brasica 27.09.2016 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Pusia, właśnie "sprawdzałam" u siebie podobny produkt - przepis identyczny, tylko zamiast aronii - jeżyny i bez kardamonu, bo one maja swój dosyć intensywny zapach. Też pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Pusia, właśnie "sprawdzałam" u siebie podobny produkt - przepis identyczny, tylko zamiast aronii - jeżyny i bez kardamonu, bo one maja swój dosyć intensywny zapach. Też pyszne. Podbieram w takim razie, bo jeżynówki jeszcze nie nastawiałam Proporcje mówisz dokładnie takie same?? Zaeksperymentowałam za to z malinową - zrobiłam na koniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.09.2016 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Ojej, a ja już całą aronię na soki przerobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2016 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Ojej, a ja już całą aronię na soki przerobiłam A mnie na soki nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Zazdroszczę Wam umiłowania do chlania. Ja cholera jasna nic kompletnie Moi sąsiedzi za płota wsadzili swoje aronia przy samym ogrodzeniu. Efekt jest taki, ze korzenie i gałęzie rosną u nich a owoce i liście mam ja Nie zrywałam bo nie moje no i nie lubimy. Wiszą sobie uschnięte na krzakach wśród wściekle czerwonych liści. Pięknie to wyglada Może ptaki skorzystają lub nasz wiewiór widmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2016 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Może ptaki skorzystają lub nasz wiewiór widmo. Na bank Nie wszystko na chlanie przerabiam, zawsze dla ptaszków coś zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.10.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 http://cosniecos.blox.pl/2009/12/Cydr-domowy.html wklejam ku pamięci fajny przepis, bo dostałam worek pysznych jabłek od sąsiada i już miałam wziąć się za ich suszenie, gdy sobie przypomniałam, że mogę zrobić cydr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.10.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 No i mamy październik ...Pusia, byłaś/jesteś na kotach we W-wiu?podobno tłumy ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.10.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Pusia, byłaś/jesteś na kotach we W-wiu? podobno tłumy ludzi Nie , nie jestem, na czas budowy zawiesiłam wystawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.10.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 winobluszcz wygląda zachwycająco, pytanie laika - on jest na czymś wsparty, czy trzyma się sam siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.10.2016 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 winobluszcz wygląda zachwycająco, pytanie laika - on jest na czymś wsparty, czy trzyma się sam siebie? Obrasta siatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.10.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Poczytałam, że on od 10 do 20m się pnie, czyli u Ciebie się zawija w dół? może sobie tym zacienię taras , bo on nie jest zimozielony, prawda? na pełnym słońcu da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.10.2016 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Poczytałam, że on od 10 do 20m się pnie, czyli u Ciebie się zawija w dół? może sobie tym zacienię taras , bo on nie jest zimozielony, prawda? na pełnym słońcu da radę? Nie jest zimozielony, liście są bardzo wrażliwe ma mróz. W pełnym słońcu da radę A u mnie nic się nie zawija - jest przycięty, jak żywopłot. Cydr nastawiony Ususzone 10 kg jabłek, ale po tempie w jakim znikają już widzę, że to mało. Mam nadzieję, że sąsiad jeszcze posiada nadwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.10.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Łaaał Pusiu bluszcz wygląda prześlicznie po prostu! Zawsze mi się podobały jak dom był obrośnięty bluszczem !Jesienią cud normalnie Zamek w Łańcucie tak pieknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.10.2016 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Łaaał Pusiu bluszcz wygląda prześlicznie po prostu! Zawsze mi się podobały jak dom był obrośnięty bluszczem !Jesienią cud normalnie Zamek w Łańcucie tak pieknie wygląda Koło nas też jest taki obrośnięty dom, wygląda bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.10.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Ja mam na ogrodzie słup elektryczny i posadziłam przy nim bluszcz,ale będe musiała pilnować ,żeby nie wyrósł do samej góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.10.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Pusia - skleroza nie boli to mi mialas bluszcz pokazac piekny czerwony ! moj ten kolo pergoli tez juz taki czerwony jak Twoj - duzo slonca ma tam. Ten co posadzilam miedzy domami - doszedl juz do dachu - jest nadal zielony. Powiedz mi czy duzo przemarza na zime? musisz obcinac po zimie? bo nie bede mogla, pod dach sie nie wspindram, czy to co zdechnie w zimie zarosnie potem nowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.10.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Wino rośnie jak chwast. Nie bójcie się. Po zimie odbije, jak przemarźnie to nowe wywala, nic nie trzeba robić no chyba ze chcesz okiełznać bo za długi czy lezie gdzie nie powinno. To taka cholera co nawet jak wyrżniesz do zera to i tak skądś odbije. Walczę.z.tym juz kilka lat i pozbyć się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.10.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Mari no mam dwie dlugie lyse sciany i jak je posadzilam w tym roku odrazu lepiej wyglada. Mam nadzieje ze dach zatrzyma i nie pojda na dach, bo wtedy to M tam bedzie wlazil cial, ma wprawe jak swiatla zakladal. Jak sie odrodzi to super. A jak nie zdechnie w zimie jeszcze bardziej super. Pusia tez Ci ida te jablka jak glupie? Ja wczoraj tez 10kg ususzylam. Zobaczymy na ile starczy. Dokupie jeszcze dwie tacki bedzie na 10 tacek to jeszcze troche wlezie. Idzie jak woda, te jablka znaczy sie. A myslalam ze dwa razy zrobie i na cala zime starczy - durna ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.10.2016 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Obawiam się ze i na dach wlezie ale sekator i jedziesz kochana lub twój kochany mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts