marimag 07.02.2017 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Bardzo moczopędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.02.2017 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Kurcze najgorsze jest to, że boimy się Fifkę teraz na dwór sama wypuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Faktycznie Mogą zjeść no w najlepszym wypadku zagwałcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.02.2017 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Jak zagwałcić??? Ona ma 13 lat!! Szacunku trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2017 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Mam Ci mówic jak się zagwałca ? Wiek sie nie liczy jak wiosna w duszy gra i feromon w powietrzu lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.02.2017 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Nie sądzę, że Fifce coś innego w duszy gra niż jej własny ciepły kocyk i miseczka żarełka Chociaż, czekaj, jak była młodym bardzo młodym małolatem, jeszcze przed kastracją, to regularnie gwałciła naszego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 A jednak ! Mówie Ci...wyciąc przyrząd to jedno ale łajdacka natura zostaje. Z natura nie wygrasz. Wychodzi na to, że powinnas sie bardziej bac o te biedne lisy niz o Fifkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.02.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 wyciąc przyrząd to jedno ale łajdacka natura zostaje :rotfl: Czy ktoś mnie od łajdaków wyzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.02.2017 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 :rotfl: Czy ktoś mnie od łajdaków wyzywa? No pięknie :rotfl: Boszzz za oknem śnieg pada, temperatura leci na łeb a ja tu dumam gdzie umieścić w ogrodzie baloty z boczniakami i pieczarkami. Póki to to na śniegu wytopiła się taka warstwa lodu, że nawet kot przyczepności nie ma. Teraz na to dosypie i będzie totalna masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.02.2017 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 W ogrodzie chcesz mieć? To chyba gdzieś od północnej strony w głębokim cieniu. No i jeszcze wilgoć potrzebna... Ile masz/ będziesz mieć balotów? Dziś jedziemy pochować kotkę babci Pół roku czasu i nie ma na tym świecie już żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.02.2017 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 O matko!! Ale odeszły ze starości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.02.2017 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Tylko ta czarna, burą w sierpniu samochód zabił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.02.2017 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 To są uroki kotów wychodzących Nasz Whiskas kończy za miesiąc 18 lat, jest rozpuszczony, zblazowany, roszczeniowy i ma takie humorki jak 100 letnia babcia - uwielbiam tego kota. Jak był kociakiem przypominał troszkę Cholerę, szalał i rozrabiał gdy jeszcze mieszkał w bloku. Co do grzybów to zawsze miałam po 2 baloty boczniaków i pieczarek, "uruchamiane" na zmianę. Wiem, ze głęboki cień, wilgoć to przede wszystkim zraszanie kilka razy dziennie, ale mnie chodzi o to żeby jakiś kot nie posikał. W ogóle jadł ktoś portobelo?? Ostatnio robiłam z tego przepisu: http://staregary.blogspot.com/2015/07/faszerowane-grzyby-portobello.html Istny błogostan smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.02.2017 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 To jest jakaś mega pieczara?Nie jadłam, nie wiedziałam nawet o jej istnieniu. Żeby kot nie posikał, to ciężko będzie. Kot wszędzie wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.02.2017 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 To jest jakaś mega pieczara? No!! Taka megapieczara, ale faktycznie mega, do tego ten farsz - pychota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2017 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Nikomu nic nie imputuje Robiłam portobello mężowi do pracy. Mówił, że koledzy się slinili ale się nie dzielił bo za dobre Ja nie jadłam ale pieczarkami to pieczarka tylko wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Wczoraj wieczorem ganiałam lisy po ogrodzie Normalnie się zadomowiły, przechadzają się jak u siebie, ale jak wypadłam z domu świszcząc i hałasując ogólnie to uciekały, aż jeden się wywalił na śliskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Pusia a może powinnas troche popodsikiwać miejscami, co ? Niech wiedzą ze to PUSIA ZONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Pusia a może powinnas troche popodsikiwać miejscami, co ? Proszę????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Mówie poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts