marimag 06.10.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Ja mam alergie na wszystkie PISDY. Normalnie, coś mi się robi jak na nich patrze. Zauważyłaś jakie oni maja tępe spojrzenia?Jakiś amok w tych oczach, jakiś obłęd, efekt sekty, hipnoze... Usta mówią a spojrzenia bez wyrazu, bez emocji, za jakąś zasłona... Przerażają.mnie! Zombiaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.10.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Ale rządzą Więc patrzę co robią starając się nie patrzeć na twarze - internet ułatwia, mogę poblokować obrazki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Niestety Musze być jednak uczciwa i sprawiedliwa i przyznać ze kompletnie nie widzę nikogo kto w ramach DOBREJ ZMIANY mógłby wejść na ich miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.10.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Korwin! Rozpiździ wszystko w iment i będziemy stawiać od nowa Czasem to lepsze niż czyszczenie powoli wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 To forum już nie raz udowadnialo, że remont jest droższy niż budowa od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2016 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Pusia, to nie przepis na brukselke tylko na całe danie! Ale z brukselką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Tys prowda Ja robie brukselke zupełnie inaczej. Kiedyś tam dawałam przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2016 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Bo na brukselkę jest mnóstwo przepisów. Najlepiej lubię brukselkę w jarzynowej zupce z młodych warzyw, z dużą ilością śmietany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 No to mamy zgrzyt bo lubię brukselke pod każdą postacią oprócz gotowanej. Co słychać Pusiu? Jak mój wielce szacowny i umiłowany inż. Karwowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.10.2016 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Co słychać Pusiu? Jak mój wielce szacowny i umiłowany inż. Karwowski? Nie przesadzaj z tym umiłowanym - mój ci on Co słychać?? Latam jak dziki mustang po piętrach mej instytucji, a że nie korzystam z windy a stópki mam obute w 10 cm szpilki, to po powrocie do domu padam na twarz, ale idzie moja katorżnicza robota, pomalutku, ale idzie A mąż dziś na wyjeździe Ale dziś rano, pierwszy raz w nowym domu, wieszał pranie przy asyście Cholery. Po czym zadzwonił do mnie i pyta "jak Ty z tym diabłem wcielonym pranie wieszasz?? Ukradł mi wszystkie skarpetki i rozniósł po domu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.10.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Nie zamierzam podbierac Wszystko można o mnie powiedzieć ale za to mam ogromny szacunek do cudzej własności. Pranie, mąż, cholera... Widzę że wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 07.10.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Przepiękny masz żywopłot z winobluszczu. Dopiero jesienią potrafi zachwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.10.2016 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Przepiękny masz żywopłot z winobluszczu. Dopiero jesienią potrafi zachwycić Dziękuję Nawet w strugach lejącego deszczu wygląda pięknie Widzę że wszystko w normie Zależy co weźmiemy za normę Pogoda krzyżuje nam wszystkie plany ogrodowe, jak dalej tak będzie to przeprowadzka rosarium odbędzie się dopiero wiosną Ale są tez dobre strony. Cydr został właśnie rozlany do butelek i poszedł do leżakowania, cały dom pachnie cytryną i imbirem. Oczywiście pokosztowaliśmy ten jeszcze półprodukt - zapowiada się świetnie Suszy się przedostatnia porcja jabłek. Posypane odrobinką cynamonu mają obłędny smak No i teraz o podłodze. Nasze jaśniuteńkie fugi zostały zapaćkane/zniszczone/zabrudzone niemal zaraz po położeniu, z różnych powodów ... nieważne. Wyglądały tak: http://images82.fotosik.pl/71/51d7a5d0d135999fmed.jpg dzisiaj wyglądają tak: http://images81.fotosik.pl/71/f066b5c0b44dc929med.jpg tu porównanie PRZED i PO http://images82.fotosik.pl/71/78b6c9c9d0330f86med.jpg cudu tego dokonałam za pomocą płynu do czyszczenia fug oraz tej elektrycznej szczoteczki: http://images81.fotosik.pl/71/470b0622af158721med.jpg http://images84.fotosik.pl/70/ef7eadff87d71db3med.jpg Cała operacja zajęła mi ok. pół godziny i specjalnie się nie urobiłam (40 m podłogi). Psika się płyn po fugach, zostawia na kilka minut, przelatuje szczoteczką i potem zmywa mopem. Szczoteczka jest rewelacyjna. Ma końcówki do różnych innych zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.10.2016 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Pusia, za tydzień na pewno będzie cieplej to może jednak zdążysz z różami Fugi masz idealne , ale może to zasługa płynu, a nie szczoteczki? jakim płynem czyściłaś i gdzie sztoteczkę wynalazlaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.10.2016 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Pusia, za tydzień na pewno będzie cieplej to może jednak zdążysz z różami O właśnie tak mi mów Fugi masz idealne , ale może to zasługa płynu, a nie szczoteczki? jakim płynem czyściłaś i gdzie sztoteczkę wynalazlaś? Jutro będę miała ten płyn to podam nazwę - bo dokupuję na resztę podłogi. W instrukcji stosowania zalecają popsikać, zostawić, następnie potrzeć ściereczką, w razie potrzeby czynność powtórzyć. Wizja mnie jadącej ściereczką moje 80 m podłogi nie przypadła mi do gustu, więc użyłam mózgu i przypomniałam sobie, że taką szczotkę na baterię moja mama kupiła w Niemczech i sprezentowała nam. Tam gdzie było "zabite" brudem na czarno to aż kawałeczki wypływały po tej szczotce. Nie trzeba szorować, tylko ją prowadzić tak żeby obracała się w fudze. Byłam w szoku, że tak łatwo, bez wysiłku, szybko mi z takim efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Podłogi szczoteczką? Przypomina mi to gnebienie kotów w wojsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.10.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 No efekt jest czekam na płyn i na początek spróbuję jak Mari sugeruje, czyli zwykłą szczoteczką "na kota" Ja nie ma tylu metrów, to może jakoś ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.10.2016 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 No właśnie nie zwykłą szczoteczką - też bym odpadła. Czytałam już na fm o dziewczynach szorujących fugi szczoteczką do zębów - to ciężka katorżnicza praca na kilka godzin. A tu mówię Wam nawet pól godziny nie minęło jak było po wszystkim. I jestem zadowolona z efektu. Bardzo Margaretko a też masz jasne fugi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.10.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Ta Twoja wygląda jak zwykła elektryczna do zębów Mamiku może taka spróbuj. Jezu ale pogoda. U nas już drugi tydzień leje. Zaczynam swirowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.10.2016 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Ta Twoja wygląda jak zwykła elektryczna do zębów No co TY - zobacz na końcówkę - ma taki dżingiel, taka wypustkę, żeby dokładnie w fugę weszło, a poza tym jest z gumy. Pogoda jest masakryczna Ale lepsze to niż śnieg i mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts