Doriko 22.09.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Maniu my płacimy troche ponad 400 zł rocznie niby nie dużo.Najniższa krajowa to 1355zł a średnia coś koło 3tyś Zarabiając średnią kredyt ciężko dostać i warunki gorsze są czym mniej zarabiasz. A teraz jeszcze trzeba mieć spory wkład własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.09.2016 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 trawa zawsze jest zielensza po drugiej stronie Dokładnie tak Po drugiej stronie granicy (Niemcy) Polacy w moim zawodzie zarabiają tyle co ja .... tylko w euro np. ja 3 tys. zł ona 3 tys. euro - w żyjemy i wydajemy tu - jest różnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.09.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Zarobki i nas polskie aceny europejskie szczególnie jeśli chodzi o samochody, sprzęty, elektronika. Jedzenie puki co tańsze ale biorąc pod uwagę zarobki to już tak dobrze nie wypadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2016 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Pusia spokojnie, nie ten jeden bank ma burdel w papierach Wiesz Iwonko, to nie chodzi czy ten bank czy inny, czy to Ttauron czy enea.. chodzi o całokształt. Gdybym ja w pracy miała taki chaos ... to jest nie do wyobrażenia, czy oczekiwanie żeby instytucja była profesjonalna jest z kosmosu??? Zarobki i nas polskie aceny europejskie szczególnie jeśli chodzi o samochody, sprzęty, elektronika. Jedzenie puki co tańsze ale biorąc pod uwagę zarobki to już tak dobrze nie wypadamy. Racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Dorciu te 400 zł to podatek od gruntu? Jeśli tak to rzeczywiście mało... bardzo mało. U mnie wójt zarządził zwolnienie z podatku od nieruchomości w domach do 300 metrów powierzchni użytkowej.Ponieważ przekraczamy te liczbę o kilka metrów ( chyba 6) to płacimy za te nadprogramowe 6 metrów.Są to grosze ale resztę dobija podatek od ziemi i w rezultacie musimy płacić 1200 rocznie. Chyba sporo jak patrze ile u was się buli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.09.2016 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Ech, mój mąż ma rację twierdząc, że od kredytów trzeba się trzymać jak najdalej... Współczuję Pusiu nerwów. Mari 1200 zł rocznie?? Heloł!?! Masakrycznie drogo! Nie wiem ile za dom płacić będę, ale sama działka 8 ar mnie kosztuje niecałe 100 zł rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2016 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Chyba sporo jak patrze ile u was się buli. Sporo, ale to cena bliskości "stolycy" . Mari 1200 zł rocznie?? Heloł!?! Masakrycznie drogo! Nie wiem ile za dom płacić będę, ale sama działka 8 ar mnie kosztuje niecałe 100 zł rocznie. Za nasze 47 arów plus dom oczywiście płacimy ok. 700 zł rocznie, ale to wieś na końcu świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 No właśnie. Heloł... Ziemia rolna na takich stawkach? To ile płacą rolnicy za te swoje hektary??? U mnie jest 2800 metrów ale mam w planach powiększenie areału Zaraz za płotem jest sobie taka smutna działaczka i ONA MÓWI DO MNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2016 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Rolnicy pewnie inne stawki mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Za nasze 2000 m2 + dom płacimy 380 zl rocznie. Nadmieniam, że mieszkam 32 km od Pałacu Kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Cholery zdecydowanie za mało Tak się wyciąga jak Gangster, gdy uważa, że za wolno szykuję mu jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2016 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Za nasze 2000 m2 + dom płacimy 380 zl rocznie. To by się mniej więcej zgadzało - ja mam ponad 2 razy tyle i płace ok. 2 razy więcej. Nie wiem skąd u Mari taka kwota, tym bardziej, że u nas za tę odrolnioną więcej płacimy niż za rolną. Cholery mało bo na nic nie mam czasu. Cała robota w ogrodzie stoi, tyle nasadzeń miałam zaplanowanych na jesień, a tu dupa, czasu może tyle będzie żeby róże przenieść i inne rośliny poprzesadzać. Odwołałam już 3 zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Ja mam też odrolnione tylko to co pod domem i dojazdem do garażu. Z czasem u mnie to samo. Zaraza jakaś, a ogród woła A Cholerę podrap gdzie lubi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2016 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 A Cholerę podrap gdzie lubi najbardziej Czyli wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Okey, co podejdzie pod rękę Może Gangster to brat, albo kuzyn bliski Cholery. Tak się pcha do miziania, że już nauczyłam się nogi stawiać na przekladkę jak w slalomie. I odruch szurania stopami mi się wykształca Wczoraj, żeby nie pomoc ściany, przewrócilabym się przez drania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.09.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mari pewnie ma odrolnione wszystko. Mamy 1005m czyli 10ar i odrolniona całość. Dom jakieś 150m2 (liczą to poswojemu i nie pamiętam). Przed oddaniem domu płaciliśmy coś koło 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2016 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 I odruch szurania stopami mi się wykształca Odruch szurania mam od kilkunastu lat - od nocy gdy półprzytomna nadepnęłam w ciemnościach na kota i wylądowałam na suficie w stanie przedzawałowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.09.2016 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mari pewnie ma odrolnione wszystko. No chyba nie, bo napisała: Ziemia rolna na takich stawkach? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.09.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Nieżle Szurałam dotąd tylko jak mi się pięć kociaków kłębiło w domu. Moje staruszki nie pałętają się pod nogami, chyba, że w zabawie. Natomiast przez Gangstera zaliczyłam już jazdę na d... po schodach. Miałam do wyboru, albo go rozgnieść, albo obić sobie kość ogonową. Drań zawsze musi iść pierwszy i zakosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.09.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Na rolną za drogo. Moim zdaniem ma odrolnione tylko sprawy sobie nie zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts