mania1220 12.09.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 troche orzeszkow, 99% to nasiona czegos tam, wymieszane rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 12.09.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Pusiu przypominam się z receptą na sadzenie borówek :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Czyli co?? Mam wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Mania zapytuję po raz drugi...Jak do ciebie trafić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Pusiu przypominam się z receptą na sadzenie borówek :) Pozdrawiam Pamiętam Kochanie W październiku będziemy sadzić Teraz czasowo się nie wyrabiamy. Dziewczyny, każda z wymienionych - mięsna czy bezmięsna to są diety. Każda dieta ma swoje plusy i minusy. I tak samo żyją po 100 lat jedzący mięso jak i wegetarianie. Mari no tak, napisz co jesz tak przykładowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Mania zapytuję po raz drugi... Jak do ciebie trafić? Pozwolę sobie (Mania wpada i wypada) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181294-Domek-z-dziecinstwa&p=7264189#post7264189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.09.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Mari - przeciez Pusia wkleila zaraz jak pytalas pierwszy raz Pusia mnie uprzedzila znow , no latam tu i tam a dokladnie tu i na ogrodek za Edkiem i Ryskiem, to jest jak narkotyk wraz z koliberkami. Pusia masz racje ze na kazdej diecie mozna zyc 100 lat, mi tylko chodzilo ze niektorzy mysla ze nie jedzac miesa beda zawsze zdrowi i dlugo zyli bo mieso fe i be a tak nie jest. Edek i Rychu wyszli dobrze, wkeleje potem. Ostatnie podskoki? Musze sprawdzic kiedy sie zwijaja na zime do norek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Nie zauważyłam wcześniej Sorki i dzięki. Musze zobaczyć tego Ryśka Jezu ale obciach będzie... Na śniadanie gdy jestem głodna tak ok 13 lub 14 jem kanapki z wedliną plus warzywo jak brzuch nie boli. Od wielkiego dzwonu pierdykne żółtego sera a od jeszcze większego dżem czy coś w tym typie. Obiadu juz nie jem bo nie jestem głodna. Czasem gdy robie kolacje dzieciom złapie kanapkę i koniec jedzenia. To moje jedzenie gdy mam schemat jedzeniowy A. Schemat jedzeniowy B wygląda tak : Nie jem nic na śniadanie i wtedy dopiero jem obiad ok 17.00 Dwóch dań nie dam rady wiec jem zupę ALBO drugie danie ale najczęściej drugie. I koniec jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Na śniadanie gdy jestem głodna tak ok 13 lub 14 jem kanapki z wedliną plus warzywo jak brzuch nie boli. Od wielkiego dzwonu pierdykne żółtego sera a od jeszcze większego dżem czy coś w tym typie. Obiadu juz nie jem bo nie jestem głodna. Czasem gdy robie kolacje dzieciom złapie kanapkę i koniec jedzenia. To moje jedzenie gdy mam schemat jedzeniowy A. Schemat jedzeniowy B wygląda tak : Nie jem nic na śniadanie i wtedy dopiero jem obiad ok 17.00 Dwóch dań nie dam rady wiec jem zupę ALBO drugie danie ale najczęściej drugie. I koniec jedzenia. Rozumiem, że już więcej nie będziesz mi próbowała wmówić, że jesteś normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Pusia masz racje ze na kazdej diecie mozna zyc 100 lat, mi tylko chodzilo ze niektorzy mysla ze nie jedzac miesa beda zawsze zdrowi i dlugo zyli bo mieso fe i be a tak nie jest. Mniej więcej to samo miałam na myśli Rób te zdjęcia rób, gdy przyjdzie wstrętna zima będziemy oglądać i lato wspominać. U Dany roślinki a u Ciebie wiewióry i koliberki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Że niby ja mam zajoba czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 czy cóś? Nie będę skromna, ale lepiej bym tego nie ujęła Durne dziecko można wziąć przez kolano i dupę nastrzelać, a co zrobić z durnym starym babsztylem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 12.09.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Przepis na sernik przepisałam do mojego kajeciku, ale jeszcze nie robiłam :( . W przepisie nie ma nic o biszkoptach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Przepis na sernik przepisałam do mojego kajeciku, ale jeszcze nie robiłam :( . W przepisie nie ma nic o biszkoptach. Pozdrawiam Biszkopty to moja fantazja, a na spód biszkopty nadziewane czekolada tym razem dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Stary? Babsztyl? To do mnie? Ale co ci nie leży w mojej diecie? Sternika nie brałam bo to dla gości. Trzeba mieć kulturę nie? Poza tym, sernika nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.09.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 O mammmuniu!!! Aroniowka tez sie poczestuje baardzo lubie po ciezkim dniu nalezy sie, a co (dopiero wrocilam ).... jutro bede sie zataczac miedzy pokojami, chociaz jesli to dla wszystkich, to pewnie nie bedzie po czym biere jedna butle poki chetnych nie ma edit...nie bede taka pazerna...biore wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Ale co ci nie leży w mojej diecie? A co mnie ma leżeć lub nie, duża dziewczynka jesteś, masz swój rozum wiec wiesz co robisz sernika nie lubię edit...nie bede taka pazerna...biore wieksza Chyba nie myślisz, że mam tylko te dwie flaszki Meliska, Tyś tam wcześniej pisała, że tak Cię w pracy jak cytrynę wyciskają ... trochę się nie dawaj, wyciśniętą cytrynę się wyrzuca, jest nieprzydatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 (edytowane) No, dobra, to jedna flaszeczka dla mnie Serniczek to ja niekoniecznie. Mało ciastowa jestem generalnie. Za to pochłonę każdą ilość lodów:wiggle: Dziś zebrliśmy 3,5 kg tarniny. Jeszcze co najmniej drugie tyle na kilku krzakach zostało, więc jutro dokończymy MARI, na miejscu twojego brzucha bolałabym Cię co najmniej 2 razy mocniej i nieustająco. Ty się odżywiasz tak jakbyś chciała popełnić samobójstwo. Jeśli Pusia zdecyduje się Ci wlać, to ja z chęcią przytrzymam na własnym kolanie Edytowane 12 Września 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.09.2016 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Tarninówka będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Oj, będzie. Tarki z dzisiejszego zbioru już wylądowały w zamrażarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts