałam jak myli 8 piętrowy budynek. Wtedy wszyscy będą mokrzy i nikt nie będzie się kłócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.09.2016 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Nie, no na poważnie. Te cholerne ślimaki próbowałam zmyć szczotką z płynami rozmaitego kalibru, naszorowałam się i nie schodziło Dzisiaj z pewną taką nieśmiałością podeszłam do mycia karcherem - a tu wszystko pięknie zeszło i domek jak świeżo pomalowany wygląda. Umyliśmy elewacje ogrodową 15- 20 minut to trwało i darmową wodą deszczówkową do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Zawsze można zaprosić strażaków z pompą do mycia elewacji Raz widziałam jak myli 8 piętrowy budynek. . Na tym polega urok parterówki, że bez straży sobie poradzimy. Omal nie spóźniłam się do pracy - na "naszej" stacji benzynowej maja małego kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.09.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 U nas żałoba "pokotowa" W nocy z piątku na sobotę ktoś potrącił kotełkę babci i nie żyje... Zginęła ta młodsza, bura, została 16 letnia czarna staruszka i teraz chodzi za nią i płacze Pusiu, Twój post o myciu elewacji wkleiłam mężowi, bo on się boi naszej białej elewacji i jak mu mówiłam, że karcherem myć będziemy to mi niedowierzał. Wg niego biały kolor brudzi się szybciej niż inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 U nas żałoba "pokotowa" W nocy z piątku na sobotę ktoś potrącił kotełkę babci i nie żyje... Zginęła ta młodsza, bura, została 16 letnia czarna staruszka i teraz chodzi za nią i płacze Straszne 2 x to przeżyłam dlatego moje koty są domowe Pusiu, Twój post o myciu elewacji wkleiłam mężowi, bo on się boi naszej białej elewacji i jak mu mówiłam, że karcherem myć będziemy to mi niedowierzał. Wg niego biały kolor brudzi się szybciej niż inne Asiu, ja tez nie wierzyłam, że karcher da radę. Generalnie po 2 latach takiego zwykłego brudu nie było widać. Tylko te cholerne ślimaki glutów obrzydliwych nazostawiały - to tylko od strony północnej. No i nie szło tego niczym usunąć. Ten karcher to w geście rozpaczy kupiliśmy. I wszystko zeszło.Sama wodą. Dodatkowo umyliśmy podbitkę, rynny. Domek całkiem jak nowy I to kupiliśmy te najmniejszą myjkę ciśnieniową K2, żaden wypas. Wcześniej mieliśmy myjkę firmy chuiwico i w zimie zamarzł nam pistolet. Nowy kosztuje 100 zł, a nowy karcherek 270 zł. Teraz wiem, że to był udany zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.09.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 O proszę i nawet dla portfela ten karcherek przyjemny Lanca była już w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 O proszę i nawet dla portfela ten karcherek przyjemny Lanca była już w zestawie? Asieńko to dokładnie ten zestaw tylko kupiony w castoramie za mniejszą cene: https://www.kaercher.com/pl/home-garden/urzadzenia-wysokocisnieniowe/k-2-compact-16731210.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.09.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dziękuję Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.09.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Karcher super sprawa ale trzeba używać ostrożnie. Ja do dziś mam odbarwione podbicie stopy i wypukłosc oraz wklęslosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Bardzo lubię sprzęt karchera. Mam już do kolekcji myjkę do okien, odkurzacz, teraz tę myjkę ciśnieniową a chcę jeszcze parową do domu, głownie do mycia fug na podłogach. I też cena spoko https://www.kaercher.com/pl/home-garden/parownice/sc-2-15120000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Karcher super sprawa ale trzeba używać ostrożnie. Ja do dziś mam odbarwione podbicie stopy i wypukłosc oraz wklęslosc. Jesooo podbicie czego?? Gdzieś była w ogóle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.09.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Pusiu, postanowiliśmy umyć basen. Tez było teraz ja, oddawaj Strzelam sobie z floty w murek, pięknie wszystko schodzi aż tu patrze a stopki mi się zabrudzili. No to odruch zakodowany z węża ogrodowego i strzeliłem sobie ciśnieniem w stopę. Z bólu prawie zemdlalam. Stałam na krawędzi basenu, mąż i ojciec podlecieli żeby mnie złapać bo juz się obsuwalam. W nodze dziura i brak czucia. Tu sine a tam białe jak śnieg Taka mądrala jestem Do dziś mam ślad po myciu nóg pod ciśnieniem. My mamy tego job twaju mać z ciśnieniem również job. Jak to gdzie byłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 No to odruch zakodowany z węża ogrodowego i strzeliłem sobie ciśnieniem w stopę. Boszzzzzzzzzzzz Czyli Tobie nie wolno karabinu dać do ręki. Się tam u siebie na wsi pod żadnym pozorem do koła łowieckiego nie zapisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.09.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Źe niby w łeb bym sobie strzeliła? A z jakiego zakodowania miałabym to sobie zrobić??? Wężem po mordzie sobie nie pizgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.09.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Patrz Pusia a tu tez sa Karchery ale ludzie nie chca ich kupowac, zostaly w tyle za innymi firmami. Jak robilam taras z tylu meczylam sie sasiada Karcherem, szlo jak krew z nosa, oddalam mu i kupilam swoja cisnieniowke zupelnie innej firmy - opitolilam taras w mig. Mowie o sciaganiu farby. Moja tez wiecej koncowek ma niz jego Karcher.Tez sobie przejechalam po stopie, ale niechcacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 No patrz Maniu a ja tak lubię karchera Poza tym karcher karcherowi nierówny, jest mnóstwo modeli do wyboru do koloru. Inna sprawa, że zwykle mam gdzieś co ludzie chcą albo nie chcą kupować, mam swoje kryteria wyboru, mnie się ma podobać a nie ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.09.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 zgadza sie, model modelowi nierowny, nie mowiac o tym ze na ta polkule inne modele, na EU inne - jak wszystko. A jednak Karcher w niczym nie jest uwazany za zadne halo - tutaj przynajmniej, nawet te sciagawki do wody z szyb okazalo sie ze sa inne firmy ktore wyprzedzily Karchera w jakosci i obsludze itp...temu sie wstrzymalam i nie kupilam zadnej jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 .A jednak Karcher w niczym nie jest uwazany za zadne halo -. Nie mam pojęcia czy w Polsce jest uważany za "halo" czy nie. Ja go lubię i tyle. Nie potrzebuje profesjonalnego sprzętu, a jako amatorski wystarcza mi w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.09.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Moj tez nie jest profesjonalny, zadnego za krocie nie kupowalam bo zadko uzywam , chodzilo mi tylko o to ze tutaj nie jest tak popularny jak u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 To firma niemiecka, a ja mieszkam przy samej granicy z Niemcami, może dlatego popularna u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts