Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz DOMUŚ czyli prawie stówka z M3System

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyłupiłabym po ubiciu po to żeby na Artixa trunek się nie GAPIŁ :)Żmijówki nie piłam ale stała przede mną na stole.Ta namoczona żmija wygląda jak cienki, smętny penis.PENIS ARTURZE! PENISSSSSSSSSSS!!!
Dobre i to wyłupienie patrzałek, zamiast gapiącej się na mnie zabalsamowanej kluchy, będzie egipska mumia. Muszę się przespać z tematem (nie dosłownie kurka pieczona), czasu potrzebuje na decyzję :D. Już mi się powoli odechciewa alkoholizmu po tej egzotyce, jak nie glizda ze ślipiami, to smętna fujarka w butelce. Jakoś mnie to wszystko chyba nie kręci, staroświecki jestem. Gdyby natomiast gdzieś kiedyś mniamuśna Żubróweczka trawką w środku, to ja chętnie :p. Zabutelkowanym robalom mówimy stanowcze NIE, trawkom, słomkom, patyczkom, kwiatkom itd. mówimy zdecydowane Taaaak! :D

No i se znalazłam garnek parowy taki jak chciałam :

https://www.kulina.pl/ecompact-system-do-gotowania-na-parze-pieczenia-i-wedzenia-z-dwoma-wkladkami-czarny-silit/d-84727/

przy okazji świetne rzeczy tam mają :)

Duuuuuuuuuuuuuużo czarnego :)

silit... odkladam na ich garnki :D

uuuwielbiam...szczegolnie za mozliwosc wyboru koloru...:yes:

Pusia zaraz skrobne privka ;)

Artix jesteś wege? ;)
W życiu, jeszcze mi nie padło na czuprynę. Ani wegetarianin, ani weganin, czystej rasy (chyba) Słowianin. Żre miąsko aż mi się uszy trzęsą. Zupy traktuję jako smarowanie przełyku i płukanie nerek przed właściwym posiłkiem :D

ps. Przy okazji... Fajna stronka z tymi luksusowymi produktami. Miska dla kota kosztuje ponad 5 stów, szufelka ze zmiotką do kominka 1500 papierów :D. Dziekuję, już tam nie będę zągladał, idę teraz spać :p

W życiu, jeszcze mi nie padło na czuprynę. Ani wegetarianin, ani weganin, czystej rasy (chyba) Słowianin. Żre miąsko aż mi się uszy trzęsą. Zupy traktuję jako smarowanie przełyku i płukanie nerek przed właściwym posiłkiem :D

Tak myślałam :D

ps. Przy okazji... Fajna stronka z tymi luksusowymi produktami. Miska dla kota kosztuje ponad 5 stów, szufelka ze zmiotką do kominka 1500 papierów :D. Dziekuję, już tam nie będę zągladał, idę teraz spać :p

Na stronie Tchibo, która wcale nie ma luksusowych produktów, swojego czasu były kocie miski po 3 stówki i inne akcesoria w podobnych cenach.

Takie ratatuj widzę.

A kurczak nie jest suchy od tej wysokiej temperatury?

Oprócz groszku i warunkowo brokułów to bym zjadła :)

Fryty- raczej pieczone ziemniaki.

Robie podobnie tylko podlewam jeszcze winem.

Dzięki za pamięć i fotorelacje :)

Ale się musieli rodzice zdziwić ze zamiast im to nałożyć robiłaś zdjęcia.

Niech zgadne - kuchnia beeeeee, co?