Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uwielbiam Małe Cholery, ale naucz go, że ciekawość kotka zgubiła :) I wymasuj brzuszek ode mnie.

NO, i jak kuchnia? Pewnie jeszcze nie skończyli :(

Mówie oficjalnie HEJ bo juz przeleciałam Cie w te i na zad dawno temu :D

Przylazłam z czystej, babskiej ciekawości.

Czekam na kuchnie i pierwszą :stirthepot:

E tam, zakopała się po kokardę w tych ziemniakach, co to miała gar ugotować. Pewnie z gara już wyszły i wędrują po ogrodzie :lol2:

tak w zasadzie, to 6m szerokości i 3.60m wysokości (dokładniej to wygląda tak, że jest 60 cm, pionowa ściana, która przechodzi w półkole o promieniu 3m.

owe 6.60 szerokości jest "na zewnątrz"

na przekroju to wygląda tak: )

http://i.najlepszedomy.pl/i/00/45/56/004556_960.jpg

kuchnia super :) tzn ogólnie piękna, a mój małż chyba by zwariował ze szczęścia, bo o takiej marzy :yes:

mała cholera cudna! i pod kolor zabudowy :rotfl:

dom bez kota to nie dom :(

zasadzam się teraz na takiego małego dachowca, plącze się koło mojej matki.

Pusiu, gratuluję!! :hug: Bardzo liczyłam na fotę góry ziemniaków :lol2:

Z boku karty pamięci jest taki "dżinks" we wgłębieniu w brzegu karty, który się przesuwa. I mógł on niechcący zmienić położenie i dlatego nie trzyma się w aparacie. Wystarczy go przesunąć paznokciem i powinno być w porządku :)