marimag 13.09.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Nieśmiało chciałam Was zaprosić do siebie Będą suchary, woda i wóda. Pisze się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Jak obiecasz, że nie będzie shotów, to na suchary mogę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 .. ostatnio rozważam próbę konsumpcji koszmaru z mojego i małżonka dzieciństwa a mianowicie brukselki... Borciu, niech no się tylko ogarnę, podam Ci mój ukochany przepis na brukselkę, pokochasz ją w tej wersji Mania Ty taki światowiec i goi nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Spoty to ja znam... Oj znam Po 3 w Turcji robiłam taniec brzucha i nic więcej nie pamiętam. Tam się pije je na ciepło co przy temp. 50 stopni trzecie niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.09.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Pusia czytalas? ja zacofana znam tylko Demony wojny wg Goi i malarza Fransico Goya z jego strasznymi obrazami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Pusia czytalas? ja zacofana znam tylko Demony wojny wg Goi i malarza Fransico Goya z jego strasznymi obrazami Normalnie wierzyć się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.09.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 (edytowane) Arturze :rolleyes: Śmiem przypuszczać, że wogólealetowcaleaninic nie znasz się na kobietach W innym przypadku az tak byś nie ryzykował, chyba że instynkt samozachowawczy opuścił Cie na amen Sabat czarownic???????????????? Ty tak do nas?????????????? O nas???????????????Bez ochrony?????????????????? Po pierwsze primo jeśli kiedykolwiek odbędzie sie zlot UŻYTKOWNIKÓW (a nie użytkowniczek - sam tak napisałeś) tego wątku to na 100000% będziesz na nim obecny i Ty i boski Artrix Po drugie primo gdzie Ty tu kłótnie widzisz?? My sie tylko wymieniamy poglądami i spojrzeniem na życie Z pozostałą częścią wypowiedzi mogę się zgodzić no wymieniacie.. czasem dosyć, ze tak powiem, wyraziście.. czy macie dosyć asertywnie podejście, tfu, nie lubię tego słowa.. to o sabacie było całkiem celowe i wymierzone na zimno.. bo tematy wiodące to zioła, koty, alkohole.. o miotłach nie było (ale było o parownicach - nowoczesność ) - a że ja prawie spod Łysicy, to wiesz.. samo się nasuwa Jak obiecasz, że nie będzie shotów, to na suchary mogę przyjechać ee.. u nas na to mówi się wściekły pies.. kropla tabasco na maliny robi robotę.. doskonała rzecz.. raz w roku takimreset doskonale robi na mózg - na moją żonę identycznie działa jak opisujesz ostatnio rozważam próbę konsumpcji koszmaru z mojego i małżonka dzieciństwa a mianowicie brukselki... ohyda.. nie rozważaj.. z tej irgi coś jadalnego czy tylko ptaki korzystają? Edytowane 13 Września 2016 przez _artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ale nie zaprzeczyłeś udziału swego w takim sabaciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.09.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ale nie zaprzeczyłeś udziału swego w takim sabaciku no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 13.09.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 artur, mówisz brukselka nadal ohyda przekonaliśmy się z małżonkiem do szpinaku, przekonaliśmy się do cebuli, to może i brukselkę polubimy? jeśli się ją dobrze przyrządzi i poda... w brukselce odrzucał mnie już jej zapach... Puśka, na to też masz sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Brukselka jest pycha pod warunkiem że umie się ją zrobić. Zgodzę się ze gotowana to syf nad syfami ale ja smaże surową na maśle klarowanym z dodatkiem czosnku.Coś niesamowitego jak inna obróbka powoduje że coś niejadalnego staje się poezją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.09.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 ee.. u nas na to mówi się wściekły pies.. kropla tabasco na maliny robi robotę.. Z tabasco to faktycznie wściekłe psy, ale bez tabasco to zwykłe patriotyczne Pusia, masz historie xD Ja tych shotów wlewałam w siebie jeden za drugim i nic xD Ale to było na studiach, wątrobę i głowę zostawiało się w bezpiecznym miejscu przed imprezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Iskro, jak nadzienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.09.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Nieśmiało chciałam Was zaprosić do siebie Będą suchary, woda i wóda. Pisze się ktoś? W 7 miesiącu to mogę jedynie się doturlać... xD Ostatnio mąż mi powiedział, że z każdym dniem jestem doskonalsza. (Przypominam, że kształt KULI uważany jest za kształt doskonały... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ja bym chyba dała w ryja ale zostawiam ci swobodę w podejmowaniu decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.09.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Nie było jak, bo widzisz... to o kuli to fakt, że znam już drania I wiem co miał na myśli Ale na pierwszy rzut ucha komplement całkiem niewinny: jestem coraz doskonalsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ponieważ jesteś taka ten to mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 13.09.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ponieważ jesteś taka ten to mi się skojarzyło [ATTACH=CONFIG]367325[/ATTACH] Wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.09.2016 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 no nie AAAAAAAAAAAa mamy Cię przekonaliśmy się z małżonkiem do szpinaku, przekonaliśmy się do cebuli, to może i brukselkę polubimy? Borciu - tak jak napisała Mari - każdy produkt można przygotować tak, że będzie pyszny albo tak że będzie niezjadliwy. Choćby szpinak - przekleństwo naszego dzieciństwa - fatalnie podawana bezsmakowa mamałyga, a teraz to jedno z podstawowych zielsk w mojej kuchni, świeżutki oczywiście, leciutko zeszmacony... pycha. W ogóle uwielbiam wszelkiego rodzaju tarty, zapiekanki Poszukam ten przepis z brukselką, zobaczysz czy Ci podejdzie. Ostatnio mąż mi powiedział, że z każdym dniem jestem doskonalsza. Masz genialnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.09.2016 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Ech te chłopy... A jeszcze wracając do drinków z dopalaczem, to mają tą specyfikę, że wydaje Ci się, że jest ok, wszystko kontrolujesz i nagle budzisz się w łóżku z amnezją dnia wczorajszego Na studiach to ja się w drinki nie bawiłam, czasem i z gwinta się waliło w parku - inne czasy, inna wątroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts