PusiaKssawery 14.09.2016 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 A jeszcze wracając do drinków z dopalaczem, to mają tą specyfikę, że wydaje Ci się, że jest ok, wszystko kontrolujesz i nagle budzisz się w łóżku z amnezją dnia wczorajszego To nawet nie o wątrobę chodzi, tylko nie lubię tak tracić nad sobą kontroli, to jest przerażające. Lekki rauszyk to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.09.2016 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Też nie lubię, samo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Kiedyś na nielekkim rauszyku wylądowałam na brzegu pokaźnego ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 14.09.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Masz genialnego męża No xD Lubię go Na studiach to ja się w drinki nie bawiłam, czasem i z gwinta się waliło w parku - inne czasy, inna wątroba Ech, studia... Jeszcze biały Komandos był w sprzedaży... Genialna waluta za pomoc do egzaminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.09.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 O kurcze, no jasne że był Komandos! (mój mąż do dziś ma taką ksywę, ale nie od winiacza ) I jeszcze Leśny Dzban w Żabce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.09.2016 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 no ładne rzeczy panie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2016 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Bańki jako kulawki zamiast „kieliszeczków” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.09.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Nie no, wymiękłam :jawdrop: Ja tych shotów wlewałam w siebie jeden za drugim i nic xD Ale to było na studiach, wątrobę i głowę zostawiało się w bezpiecznym miejscu przed imprezą A jeszcze wracając do drinków z dopalaczem, to mają tą specyfikę, że wydaje Ci się, że jest ok, wszystko kontrolujesz i nagle budzisz się w łóżku z amnezją dnia wczorajszego Na studiach to ja się w drinki nie bawiłam, czasem i z gwinta się waliło w parku - inne czasy, inna wątroba Kiedyś na nielekkim rauszyku wylądowałam na brzegu pokaźnego ogniska Ech, studia... Jeszcze biały Komandos był w sprzedaży... Genialna waluta za pomoc do egzaminów O kurcze, no jasne że był Komandos! (mój mąż do dziś ma taką ksywę, ale nie od winiacza ) I jeszcze Leśny Dzban w Żabce Bańki jako kulawki zamiast „kieliszeczków” Ale to Pusia jest niegrzeczna, Pusia robi nalewki u Pusi jest alkoholowo :rotfl: Nie piję z Wami, never!!! NIE MA MOWY Artur dalej masz chęć na wspólny sabacik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.09.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 No, co Ty, Pusieczko A u mnie to niby nalewek się nie robi? 6 kg tarek nazbieraliśmy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 14.09.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Po pierwsze primo jeśli kiedykolwiek odbędzie sie zlot UŻYTKOWNIKÓW (a nie użytkowniczek - sam tak napisałeś) tego wątku to na 100000% będziesz na nim obecny i Ty i boski Artrix Kilka dni przerwy od lektury DB Pusi i człowiek ma takie dziwne uczucie, jakby się obudził po kilkumiesięcznej śpiączce. Za obszerny materiał do ogarnięcia . Ja jestem ZA w razie jakiegoś sabatu, mało piję ale za to dużo jem, także tych sucharów musiałoby być spore wiaderko . Żeby nie było, boskość moja cały czas się rozwija, ewuluuje rzekłbym. Już czuje się prawie gotowy do prezentacji moich osiągnięć. Co by nie mówić, ćwiczenie czyni mistrza. Hula Hop to jest jednak to http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=367465&d=1473887344 Odnośnie procentów, to nie mam jakiś szczególnych osiagnięć, bo już po jednym piwku mam lekką śrubkę, następne tylko pogłębia radosny stan . Najlepszym wysokoprocentowym paliwkiem, które spożywałem była nalewka, wódka czy jakiś likier w autokarze, którym jechaliśmy na firmowy weekend do hotelu w Oppdal. Jako że największymi pijakami na świecie są oczywiście Polacy i Rosjanie, to moi Norwescy koledzy (abstynenci z dziada pradziada)wykorzystując fundusze firmowe, przygotowali skromny poczęstunek podczas podróży. Dowiem się co to było, bo było jak boska ambrozja, słodkawe cóś przepływające przez przełyk bez najmniejszych problemów, do kupienia w Norge. Kurka, dobre było i rozgrzewało jak pieron:p. Po przyjeździe na miejsce, największym naszym problemem było uruchomienie podwozia i załączenie napędu, pojawiły się jakieś problemy techniczne, żyroskopy też zwariowały. Oj lubię takie egzotyczne wynalazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.09.2016 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=367465&d=1473887344 Co się zobaczyło, to się nie odzobaczy... Jak tu teraz żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 No, co Ty, Pusieczko : Teraz to Pusieczko, a takich rzeczy się o Was dowiaduję Kilka dni przerwy od lektury DB Pusi Kilka dni??? Miesiąc chyba nie dawałeś znaku życia Widzę jednak, że upływ czasu działa na Twoja korzyść - emanujesz boskością coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2016 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Zlot się jeszcze nie odbył a Pusia się już nafoszyła o to kto z kim i co pije. Żeby nie było... Każdego menela przyjmę z otwartymi ramionami nie ważne co w czym i ile pije. Piliscie żmijówkę? Mam surowce mogę machnąć Będzie egzotyka Artixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Się nie nafuszyła - Pusia jest strasznie tolerancyjna - tylko jest w szoku!! W ciągłym zdziwieniu I żadnych gadów proszę ja Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.09.2016 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Każdy ma na szczęście jakieś tajemnice z przeszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Każdy ma na szczęście jakieś tajemnice z przeszłości No!! A najfajniejsze tajemnice mają ci co wcale na takie nie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.09.2016 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Każdy ma na szczęście jakieś tajemnice z przeszłości Chyba że się na forum wygada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.09.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Inteligencja zmieszana z odwagą i chęcią poznania daje ciekawe mieszanki Nie ma to jak dobrze się wyszumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Chyba że się na forum wygada Taaaaaaaaaaaaaaa ale to zwierzenia w ścisłym gronie. Przecież nikt nie wygada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.09.2016 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Przecież nikt nie wygada Jasne, ani słówka, mur-beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts