mother_nature 12.10.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 No ale jak naciągniesz na łóżku, to nie widać zmiętoszenia. Przynajmniej na moich, ale one są bawełniane z domieszką czegoś co dalej elastyczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Asiu Ty nie dasz rady?? Mamik - kupiłam wczoraj ten płyn do fug - ostatnie 2 wzięłam, w kauflandzie za obłędną cenę 10 zł sztuka, ale wczoraj nie znalazłam czasu na zrobienie zdjęć. Musiałam złamać moją zasadę i wzięłam pracę do domu Może dziś się uda Pusia co to za płyn, bo coś nei mogę odszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 12.10.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 magiel?dla fanatyków płaskościpoza tym kocham zapach pościeli z magla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Matko, bawełna nie chce się wyprostować Ponieważ mam dość wody, wrzucam rozbrajajacy i radosny teledysk. Ten puchaty z kucykiem to zupełnie jak Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.10.2016 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Pusia co to za płyn, bo coś nei mogę odszukać Iwonko, bo nadal nie zrobiłam zdjęć Wracam z pracy odmóżdżona i padam na twarz Postaram się poprawić a o maglu tez coś napiszę. Lece w teren buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.10.2016 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 To ten preparat (kerfur 9.90 zł): http://images84.fotosik.pl/86/8058e10e1c8812b6med.jpg http://images83.fotosik.pl/87/60750a8c9207c63amed.jpg i jeszcze szczoteczki - w komplecie są 4 różne końcówki.Do fug to taka "wystająca" pierwsza w rzędzie http://images84.fotosik.pl/86/aee17c5e3234e997med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.10.2016 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 magiel? dla fanatyków płaskości poza tym kocham zapach pościeli z magla Chciałabym magiel, ale kłoci się posiadanie takowego pożeracza energii z ideą domu eco. Jeśli kiedyś trafie na energooszczędny to z chęcią nabędę Natomiast ta dmuchana deska do prasowania korci mnie już jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.10.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Też kiedyś prasowałam prześcieradła i pościel ale olałam to bo i tak po pierwszej nocy jak psu z gardła wyciągnięte, sensu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.10.2016 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Też kiedyś prasowałam prześcieradła i pościel ale olałam to bo i tak po pierwszej nocy jak psu z gardła wyciągnięte, sensu nie ma Też kiedyś prasowałam - dokładnie gdy byłam na macierzyńskim i siedziałam w domu. Teraz gdy zasuwam jak dziki mustang nie ma szans na takie rzeczy. Nie mam na to czasu ani siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 fajny gadzet do prasowania... mi tez sie nie chce, wiec robie to gdy juz musze, np przed wyjsciem gdzies kiedys to i reczniki prasowalam, teraz nie ma mowy...na glowe mi nie siadlo zmądrzałam z wiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.10.2016 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Pusia, dzięki za płyn do fug, tylko nieśmiało dopytam, czy w kauflandzie czy w kerfurze, bo dwie wersje zapodałaś no i chciałam nieśmiało pochwalić SWOJE pogodynkowe czary - zapowedzałam poprawę pogody na ostatnią sobotę i ... było cieplej i bez deszczu tzn. u mnie było, ale chyba nie tylko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.10.2016 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Pusia, dzięki za płyn do fug, tylko nieśmiało dopytam, czy w kauflandzie czy w kerfurze, bo dwie wersje zapodałaś no i chciałam nieśmiało pochwalić SWOJE pogodynkowe czary - zapowedzałam poprawę pogody na ostatnią sobotę i ... było cieplej i bez deszczu tzn. u mnie było, ale chyba nie tylko u mnie Kaufland, jasne że kaufland - sorki Z pogoda to u nas średnio, wczoraj incydentalnie słonko, potem zaczęło padać i siąpi do dziś Jednak to nie śnieg i mróz więc nie ma:rolleyes: co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.10.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Kaufland, jasne że kaufland - sorki /QUOTE] buuu a ja dopiero teraz przeczytalam dalej chyba musze poszukac gdzies kauflanda bo nie mam pod reką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.11.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Pusia, gdzie Ty zniknęłaś? Daj znać co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 10.11.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Też zaglądam , a gospodyni nie ma:(Pusiu martwimy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.11.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Nom, zeby tak zniknac bez slowa...tego sie nie spodziewalam po Pusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.11.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 hej Pusiu ) mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok też takie cudo do prasowania mi się marzy, może kiedyś, teraz nawet ceny nie sprawdzam co tam u Kociąt ? i małej Cholery ? muszę przejrzeć wątek buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.11.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Pusia, Puuuuuuusiaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jeeeeeeeesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 24.11.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Pusia, jak zapomniałaś hasła to napisz jako gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 18.12.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 haha skąd ja to znam - jakie ja mialam haslo!? ja chyba wiem co robi Pusia, to samo co ja ostatnie kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts