amalfi 15.09.2016 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Mnie też to forum nieustannie zaskakuje Całe życie człowiek się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 O kregoslupie w penisie to Pusia pisala Ja tylko zagroziłam amputacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 15.09.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Wyłupiłabym po ubiciu po to żeby na Artixa trunek się nie GAPIŁ Żmijówki nie piłam ale stała przede mną na stole.Ta namoczona żmija wygląda jak cienki, smętny penis.PENIS ARTURZE! PENISSSSSSSSSSS!!! Dobre i to wyłupienie patrzałek, zamiast gapiącej się na mnie zabalsamowanej kluchy, będzie egipska mumia. Muszę się przespać z tematem (nie dosłownie kurka pieczona), czasu potrzebuje na decyzję . Już mi się powoli odechciewa alkoholizmu po tej egzotyce, jak nie glizda ze ślipiami, to smętna fujarka w butelce. Jakoś mnie to wszystko chyba nie kręci, staroświecki jestem. Gdyby natomiast gdzieś kiedyś mniamuśna Żubróweczka trawką w środku, to ja chętnie . Zabutelkowanym robalom mówimy stanowcze NIE, trawkom, słomkom, patyczkom, kwiatkom itd. mówimy zdecydowane Taaaak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.09.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 A trawka obowiązkowo przez żubra obsikana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.09.2016 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 robalom mówimy stanowcze NIE, Nareszcie ktoś z mojej opcji politycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2016 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Artix jesteś wege? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.09.2016 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 No i se znalazłam garnek parowy taki jak chciałam : https://www.kulina.pl/ecompact-system-do-gotowania-na-parze-pieczenia-i-wedzenia-z-dwoma-wkladkami-czarny-silit/d-84727/ przy okazji świetne rzeczy tam mają Duuuuuuuuuuuuuużo czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.09.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Porządna firma, ale cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.09.2016 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Porządna firma, ale cena.... Asiu - jest czarny - a to już podnosi cenę, jest na indukcje i do piekarnika. Na jeden mogę się szarpnąć, ale tam jest więcej cudów, oczy można zgubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.09.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 To na razie nie oglądam, bo jeszcze mi się zachce tak jak Roomby i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.09.2016 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 To na razie nie oglądam, bo jeszcze mi się zachce tak jak Roomby i co wtedy? A ja właśnie siedzę i oglądam, boziu moja jakie tam cudeńka, do ciast teraz oglądam Asiu to już moment jak będziesz się wykańczać, fajnie mieć upatrzone pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Ileeeeeeeeeee???????? Czytam i coś mi z oczami nie teges. Nie, no faktycznie, 161 złoty można przeboleć ale czytam jeszcze raz i jeszcze a tu 1661 coś tam...Posrało kogoś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 16.09.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Kto bogatemu zabroni. Jak sprzedają po tyle i żyją tzn. że mają klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.09.2016 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Jesoo a ile durny Zeppter kosztuje?? Jakbyście nie z tego świata były, takie są ceny Z taniochy nie znalazłam nic co mi się podoba. Poza tym niedługo rocznicę ślubu mamy, dziadki się dorzuca i cena zmaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.09.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 No i se znalazłam garnek parowy taki jak chciałam : https://www.kulina.pl/ecompact-system-do-gotowania-na-parze-pieczenia-i-wedzenia-z-dwoma-wkladkami-czarny-silit/d-84727/ przy okazji świetne rzeczy tam mają Duuuuuuuuuuuuuużo czarnego silit... odkladam na ich garnki uuuwielbiam...szczegolnie za mozliwosc wyboru koloru... Pusia zaraz skrobne privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 16.09.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 A trawka obowiązkowo przez żubra obsikana Natura to natura, sikającego żubra nie będę oglądał w akcji, nie będę miał tego świadomości, a gapiącego się zaskrońca już tak . Właśnie Pusia, robalom mówimy stanowcze nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 16.09.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Artix jesteś wege? W życiu, jeszcze mi nie padło na czuprynę. Ani wegetarianin, ani weganin, czystej rasy (chyba) Słowianin. Żre miąsko aż mi się uszy trzęsą. Zupy traktuję jako smarowanie przełyku i płukanie nerek przed właściwym posiłkiem ps. Przy okazji... Fajna stronka z tymi luksusowymi produktami. Miska dla kota kosztuje ponad 5 stów, szufelka ze zmiotką do kominka 1500 papierów . Dziekuję, już tam nie będę zągladał, idę teraz spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.09.2016 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 silit... odkladam na ich garnki uuuwielbiam...szczegolnie za mozliwosc wyboru koloru... Pusia zaraz skrobne privka Mąż zaakceptował garnek Meliska na te czarne kwadratowe też będę ciułać. Dzięki za privka - kofam Ciće Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.09.2016 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 W życiu, jeszcze mi nie padło na czuprynę. Ani wegetarianin, ani weganin, czystej rasy (chyba) Słowianin. Żre miąsko aż mi się uszy trzęsą. Zupy traktuję jako smarowanie przełyku i płukanie nerek przed właściwym posiłkiem Tak myślałam ps. Przy okazji... Fajna stronka z tymi luksusowymi produktami. Miska dla kota kosztuje ponad 5 stów, szufelka ze zmiotką do kominka 1500 papierów . Dziekuję, już tam nie będę zągladał, idę teraz spać Na stronie Tchibo, która wcale nie ma luksusowych produktów, swojego czasu były kocie miski po 3 stówki i inne akcesoria w podobnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Takie ratatuj widzę. A kurczak nie jest suchy od tej wysokiej temperatury? Oprócz groszku i warunkowo brokułów to bym zjadła Fryty- raczej pieczone ziemniaki. Robie podobnie tylko podlewam jeszcze winem. Dzięki za pamięć i fotorelacje Ale się musieli rodzice zdziwić ze zamiast im to nałożyć robiłaś zdjęcia. Niech zgadne - kuchnia beeeeee, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts