amalfi 08.10.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Żebyś wiedziała, że wątpliwa Ciekawa jestem jak oni planują ten licznik wymienić? Bo ja nie zamierzam brać na ten cel urlopu, a umówić się po południu oni nie potrafią. W 500 papierkach podajesz numer telefonu i żeby się umawiali przed przyjazdem a oni nie dzwonią tylko przyjeżdżają kiedy im pasuje, znowu będzie cyrk Mam czasem wrażenie, że wszystko tak działa jakby ludzie nie pracowali i siedzieli cały dzień w domu. Odczytywanie liczników, dostarczanie przesyłek przez kuriera itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.10.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ej no... chyba ślepa jak kret nie jesteś, dzwoń po swoją cudowną ziemniaczaną kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.10.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 no to już za momencik, już za chwileczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.10.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Taa i jeszcze ksiądz po kolędzie ooo u nas Ksiądz wie ze lud pracujący i zaczyna Kolendę od 18 i w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.10.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ma prowincji inaczej się dzieje, naród "bardziej wierzący" i ksiądz dyktuje warunki. Od 5 lat zaczął chodzić od rana. Więc mu podziękowałam, powiedziałam, że kodeks pracy nie przewiduje urlopu na kolędę, a skoro on jest tu dla staruszków i rolników to ja go zatrzymywać nie będę. u nas wie ze nic by wtedy nie "załatwił" i nie było by co łaska w stolicy u Mamy tez raz próbował ...w kolejnych latach już chodził po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.10.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 No, ale tu mała wieś, 80% to starowiny siedzące w domu, więc co łaska jest. Kiedyś sąsiad się skarżył że jak koło plebani coś tam kosili to ksiądz ich opierniczył, że go budzą. Spał!!! O 16.00!!! W samym środku żniw!!! Na wsi!!! Ludzie zapierniczają a klecha śpi. Powiedziałam sąsiadowi, że powinien go za sutannę wywlec i do pomocy na roli a nie byczyć się jak ludzie pracują. Ale ja raczej na temat czarnej zarazy nie powinnam, bo się za bardzo emocjonuję od razu wszystko rozumiem u nas szczęśliwie jest fajny Ksiądz który wie ze trzeba wyjsc do ludzi, zeby fajnie "współpracować" , bardzo mi sie jego podejście podoba i myślę ze dużo zyskuje w nowo tworzących się strukturach osiedlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.10.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Tylko muszą jeszcze wiedzieć i chcieć, a nie tylko prosić. Sza, bo ja też się tym tematem nakręcam i straszna się robię Co to za badziewie ten Tauron? Nie macie tam jakiejś konkurencji energetycznej, jakieś PGE, RWE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.10.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Nie nigdy nie byłam w Twoich okolicach, chodziło mi ogolnie o góry jesienią. Uwielbiam jesień i wiosnę i zimę!Nie lubię lata. Mój mąż mówi,że jestem jakaś anomalia i powinnam mieszkac np w Szkocji lub Anglii Przepięknie tam u Was! Wygooglalam sobie te miejsca:) zdjęcia cudne:) a jeszcze jakiś tunel gdzie mi się obil o uszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 08.10.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 powinnam mieszkac np w Szkocji lub Anglii . Bardziej to Skandynawię Ci proponuję - o niebo lepsza od Wysp Brytyjskich Pusia, 2 pytanka: Od kogo masz rolety i jak gruby styropian na ścianach szczytowych? tak na marginesie, widoki zarąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 09.10.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 OKNOPLAST - i rolety zewnętrzne (nie pamiętam firmy) i drzwi wewnętrzne (Stolbud Włoszczowa) przez nich zamawiane i instalowane. Ale mam mieszane uczucia. Są piękne to fakt ( i rolety i okna) i sprawują się bez zarzutu, ale o problemach podczas instalacji opowiadałam Wam i o nerwach straconych niepotrzebnie. Stolbud nie ma swoich grup monterskich tylko przedstawiciele - a to z reguły jeszcze firmy trzecie.. my mamy akurat zewnętrzne ze Stolbudu i póki co są ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 09.10.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 No i znowu akcja energetyka . Mężuś mówi, że czytała, czytała, on zjadł kanapkę, wypił kawę, ona na koniec pyta "czy pan się zgadza" a mój Małż na to "oczywiście, że nie". Cudo, rozbawił mnie ten opis przednie! Z Chmielewską mi się skojarzył Czekam na Twoją kuchnię także, bo będzie z pewnością wyjątkowa. I kocham Twoje persy, są cudowne. Uwielbiam zdjęcia, gdzie jest kremowy pers i ten mały łobuz - pers swoją postawą za każdym razem pokazuje zdziwienie dla ogromu energii młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 09.10.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Z tymi filmikami to i ja mam problem, muszę przyznać, więc tu wiele nie pomogę. Nie dziwię się, że szalejesz na punkcie swoich kotów, bo są naprawdę wspaniałe. Ja też ubóstwiam swoją pannę i jest jednym z moich nielicznych spełnionych marzeń. Teraz kolej na owczarka niemieckiego, ale to dopiero po przeprowadzce. Już nie mogę się doczekać mojego niedźwiadka A zdjęć kotów nigdy za wiele więc dawaj tu co tam masz. Zresztą wiadomo nie od dziś, że koty rządzą internetem i naukowo udowodniono, że oglądanie filmików z ich udziałem korzystnie wpływa na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Bo koty są bardzo korzystne zdrowotnie. Nasza Spinoza niezbyt chętnie się udziela, bo ona kocica filozoficzna w każdym calu. Pasqal za to zawsze się przytula, gdy ja się źle czuję i to we właściwe miejsce. Raz nawet mnie z kaca wyleczył w pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 09.10.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ooo, to pewnie teraz będziesz siedzieć jak na szpilkach przez cały tydzień. Odnośnie hodowli owczarków to mam upatrzone dwie małe hodowle, ale porównuję też inne. Chcę długowłosego niedźwiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.10.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Pusia jestem pod wrażeniem, czyli zostało odliczać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Pusiu, to już bliżej niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 09.10.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Karol - już wiem: -beton komórkowy 24 cm, -styropian 20 cm + bonie 5 cm, O to spoko, (wyglądało to na zdjęciach na 30cm) może zmieści mi się roleta i montaż okien w warstwie ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.10.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Gratuluję odliczania jakieś plany na pierwszy obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.10.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 jakieś plany na pierwszy obiad? Obstawiam wielki gar ziemniaków Pusia, bardzo się cieszę i też odliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts