PusiaKssawery 08.02.2017 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Mówie poważnie Rozumiem, że porponujesz mi wystawienie GOŁEGO tyłka na tym syberyjskim zimnie??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 A ty od razu w jakies ekstremum idziesz... Załóz spódnicę w typie ludowym i pod spodem walisz po krzakach lub jak sie boisz o swoją cześć i godnośc to możesz strzelic w domu w pojemnik a potem przejść się tu i tam i polewac dobrem swym wyciśnietym. Tez masz problem... Żeby Ci było raźniej możesz zawsze zaprosić do zabawy męża. Ty z pojemnika a on z węża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Żeby Ci było raźniej możesz zawsze zaprosić do zabawy męża. Coś Ty zażyła na tę swoją grypę?? Nie pomyliłaś prochów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Robim co możem ! Grunt ze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Myślałam raczej - na te lisy w celu odstraszenia - pistolet na kapiszony, albo korki Niepokoić je ile się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Pusia i wybuduj sobie wieżę strażniczą i starego tam wymelduj bo lisy to cwaniaczki. Narobisz hałasu i uciekna a za chwilkę przychodzą. Po czasie przyzwyczaja się że w tym domu mieszkaja czubki co to wyskakują co 30 minut z kapiszonem a potm bunkrują się w chałupie. Tak sobie myslę, że dla takiego lisa może to wyglądac tak jak dla nas zegar z kukułką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 W necie w cel;u odstraszenia polecają łyżwa, ale nie jestem przekonana do tej rasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 A Ja wyczytałam, że radza puścić z głosników radio zet na cała dobe :lol2: Przeciez planowałas owczarka... Myślę, że każdy pies tu da radę bo chodzi o robienie zamieszania i kręcenie sie po terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Myślę, że każdy pies tu da radę bo chodzi o robienie zamieszania i kręcenie sie po terenie. Też tak myślę Może się wyniosą same jak zaczniemy rżnąć, ciąć, kosić i palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.02.2017 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Zastanawiałam się co to ten łyżew... ale po dalszych postach rozwikłałam zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Zastanawiałam się co to ten łyżew... ale po dalszych postach rozwikłałam zagadkę To z kabaretu Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Brawo Borcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 W tym skeczu wymienione są też inne rasy oprócz łyżwa - bulgot, sweter, dupelek i jajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 O kotach tez mowa w reaktywacji tego skeczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.02.2017 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Mnie się najbardziej łyżew podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.02.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Kot persil tez brzmi dumnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 08.02.2017 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 O rety, w Pusiowym wątku na psy zeszło, jakaż to rzadkość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Iskierko a o czym tu pisać jak życie zamarło Zimno, ponuro i martwo Wszystko skute lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.02.2017 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Mnie mówisz? Ile napadało u Ciebie? Tak wczoraj wyglądała droga dwupasmowa, którą wracałam. Taka wiesz, ruchliwa, na wylocie z miasta wojewódzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.02.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 O, panowie drogowcy zapomnieli o istnieniu lewego pasa A z prawym też nienajlepiej im poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts